Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Isbandziau AVENE drekinancia kauke - superine thumbup.gif
Atsakyti
as tai naudoju veido kauke is avon. ji nulupamoji, su baltaja arbata ir ryziais. labai aina
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 11, 11:32)
skaiciau tema visa, bet neradau kaukes sausai odai, o gal ka praleidau mastau.gif

sausai odelei galeciau parekomenduoti sia is biotherm....
Biotherm Aquasource Non-Stop Emergency Hydration Mask
user posted imagemano oda misri o kai ziema issauseja skruostai tai T zonai dedu pavalancia o skruostukams sia tai kaip mat odele tampa sudrekinta, svelni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 rugpjūčio 2010 - 14:23
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 11, 12:32)
skaiciau tema visa, bet neradau kaukes sausai odai, o gal ka praleidau mastau.gif

Aš naudoju šią
Decleor Hydra Floral Moisturizing Emulsion
user posted image
Nors ji skirta visiems odos tipams, bet mano sausą odą puikiai drėkina. Dabar atvėsus orams, reikėtų ir kokios maitinančios kaukės, bet nesugalvoju kokios.
Atsakyti
O man nepatiko tą visų išgirta kaukė TEEBAUM. Turėjau ir žymiai geresniu, tik gaila, kad pavadinimų neprisimenu. O tas šaldantis efektas pamalonintu nebent vasara. Gal dar kas žino kokia kauke, sutraukiančia poras? Dėl jų labai matosi amžius. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 07, 14:41)
gal kuri bandėt šitą KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU http://www.100metu.l...eziura/himalaya

p.s. kur visos dingot  biggrin.gif

Turiu sia kauke, patinka kad riebalu pertekliu labai sumazina, neblizga veidas po jos labai ilgai, ilgiausiai is kolkas visu turimu kaukiu thumbup.gif dar tuo patinka kad yra smulkiu sveiciamuju daleliu, todel kai ja plauni dar ir pasveiti veiduka, gaunasi vos ne kauke ir sveitiklis viename smile.gif aisku vaizdelis ja uzsidejus nekoks, lyg i kara taip uzsimaskavus eitum biggrin.gif ir jautresnems vietoms ji nelabai tiktu, truputi traukia.
Atsakyti
aš kaip sausiaodė, nors dbr atrodo, kad oda pasidarius mišri, naudoju šitas kaukes:
Belkosmex žolelių kaukė
user posted image
odą pavalo ir svarbiausia nereik nuplaut vandeniu, nes mano oda paskutiniu metu jo netoleruoja schmoll.gif

Payot Masque Creme Hydratant Maximum Hydration Care
user posted image
labai puikiai drėkina rolleyes.gif

AVENE Masque apaisant hydratant face-mask
user posted image
šita pribaiginėju, nes PAYOT labiau patinka ax.gif
Atsakyti
Man šita superinė,pirmą kartą taip atitaikiau kaukę savo odai thumbup.gif
Issima - Masque Ressource Purifiant - GUERLAIN
user posted image
Oda mano mišri,puikiai suteikia matinį efektą,bet nesausina,oda minkštutė,švelnutė,po panaudojimo net kremu tept nereikia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 rugpjūčio 2010 - 14:28
kokia jos kaina?
Atsakyti
O ar istikro yra tokia kauke, kuri isvalo JAU UZSIKIMSUSIAS poras, nes man rodos jos valo tiktai pavirsiu, kiek teko bandyt. Gal per pigias perku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 13, 21:18)
O ar istikro yra tokia kauke, kuri isvalo JAU UZSIKIMSUSIAS poras, nes man rodos jos valo tiktai pavirsiu, kiek teko bandyt. Gal per pigias perku unsure.gif

giliai valantys pilingai/sveitikliai tai enzimai, AHA rugstis, taciau cia jau prof. kosmetika. pas kosmetologes klauskit mirksiukas.gif

o man dabar labai patinka daryti stipriai regeneruojancia (atsinaujinanti) anna lotan kauke, savaite odele tvarkosi, bet po to mmmm..koks super rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2008 10 14, 18:01)
giliai valantys pilingai/sveitikliai tai enzimai, AHA rugstis, taciau cia jau prof. kosmetika. pas kosmetologes klauskit mirksiukas.gif

o man dabar labai patinka daryti stipriai regeneruojancia (atsinaujinanti) anna lotan kauke, savaite odele tvarkosi, bet po to mmmm..koks super rezultatas thumbup.gif

o ka ta kauke ana lotan daro? zinau sia kosmetika, kaip tiksliai ji vadinasi? kokiai odai ji
Atsakyti