Isbandziau AVENE drekinancia kauke - superine
as tai naudoju veido kauke is avon. ji nulupamoji, su baltaja arbata ir ryziais. labai aina
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 11, 11:32)
skaiciau tema visa, bet neradau kaukes sausai odai, o gal ka praleidau
sausai odelei galeciau parekomenduoti sia is biotherm....
Biotherm Aquasource Non-Stop Emergency Hydration Mask
mano oda misri o kai ziema issauseja skruostai tai T zonai dedu pavalancia o skruostukams sia tai kaip mat odele tampa sudrekinta, svelni
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 11, 12:32)
skaiciau tema visa, bet neradau kaukes sausai odai, o gal ka praleidau
Aš naudoju šią
Decleor Hydra Floral Moisturizing Emulsion
Nors ji skirta visiems odos tipams, bet mano sausą odą puikiai drėkina. Dabar atvėsus orams, reikėtų ir kokios maitinančios kaukės, bet nesugalvoju kokios.
O man nepatiko tą visų išgirta kaukė TEEBAUM. Turėjau ir žymiai geresniu, tik gaila, kad pavadinimų neprisimenu. O tas šaldantis efektas pamalonintu nebent vasara. Gal dar kas žino kokia kauke, sutraukiančia poras? Dėl jų labai matosi amžius.
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 07, 14:41)
gal kuri bandėt šitą KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU http://www.100metu.l...eziura/himalaya
p.s. kur visos dingot
p.s. kur visos dingot
Turiu sia kauke, patinka kad riebalu pertekliu labai sumazina, neblizga veidas po jos labai ilgai, ilgiausiai is kolkas visu turimu kaukiu dar tuo patinka kad yra smulkiu sveiciamuju daleliu, todel kai ja plauni dar ir pasveiti veiduka, gaunasi vos ne kauke ir sveitiklis viename aisku vaizdelis ja uzsidejus nekoks, lyg i kara taip uzsimaskavus eitum ir jautresnems vietoms ji nelabai tiktu, truputi traukia.
aš kaip sausiaodė, nors dbr atrodo, kad oda pasidarius mišri, naudoju šitas kaukes:
Belkosmex žolelių kaukė
odą pavalo ir svarbiausia nereik nuplaut vandeniu, nes mano oda paskutiniu metu jo netoleruoja
Payot Masque Creme Hydratant Maximum Hydration Care
labai puikiai drėkina
AVENE Masque apaisant hydratant face-mask
šita pribaiginėju, nes PAYOT labiau patinka
Belkosmex žolelių kaukė
odą pavalo ir svarbiausia nereik nuplaut vandeniu, nes mano oda paskutiniu metu jo netoleruoja
Payot Masque Creme Hydratant Maximum Hydration Care
labai puikiai drėkina
AVENE Masque apaisant hydratant face-mask
šita pribaiginėju, nes PAYOT labiau patinka
Man šita superinė,pirmą kartą taip atitaikiau kaukę savo odai
Issima - Masque Ressource Purifiant - GUERLAIN
Oda mano mišri,puikiai suteikia matinį efektą,bet nesausina,oda minkštutė,švelnutė,po panaudojimo net kremu tept nereikia
Issima - Masque Ressource Purifiant - GUERLAIN
Oda mano mišri,puikiai suteikia matinį efektą,bet nesausina,oda minkštutė,švelnutė,po panaudojimo net kremu tept nereikia
kokia jos kaina?
QUOTE(nep @ 2008 10 13, 21:18)
O ar istikro yra tokia kauke, kuri isvalo JAU UZSIKIMSUSIAS poras, nes man rodos jos valo tiktai pavirsiu, kiek teko bandyt. Gal per pigias perku
giliai valantys pilingai/sveitikliai tai enzimai, AHA rugstis, taciau cia jau prof. kosmetika. pas kosmetologes klauskit
o man dabar labai patinka daryti stipriai regeneruojancia (atsinaujinanti) anna lotan kauke, savaite odele tvarkosi, bet po to mmmm..koks super rezultatas
QUOTE(kvietkaite @ 2008 10 14, 18:01)
giliai valantys pilingai/sveitikliai tai enzimai, AHA rugstis, taciau cia jau prof. kosmetika. pas kosmetologes klauskit
o man dabar labai patinka daryti stipriai regeneruojancia (atsinaujinanti) anna lotan kauke, savaite odele tvarkosi, bet po to mmmm..koks super rezultatas
o ka ta kauke ana lotan daro? zinau sia kosmetika, kaip tiksliai ji vadinasi? kokiai odai ji