Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Kokia patartumet kauke misriai odai? aciu 4u.gif
Papildyta:
Klinda-super minti davei!!! As irgi darau plaukams kaukes su tryniu tai paskui nezinia kur ta baltyma deti-dabar jau tinkamai panaudosiu! aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 22, 16:09)
O kazin, man dabar klaustukas toks pakilo, kaip daznai reiktu deti kauke ant veiduko?  rolleyes.gif
Karta per savaite? O gal kas antra diena? Kaip is tikro daznai sveika veidukui?????

Manau, priklauso nuo odos bukles, ant vienu kaukiu raso, kad deti 2-3 kartus per savaite, ant kitu - kasdien. Reikia tiesiog stebet, kaip veido oda reaguoja mirksiukas.gif Aisku, kasdieniam naudojimui pirmenybe svelnioms kaukems ax.gif
Atsakyti
O kazin, man dabar klaustukas toks pakilo, kaip daznai reiktu deti kauke ant veiduko?  rolleyes.gif
Karta per savaite? O gal kas antra diena? Kaip is tikro daznai sveika veidukui?????

As molio kauke tepu 2-3 kartus per savaite. Mano oda misri, taigi cia optimalus variantas, kad oda neuzsiterstu smile.gif
Atsakyti
As kaukyte lepinuos dazniausiai 7dieniais, jei nepamirstu ar nebunu kur isvykus.
Labai patinka Biotherm kauke, nepamenu tikslaus pavadinimo, reiktu eit iki vonios, o tingiu.
O is pigesniu labai gera man negyvosios juros molio kauke is AVON. Siaip sios firmos nemegstu, bet sita gera daikta naudoju ne pirma karta- labai pateisina mano lukescius. Patarti galeciau pabandyti. Ir nera ji brangi. 4u.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau bulvių tarkių kaukę. bigsmile.gif
Liux rezultatas thumbup.gif
Oda neriebi, prasivaliusi. smile.gif
Atsakyti
merginos ar esat, kuri bandzius kitų kaukių iš Belkosmex? išskyrus teebaum ir žolių kaukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2008 09 30, 20:00)
Cia tai geras bigsmile.gif  thumbup.gif

Šiaip daug pigių naminių kaukių užmačiau praeitos savaitės žurnale "Moters savaitė". Spėju jog jo jau šią savaitę nebepardavinėja, tai pabandysiu per skanerį atskanuot, o jeigu labai nesimatys tai kitą dieną pasistengsiu surašyti čia, nes jie trumpi ir aiškūs. smile.gif

---------------
Nu va, atskanavau- 4u.gif

01
02
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 30 rugsėjo 2008 - 20:46
gal kuri bandėt šitą KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU http://www.100metu.l...eziura/himalaya

p.s. kur visos dingot biggrin.gif

Atsakyti

Aš darausi kaukes pirmadieniais, trečiaidieniais ir penktadieniais, penktadieniais prieš tai veido pilingas. Įpratinau save prie šių dienų, taip paprasčiau atsiminti. Mano oda sausa, todėl be kaukių būtų liūdna 4u.gif
Atsakyti
Uzejau i kosmetikos parduotuve ieskot tos Teebaum isgirtosios kaukes - pamaciau kaina - ir ............. nepirkau . Pagalvojau,ar gali tokia pigi kauke ka nors padet....
Parejus namo zvilgtelejau i veidrodi ir sekancia diena vis tik pasiemiau. Nu ka - kol kas dar nieko. Rezultatu turbut reikia laukti veliau? Ar kaip? Kada jus pirmus teigiamus pozymius pamatet naudodamos Teebaum?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 07, 14:41)
gal kuri bandėt šitą KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU http://www.100metu.l...eziura/himalaya

p.s. kur visos dingot  biggrin.gif

Konkrečiai šitos nesu bandžiusi bet turiu ir džiaugiuosiu Himalaya fruit pac ir su moliu tą. Tai oda džiaugiasi smile.gif
Atsakyti
skaiciau tema visa, bet neradau kaukes sausai odai, o gal ka praleidau mastau.gif
Atsakyti