Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 08, 14:36)
ta antra kauke pirmakart matau, cia tikrai kauke? blink.gif jos yra pirkt Lietuvoj? gal kas bandet? O pirmaja tai turiu ax.gif

Ten prausiklis-šveitiklis-kaukė viename. Šiaip ji man nepatiko. Kaip kaukės nebandžiau, šveitikliui grūdelių ant viso veido trys, o kaip prausiklis tai sausino odą. Sunaudojau kojom plaut ;D
Atsakyti
Na as tai kaukiu esu isbandzius visokiu visokiausiu ir visos nieko gero, su tuo moliu irgi ne kas bandzius tik zalia ir balta, tai siaubingai sutraukia visa veida, o nuplovus tampa veidas raudonas doh.gif doh.gif doh.gif tai isivaizduoju kas butu po juodo blink.gif blink.gif Tai va, o siuo metu naudoju is TBS kauke su arbatmedziu, tai visiskai netraukia veido, o efektas maksimalus, bent jau mano veidui tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paduskele @ 2008 09 16, 22:46)
Na as tai kaukiu esu isbandzius visokiu visokiausiu ir visos nieko gero, su tuo moliu irgi ne kas bandzius tik zalia ir balta, tai siaubingai sutraukia visa veida, o nuplovus tampa veidas raudonas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai isivaizduoju kas butu po juodo  blink.gif  blink.gif  Tai va, o siuo metu naudoju is TBS kauke su arbatmedziu, tai visiskai netraukia veido, o efektas maksimalus, bent jau mano veidui tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai moli ant veido belaikant, galima juk nuolat padrekint, kad netrauktu veido odos g.gif
Atsakyti
Man molio kaukes tikras issigelbejimas, nes kitos, kurias esu bandzius neturejo jokio poveikio. Man geriausia sita:
user posted image
Atsakyti
Na, pomidorai, tai liuks wub.gif - mane sudomino, tai butinai isbandysiu.
O as tai naudoju viena tokia paprasta ir naturalia kaukyte. Visalaik kai kepu blynelius su varskes idaru ir dedu i ji kiausinio tryni, tai atlieka man baltymas. As i ta baltyma ispaudziu citrinos sulciu, isplaku su mikseriu iki standziu putu ir tepu ant veido sau ir visai savo seimynai. mirksiukas.gif Sita kauke velniskai gerai isdziuna sutraukia veiduka, o nuplovus odele buna kaip naujagimio - skaistute skaistute... Nezinau is tikro kokiam odods tipui si kauke tinkama, mano oda tai misri ir tepu auke ant viso veido. Nuplovus kauke veiduka patepu kremu, nes buna pasausejus oda. Bet ir siaip po bet kokios kaukes kremu tept veida reikia, nes kosmetologe visuomet po kaukes irgi tepa. huh.gif
Atsakyti
einu pomidora trinti, namie turiu tik geltonus tai juos bandysiu 4u.gif

gal gali kas nors pasakyti kiek ja laikyti ? smile.gif nes sudziu su pomidoru antveido smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 17 rugsėjo 2008 - 19:55
QUOTE(Moonstruck @ 2008 09 17, 12:53)
Man molio kaukes tikras issigelbejimas, nes kitos, kurias esu bandzius neturejo jokio poveikio. Man geriausia sita:
user posted image

O kur ju galima aptikti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2008 09 17, 21:39)
O kur ju galima aptikti?  ax.gif

pasmane vonioj biggrin.gif
o jei rimtai maciau Eurokose, droge, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2008 09 17, 21:39)
O kur ju galima aptikti?  ax.gif

Abu kartus butent si moli radau tik "Eurokos". Gal "Drogus" dazniau siaubia kaukiu maniakes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 17, 20:51)

gal gali kas nors pasakyti kiek ja laikyti ? smile.gif nes sudziu su pomidoru antveido smile.gif

Šiaip tai aš laukiau kokį 15-20 min.(tiksliai laiko neskaičiavau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paduskele @ 2008 09 16, 22:46)
Na as tai kaukiu esu isbandzius visokiu visokiausiu ir visos nieko gero, su tuo moliu irgi ne kas bandzius tik zalia ir balta, tai siaubingai sutraukia visa veida, o nuplovus tampa veidas raudonas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai isivaizduoju kas butu po juodo  blink.gif  blink.gif  Tai va, o siuo metu naudoju is TBS kauke su arbatmedziu, tai visiskai netraukia veido, o efektas maksimalus, bent jau mano veidui tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Molis man puikiai valo veida bigsmile.gif reikia tik tepti ant sudrekinto ir nelaikyti kol visai sudzius, galima padrekinti. Jei laikei tiek, kad sudziuvo, nesistebiu, kad Tvo oda paraudo rolleyes.gif Bet jei radai tinkama, dziugu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kazin, man dabar klaustukas toks pakilo, kaip daznai reiktu deti kauke ant veiduko? rolleyes.gif
Karta per savaite? O gal kas antra diena? Kaip is tikro daznai sveika veidukui?????
Atsakyti