Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

mane tai pradeda vargintimoliokaukes,po jos reikia pastoviai sveitima veiduko daryti,nes ji labai gyliai valanti ir viska i pavirsiu kelia
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 13, 12:36)
mane tai pradeda vargintimoliokaukes,po jos reikia pastoviai sveitima veiduko daryti,nes ji labai gyliai valanti ir viska i pavirsiu kelia

O mane vargina molio kaukes, nes tai labai purvinas procesas, amzinai kriaukle prisitasko, viska reikia valyti sveisti kaskart, ir siaip daug vargo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 13, 11:10)
Kažkada turėjau AVON nulupamą kaukę, tai visškai nepatiko schmoll.gif ,lupinėji lupinėji nuo veido gumos gabaliukus.Užteko vieno karto,daugiau nebenorėjau,sesei atidaviau ax.gif

Oho, maniau kad jos turi taip vientisai nusilupt, o ne atskirais gabaliukais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 13, 14:30)
Oho, maniau kad jos turi taip vientisai nusilupt, o ne atskirais gabaliukais blink.gif

Dazniausiai jos lengvai nusilupa, svarbu tinkamai uztept (dazniausiai netoli smilkiniu per daug pritepama jos) ir islaukti nustatyta laika. Jei ir tokiu atveju kauke tik gabaliukais nusiima, vadinasi nekokia kauke smile.gif
Atsakyti
o gal zinote kokia kauke, kuri skaistina oda? Tipo palaikai ja ir nusvinta tavo veidas, atsigauna, papilkejusi oda tampa skaisti? Nezinau ar tokios yra isvis...
O gal kas gali rekomenduoti gera drekinamaja kauke? mano oda misri... ax.gif
Atsakyti
O vat aš čia paskaitinėjusi atradau daug patarimų, taigi nusprendžiau kaikuriuos išbandyti.
Katik išbandžiau trintų pomidorų kaukę(kiek prisimenu, tai sakė jog ji nuo inkštirų(ją reikia laikyti 15-20 min.). Na ir labai džiaugiuosi rezultatu. Inkštirų juodų galvučių beveik neliko, tik liko duobutės ir dar truputėlis nešvarumų juose, taigi pakartosiu keletą kartų šią procedūrą ir tikiuos atsikratysiu tų inkštirų. Tikrai patariu pabandyti šią pomidorų kaukę. thumbup.gif

P.S. dar kiek girdėjau lygiai taip pat veikia ir bulvių tarkių kaukė. 4u.gif

Sekmės kovojant su veido problemom. gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2008 09 14, 22:46)
O vat aš čia paskaitinėjusi atradau daug patarimų, taigi nusprendžiau kaikuriuos išbandyti.
Katik išbandžiau trintų pomidorų kaukę(kiek prisimenu, tai sakė jog ji nuo inkštirų(ją reikia laikyti 15-20 min.). Na ir labai džiaugiuosi rezultatu. Inkštirų juodų galvučių beveik neliko, tik liko duobutės ir dar truputėlis nešvarumų juose, taigi pakartosiu keletą kartų šią procedūrą ir tikiuos atsikratysiu tų inkštirų. Tikrai patariu pabandyti šią pomidorų kaukę.  thumbup.gif

P.S. dar kiek girdėjau lygiai taip pat veikia ir bulvių tarkių kaukė.  4u.gif

Sekmės kovojant su veido problemom.  gun_bandana.gif

tiesiog sutrynei pomidora ir ant veido? g.gif nevarvejo?
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 13, 14:30)
O mane vargina molio kaukes, nes tai labai purvinas procesas, amzinai kriaukle prisitasko, viska reikia valyti sveisti kaskart, ir siaip daug vargo doh.gif

ką ten šveist? gi paprastai nusiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 15, 03:24)
ką ten šveist? gi paprastai nusiplauna g.gif

juodas molis ne taip jau ir paprastai... kiti lengviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 15, 17:19)
juodas molis ne taip jau ir paprastai... kiti lengviau doh.gif

su kempinele labai lengvai bent man
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 09 14, 22:49)
tiesiog sutrynei pomidora ir ant veido?  g.gif  nevarvejo?

sutryniau pomidora i puodeli,nors jau toki nedideli,bet prireike tik gal septintadalio jo:) tepiau tik sultimis ,nes minkstimas nesilaiko ant veido. Dabar siek tiek grauzia oda,idomu,kas bus ,kai nuplausiu smile.gif

keista,bet tikrai ant nosies apmazejo tu juodu taskeliu..tikrai nesitikejau rezultato,o cia va biggrin.gif thumbup.gif kazkas nerealaus. Manau,visam veidui man ji per stipri,dazniau ja tepsiu tik ant nosies,o visam veidukui tik koki karta per savaite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 15 rugsėjo 2008 - 17:06
tiesiog sutrynei pomidora ir ant veido?  nevarvejo?

Reikia nusilupti pomidorą ir susitrinti tokią masę, kad ją galėtum ant veido padengti.
Na, o aš tą kaukę dėjausi kai gulėjau vonioje. Atlošiau kiek galima labiau galvą ir bandžiau dėti tuos sutrintus pomidorus ant veido. Na aišku truputėlis kaukės pateko į vonią. doh.gif
Na, bet aš, kad kuo mažiau patektų tos kaukės i vonią tai tą lėkštutę, kurioje buvo kaukė, laikiau po smakru ir dauguma sutrintų pomidorų, kurie norėjo "pabėgti" nuo mano veido, nutekėjo į tą lekštę.

Beja kaukė sunkiau laikosi ant nosies ir smilkinių, tai net nesumastau ką čia padaryti. Tai galvoju gal tas vietas su kokiu drėgnu merliuku pridengti reikia, gal netaip varvės? g.gif
Atsakyti
O ką, padeda nuo spuogų pomidoras? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 15, 20:52)
O ką, padeda nuo spuogų pomidoras? blink.gif

isvalyt inkstirus tai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti