Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Ką tik išbandžiau Biocell veido kaukę ax.gif
Super thumbup.gif
tikrai bus kartojama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 18:55)
pasidarydavau vienam kartui košelė ir sutepdavau.

Vienam kartui visas pakelis? O Die, kokia islaidi biggrin.gif ! Man visam veidui (tepant normalu sluoksni ,ne plona,bet ir nekraunant kalno) gal kokiems 9 kartams uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 19:55)

Pas jus oda lyg sausoka. Ar su moliais dar labiau jos nenusausinate?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 29, 18:16)
Vienam kartui visas pakelis? O Die, kokia islaidi  biggrin.gif ! Man visam veidui (tepant normalu sluoksni ,ne plona,bet ir nekraunant kalno) gal kokiems 9 kartams uztenka.

ne, ne visą, tu ką biggrin.gif
pusantro arbatinio šaukštelio kažkur, man patinka, kai oda nešviečia iš po molio smile.gif
QUOTE(Burleska @ 2010 12 29, 18:20)
Pas jus oda lyg sausoka. Ar su moliais dar labiau jos nenusausinate?

nea kažkaip g.gif
o jei jaučiu, kad po molio noris dregmės, drėkinančią kaukę tepu.
o dbr po molio kaukės tepu 10 proc. AHA rūgštį ir nieko, nors silpnesnis kremas kasdien tepant buvo labai išsausinęs odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 29, 18:18)
Ir man idomu  drinks_cheers.gif  Nesu bandzius tokios  blush2.gif  bigsmile.gif

Iveskite google alginatai, algintines kaukes ir ismes firmas, kuriose parduodama 4u.gif
Atsakyti
As irgi pagaliau atradau veido kaukes, kurios mano veido odai labai patinka. Tai Geomar kauke. Pakolkas bandziau tik molio kauke, nes mano veido oda normali, tai si kauke man labai tiko thumbup.gif Dar maciau yra odos senejima stabdanti veido kauke ir drekinamoji, gaivinamoji kauke.
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2011 01 07, 18:55)
As irgi pagaliau atradau veido kaukes, kurios mano veido odai labai patinka. Tai Geomar kauke. Pakolkas bandziau tik molio kauke, nes mano veido oda normali, tai si kauke man labai tiko  thumbup.gif  Dar maciau yra odos senejima stabdanti veido kauke ir drekinamoji, gaivinamoji kauke.

O kur tu tas kaukes perki? As radau jas pirkti tik internete, o gal kokioj parduotuvej ju yra ir kiek daug mazdaug kainuoja, nes noriu ir as pabandyti molio kauke, visos taip giria giria tas molio kaukes o as nebandziau smile.gif
Atsakyti
Turėjau progą išbandyti lyg ir kaukę, lyg ir kremą, kuri atseit atjaunina odą, padaro ją lygesnę ir švaresnę bei naikina raukšles. Pasakojo, kad ji atkuria kraujagyslių tinklą po oda, kad ja geriau keliautų kraujas, vanduo,deguonis ir ji taptų gyvybingesnė. Smalsumo dėlei išbandžiau, tai užsitepusi ant veido visa tai vos ne iškart pajutau tempimą, traukimą. Jausmas lyg nebegali nė vieno veido raumenėlio pajudinti ir visas veidas į šonus eina biggrin.gif Bet kažkoks malonus jausmas - rodosi veidas deformuotas, o veidrodyje viskas normalu biggrin.gif Kai viskas išdžiuvo, nusiploviau, veido oda buvo paraudusi (tikriausiai dėl tų atgaivintų kraujagyslių ir nešiojamo kraujo), bet tooookia švelni! Tikrai, žiūrėjau į veidrodį ir atsigrožėti negalėjau biggrin.gif Tik dėl raukšlių nieko negaliu pasakyti, nes dar neturiu ax.gif
Čia kosmetika jau iš naujesnių technologijų užtat tikrai labai įdomu išmėginti, kaip tai veikia smile.gif Ir sakyčiau - super! Jei kam įdomu, tai buvo šitas daiktas: http://www.nanotecba...p?id_product=10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 07 sausio 2011 - 21:05
QUOTE(Laukineja @ 2011 01 07, 21:04)
id_product=10]http://www.nanotecbaltic.lt/product.php?id_product=10[/url]

O kur jus ja pirkot? g.gif
Atsakyti
Vienas pažįstamas žmogus dirba šioje kompanijoje ir užėjus kalbai apie tai jis pasiūlė išmėginti, nes turėjo šito kremo smile.gif O šiaip pačiame saite galima pirkti.
Atsakyti
http://www.beauty-fo...j...&height=120

Išbandžiau Beauty Formulas Collagen Essence Facial Mask
Kaukė nelabai, mažai drėkina, oda reikalauja kremo. Patinka, kad principas naudojimo kaip servetėlė. Labai malonios man tokios.
Pirkau norėdama palyginti su Biocell, tai net nėraką lyginti. Po veido valymų kai oda lupasi, po Biocell labai gerai sudrėkinta lieka, mažiau lupasi, geresnė iškart būklė, o po šios jokio pagerėjimo nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 sausio 2011 - 15:45
Vakar nusipirkau Algologie kauke ir pilinga su vynuogemis, pasidariau pilinga, tada uzsidejau kauke, tai veidas nerealus buvo wub.gif Tikrai labai geri produktai, jau ir nauja linija yra be visu parabenu ir t.t. Tik gaila, kad nepigios jos ax.gif
Atsakyti