Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(diana34 @ 2010 11 02, 11:55)
sveikos  4u.gif  gal kuri zinote  priemone , rodosi ji vadinasi  brinkikliu, ir parduotuve kur jos butu galima nusipirkti ?  labai jau nepatogu  kiekviena karta sedeti virs garu  doh.gif  kai noriu issivalyti veida

mano oda labai labai labai sausa ilgai ieškojau drėkinančio kremo bet po ilgu ieškojimų radau vichy oligo 25 pradžioje man jis labai patiko, atrodo veido oda tapo drėkingesnė aplink nosį nebe pleiskanojo. bet po metu kažkodėl vėl veido oda pradėjo pleiskanoti... nesuprantu kas darosi ar kremas netinka ar nebekokybiškas nes pirkau iš perpardavinėtojų. tada draugė pasakė , kad ji bandė naudoti kolagenines kaukės ir labai gerai atsiliepė apie jas. na nusipirkau ir aš pabandymui. tikrai nepigi ji, bet rezultatas nustebino, viena kartą užsidėjus visa savaitę veidas nebe pleiskanojo veido oda tokia atrodo drėgna, minkšta. man patiko, bet gaila kad man brangu...
Beje ar kam naudojant vichy kremą panašiai kaip man buvo? kad po tam tikro laiko poveikis ne toks?
Papildyta:
QUOTE(Sniegena29 @ 2010 12 27, 13:55)
mano oda labai labai labai sausa ilgai ieškojau drėkinančio kremo bet po ilgu ieškojimų radau  vichy oligo 25 pradžioje man jis labai patiko, atrodo veido oda tapo drėkingesnė aplink nosį nebe pleiskanojo. bet po metu kažkodėl vėl veido oda pradėjo pleiskanoti... nesuprantu kas darosi ar kremas netinka ar nebekokybiškas nes pirkau iš perpardavinėtojų. tada draugė pasakė , kad ji bandė naudoti kolagenines kaukės ir labai gerai atsiliepė apie jas. na nusipirkau ir aš pabandymui. tikrai nepigi ji, bet rezultatas nustebino, viena kartą užsidėjus visa savaitę veidas nebe pleiskanojo veido oda tokia atrodo drėgna, minkšta. man patiko, bet gaila kad man brangu...
Beje ar kam naudojant vichy kremą panašiai kaip man buvo? kad po tam tikro laiko poveikis ne toks?

oi čia skirta buvo "madagaskara" nik'ui atsiprašau, ne ten parašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 27, 14:38)
Konkrečiau  g.gif  biggrin.gif

Alginatines jos vadinasi , o firmu yra ivairiu.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 27, 14:45)
pridėkit, kad nulupamos kaukės nevisoms tinka. tų, kurių kapilairai paviršiuje, nulupamų kaukių nerekomenduojama  smile.gif

vykdoma reklama  ax.gif

Nulupamos kaukes tinka visiems , tik reikia parinkti pagal odos tipa ir bukle. O kodel gali netikti issipletusiems kapiliarams? is kur tokia informacija? Alginatines kaukes yra sudarytos dumbliu pagrindu, o dumbliuose esancios veikliosios medziagos, jodas gerina kraujagysliu sieneliu struktura, gerina kraujotaka mirksiukas.gif O kas del reklamos, tai alginatines kaukes yra ne firma, o kaukiu tipas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 27, 21:24)
Nulupamos kaukes tinka visiems , tik reikia parinkti pagal odos tipa ir bukle. O kodel gali netikti issipletusiems kapiliarams? is kur tokia informacija? Alginatines kaukes yra sudarytos dumbliu pagrindu, o dumbliuose esancios veikliosios  medziagos, jodas gerina kraujagysliu sieneliu struktura, gerina kraujotaka mirksiukas.gif  O kas del reklamos, tai alginatines kaukes yra ne firma, o kaukiu tipas  mirksiukas.gif

aš rašau, ką esu skaičius ir girdėjus wink.gif
kaip ir juostelės nosies inkštirams valyt. dažnai ir ilgai naudojant kraujagyslės išlįs į viršų, bet čia ne praktika ačiū Die, tik girdėta, skaityta info smile.gif
žinau, kad alginatinės kaukių tipas, taip pat žinau su kokia kosmetika dirbat/dirbot smile.gif įvedus į google kaip čia buvus kaip nebuvus išmeta O.D.A, Benexere rolleyes.gif
o šiaip jei giriat šias kaukes, reiktų paminėt ir pavadinimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 00:16)
aš rašau, ką esu skaičius ir girdėjus wink.gif
kaip ir juostelės nosies inkštirams valyt. dažnai ir ilgai naudojant kraujagyslės išlįs į viršų, bet čia ne praktika ačiū Die, tik girdėta, skaityta info  smile.gif
žinau, kad alginatinės kaukių tipas, taip pat žinau su kokia kosmetika dirbat/dirbot  smile.gif įvedus į google kaip čia buvus kaip nebuvus išmeta O.D.A, Benexere  rolleyes.gif
o šiaip jei giriat šias kaukes, reiktų paminėt ir pavadinimus  ax.gif

Kaukes inkstirams valyti, tos, kur juos ïslupa"yra visai kitokios konsitencijos ir veikimo, nei alginatines. Nors alginatiniu tarpe yra ir valomuju, skirtu problemines, spuoguotos odos gydymui. Bet jos ne istraukia inkstirus, o veikia valanciai ir antibakteriskai. Del O.D.A, tai as nedirbu su ta kosmetika, esu isbandziusi tik kelis ju produktus, idomu, kad google meta prie manes tokia kosmetika g.gif O kas del Benexere, taip, tas tiesa dirbu su ta kosmetika, bet kaukes,apie kurias kalbame ir kurias platina ta pati firma yra net ne italu, o prancuzu gamybos ir is reklamos man jokios naudos mirksiukas.gif Tik sakau del to, kad daugumai jos labai tinka ir patinka, o as pati, kai nedirbau sioje srityje, eidama pas kosmetologe visada prasydavau, kad uzdetu alginatine kauke, nes viena karta pabandziusi negalejau sustoti biggrin.gif Efektas zymiai geresnis nei bet kokiu kitu kaukiu, ir firmos nelabai svarbu sureiksminti, nes pagrindine ju sudedamoji dalis yra dumbliai, o visa kita, tik priedai, kuriuos kiekvienas pasirenka pagal savo nora 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

As naudoju Actipur krema ir prausikli bet po kremo ji oda pasausina, bet jei panaudoju kazka maitinancio ar riebesnio iskart vel spuogu prilenda, nezinau net ....naudoju nulupama inkstiram valyt bet nelabai padeda, kazkaip eistraukia ju, po to drekinancia uzdedu...
gal galit ka patart? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_p @ 2010 12 28, 15:36)
Laba  4u.gif

As naudoju Actipur krema ir prausikli bet po kremo ji oda pasausina, bet jei panaudoju kazka maitinancio ar riebesnio iskart vel spuogu prilenda, nezinau net ....naudoju nulupama inkstiram valyt bet nelabai padeda, kazkaip eistraukia ju, po to drekinancia uzdedu...

Gali buti, kad netinka kosmetika? O del inkstiru, pabandykite pasidaryti pilingus, po to jei labai oda traukia, patepti kokiu drekinanciu kremuku, bet jokiu budu ne maitinanciu.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 28, 16:59)
Gali buti, kad netinka kosmetika? O del inkstiru, pabandykite pasidaryti pilingus, po to jei labai oda traukia, patepti kokiu drekinanciu kremuku, bet jokiu budu ne maitinanciu.

jau antrą kartą randu parašyta, kad jei yra inkštirų reik pilingą naudot. kaip pilingas veikia tuos inkštirus? g.gif
kad valančios kaukės kažkiek pravalo negaliu ginčytis, bet pilingas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle_p @ 2010 12 28, 14:36)
Laba  4u.gif

nesuprantu, ko norit g.gif
spuoguotos odos priežiūros tema
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 18:14)
jau antrą kartą randu parašyta, kad jei yra inkštirų reik pilingą naudot. kaip pilingas veikia tuos inkštirus?  g.gif
kad valančios kaukės kažkiek pravalo negaliu ginčytis, bet pilingas  g.gif
Papildyta:

nesuprantu, ko norit  g.gif
spuoguotos odos priežiūros tema

Gal galit patart kokia tokiu atveju kauke geriau naudoti? nulupama, ar gal kokia geriau valancia inkstirus?ka galetumet patarti?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 27, 01:02)
O kaip jums alginatines kaukes, kurios nusilupa ir pagamintos dumbliu pagrindu? Yra dabar nerealiu su botulinu, ikru ekstraktais ir visokiu kitokiu  thumbup.gif

na kiek jau metu dirbu, tai is tikruju efektyvu ir veiksminga ir turi ilgalaiki poveiki, yra visokiems odos tipams sausai/riebiai/misriai/senai/glembanciai/dehidratuotai/aknes pazeistai ir.t.t.t.t. , tik gal kitoms buna nemalonus pirmas pojutis - jos lyg is pradziu kaip ir " sliauzia " smile.gif , na lyg bega, tada stingsta, ir jau po 10-15 min galima nusilupti, tik paciai kokybiskai yra gan sudetinga uzsideti, as jau kiek metu dirbu, vistiek sau i plaukus prisidrabstau doh.gif , bet jei klausiat poveikio, o pats naudojimo budas ne motais - tai super duper thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 10:14)
jau antrą kartą randu parašyta, kad jei yra inkštirų reik pilingą naudot. kaip pilingas veikia tuos inkštirus?  g.gif
kad valančios kaukės kažkiek pravalo negaliu ginčytis, bet pilingas  g.gif

Jei turima omenyje paprastas prausiklis su grūdeliais tai neypatingai jis poroms padeda. Tik tiek, kad pašalina daugiau odos nešvarumų, nei paprastas prausiklis (o jei grūdeliai abrazyviniai, ir odą žaloja), tad gali teoriškai padėti, bet realiai į porą tai jis neįlįs.
Atsakyti
QUOTE(Egle_p @ 2010 12 28, 17:56)
Gal galit patart kokia tokiu atveju kauke geriau naudoti? nulupama, ar gal kokia geriau valancia inkstirus?ka galetumet patarti?

aš asmeniškai, kiek esu valančių kaukių naudojus, visad grįžtu prie molio, nes man jis labiausiai patinka, galbūt todėl, kad žinau, kad ten tikrai sudėtį nėra nieko, kas po kaukės galėtų kimšt poras.
anksčiau naudojau rusišką molį, pakeliuose, parduodama Droge, Eurokos, kaina apie 2 lt, pasidarydavau vienam kartui košelė ir sutepdavau.
atrodo taip:
user posted image

o dabar naudoju natūralų. Turėjau raudoną, žalią, Rasulo, tiesą sakant kažkokio skirtingo poveikio jis man nedarė. Pirkau čia smile.gif

drėkinančią naudoju brangią, Guerlain super aqua, virš 150lt kainuoja. o esu bandžius Avene, Payot. Šitos pigesnės, bet taip pat nuo 50 - 100 lt.
gal yra ir pigesnių gerų, bet aš tiesiog neradau, o ir neieškojau smile.gif

aš nelabai noriu plėstis ne į temą, toliau skaitykit čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 19:55)
aš asmeniškai, kiek esu valančių kaukių naudojus, visad grįžtu prie molio, nes man jis labiausiai patinka, galbūt todėl, kad žinau, kad ten tikrai sudėtį nėra nieko, kas po kaukės galėtų kimšt poras.
anksčiau naudojau rusišką molį, pakeliuose, parduodama Droge, Eurokos, kaina apie 2 lt, pasidarydavau vienam kartui košelė ir sutepdavau.
atrodo taip:
user posted image

o dabar naudoju natūralų. Turėjau raudoną, žalią, Rasulo, tiesą sakant kažkokio skirtingo poveikio jis man nedarė. Pirkau čia  smile.gif

drėkinančią naudoju brangią, Guerlain super aqua, virš 150lt kainuoja. o esu bandžius Avene, Payot. Šitos pigesnės, bet taip pat nuo 50 - 100 lt.
gal yra ir pigesnių gerų, bet aš tiesiog neradau, o ir neieškojau  smile.gif

aš nelabai noriu plėstis ne į temą, toliau skaitykit čia 4u.gif

na ta moli tai pabandysiu, o kaip zinot kas sudeti kemsa tas poras?i ka reiktu atkreipt demesi renkantis kauke drekinancia?
Atsakyti