vakar bandziau biocell num... nieko .. patiko mano oda misri , gal liaubiau sausa tai po kaukes net kremo nereikejo .. po keliu kartu gal ir visai susitvarkys tas sausumas.
Man labai patinka sita AO kauke,naudoju po molio kaukiu kaip raminancia priemone. Po molio oda parausta,o si kauke skirta jautriai odai,nuramina,nuima paraudima,oda lieka pasakiskai svelni. Taip pat su grudeliais,tai galima ir sveitima atlikti,bet as tik lengvai nuplaunu ir viskas.
Neseniai išbandžiau ir vakar vėl kelias nusipirkau Biocell kaukes, taip man patiko. Aišku, brangoka. Bet drėkina man labai gerai, dar kai oda lupasi po veido valymų, sausa visa, tai stebuklas. Ir labai jos tas principas patinka, kad ne kreminė, nulupama ar dar kokia. Dar droge būna panašios kaukės, irgi tokia kaip servetelė, irgi visai neblogos ir pigesnės už Biocell, apie 4-5 lt/vnt
Man taip pat labai patinka Dermalogicos kaukės. Esu turėjus ir power firm ir drėkinančią, kitas tik meginukus. Dabar renkuosi truputėli pigesnius variantus, bet kada nors kartosiu būtinai.
Dabar mėgstu molio natūralias kaukes,tos kur pokeliuose,be jokių nesamonių ten liux tik,kad man oda griaužia,gal taip turi būt ten tas visas bjaurystes išvalo o gal netaip kažką darau.Bet bent jaučiu,kad kažkas darosi į gerą -graži matinė oda
patinka labai ir nebrangu,be to maišai su kuo nori
aš už molį