Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 14, 19:38)
Dabar lauksim atsiliepimu  mirksiukas.gif  4u.gif

vakar bandziau biocell ax.gif num... nieko .. patiko biggrin.gif mano oda misri , gal liaubiau sausa tai po kaukes net kremo nereikejo thumbup.gif .. po keliu kartu gal ir visai susitvarkys tas sausumas.
Atsakyti
Prieš kelias dienas išbandžiau Anna Lotan Mirtų kaukę.... Turbūt geriausia kokią tik buvau bandžiusi.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 19, 19:52)
Pritariu del Avene  drinks_cheers.gif  bet man jokio poveikio nebuvo ir nuo Rasos drekinamosios kaukes, odele po jos nei sudrekinta, nei minksta..  schmoll.gif

gal ir nedrėkina pakankamai Rasa, dabar jau tiksliai nepamenu bet turi kažkokį vėsinanti poveikį kuris turbūt man taip ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 20 lapkričio 2010 - 20:37
Man kol kas geriausia Rasos valomoji kaukė wub.gif Tinka mano odai, patinka kvapas ir kaina gera ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju rasulo molio kaukę su ylang ylang aliejumi. Ketinu dar nusipirkti arbatmedžio aliejaus. Labai patenkinta šiuo kaukės derinuku 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau šitą valomąją kaukę ir labai patiko thumbup.gif Veidas iškart matiškas, skaistesnis ax.gif
Dermalogica Sebum Clearing Masque

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 gruodžio 2010 - 19:36
QUOTE(Maserati @ 2010 10 21, 12:18)
AO Vegecol with Aloe & Oatmeal Soothing Mask
user posted image
Man labai patinka sita AO kauke,naudoju po molio kaukiu kaip raminancia priemone. Po molio oda parausta,o si kauke skirta jautriai odai,nuramina,nuima paraudima,oda lieka pasakiskai svelni. Taip pat su grudeliais,tai galima ir sveitima atlikti,bet as tik lengvai nuplaunu ir viskas.

sios firmos ir as pradejau naudoti, tik kitos rusies, reibiai odai. Labai svelni, minksta, tad ir poveikis odai lieka toks pats. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 kovo 2011 - 20:31
Neseniai išbandžiau ir vakar vėl kelias nusipirkau Biocell kaukes, taip man patiko. Aišku, brangoka. Bet drėkina man labai gerai, dar kai oda lupasi po veido valymų, sausa visa, tai stebuklas. Ir labai jos tas principas patinka, kad ne kreminė, nulupama ar dar kokia.
Dar droge būna panašios kaukės, irgi tokia kaip servetelė, irgi visai neblogos ir pigesnės už Biocell, apie 4-5 lt/vnt smile.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka Dermalogicos kaukės. Esu turėjus ir power firm ir drėkinančią, kitas tik meginukus. Dabar renkuosi truputėli pigesnius variantus, bet kada nors kartosiu būtinai.
Atsakyti
O kaip jums alginatines kaukes, kurios nusilupa ir pagamintos dumbliu pagrindu? Yra dabar nerealiu su botulinu, ikru ekstraktais ir visokiu kitokiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tarampa @ 2010 10 05, 18:43)
Dabar mėgstu molio natūralias kaukes,tos kur pokeliuose,be jokių nesamonių ten liux smile.gif  tik,kad man oda griaužia,gal taip turi būt ten tas visas bjaurystes išvalo blink.gif o gal netaip kažką darau.Bet bent jaučiu,kad kažkas darosi į gerą  -graži matinė oda tongue.gif
patinka labai ir nebrangu,be to maišai su kuo nori  mirksiukas.gif
aš už molį thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Kur tokių rast? kokia kaina? gal dar kas žino kaukyčių kurios darytų odą matinę?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 27, 01:02)
O kaip jums alginatines kaukes, kurios nusilupa ir pagamintos dumbliu pagrindu? Yra dabar nerealiu su botulinu, ikru ekstraktais ir visokiu kitokiu  thumbup.gif

pridėkit, kad nulupamos kaukės nevisoms tinka. tų, kurių kapilairai paviršiuje, nulupamų kaukių nerekomenduojama smile.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 27, 13:38)
Konkrečiau  g.gif  biggrin.gif

vykdoma reklama ax.gif
Atsakyti