Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Dabar mėgstu molio natūralias kaukes,tos kur pokeliuose,be jokių nesamonių ten liux smile.gif tik,kad man oda griaužia,gal taip turi būt ten tas visas bjaurystes išvalo blink.gif o gal netaip kažką darau.Bet bent jaučiu,kad kažkas darosi į gerą -graži matinė oda tongue.gif
patinka labai ir nebrangu,be to maišai su kuo nori mirksiukas.gif
aš už molį thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarampa: 05 spalio 2010 - 17:45
Oj aš irgi už molio kaukes! Galima ir pačiai pasidaryt, ir jau nusipirkt paruoštos naudojimui, liuks smile.gif

O kai tingiu "žaisti" naudoju "Bielenda" kaukes.. Buvo dar užkritę, kad kažkurioj internetinėj parduotuvėj pristatymas nemokamas g.gif
Atsakyti
o aš neseniai atradau šią veido kaukę, tai likau laaabai patenkinta. Labai puikiai išvalo poras, veidas pasidaro toks lygus, na likau labai sužavėta wub.gif
Geomar Purifying, balancing mask
user posted image

4u.gif
Atsakyti
AO Vegecol with Aloe & Oatmeal Soothing Mask
user posted image
Man labai patinka sita AO kauke,naudoju po molio kaukiu kaip raminancia priemone. Po molio oda parausta,o si kauke skirta jautriai odai,nuramina,nuima paraudima,oda lieka pasakiskai svelni. Taip pat su grudeliais,tai galima ir sveitima atlikti,bet as tik lengvai nuplaunu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 21, 05:18)
Man labai patinka sita AO kauke,naudoju po molio kaukiu kaip raminancia priemone. Po molio oda parausta,o si kauke skirta jautriai odai,nuramina,nuima paraudima,oda lieka pasakiskai svelni. Taip pat su grudeliais,tai galima ir sveitima atlikti,bet as tik lengvai nuplaunu ir viskas.

Tikrai jautriai odai atsargiai su ja reiktų- turi alkoholio ir dirginančių augalų ekstraktų.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2010 11 02, 09:31)
Siūlyčiau net nekomentuot mirksiukas.gif  Gal rečiau ateis  mirksiukas.gif

sveikos 4u.gif gal kuri zinote priemone , rodosi ji vadinasi brinkikliu, ir parduotuve kur jos butu galima nusipirkti ? labai jau nepatogu kiekviena karta sedeti virs garu doh.gif kai noriu issivalyti veida
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kas iš Jūsų naudojo kolageno kaukes? gal galėtumėt pasidalint patirtimi koks jų poveikis? ar tikrai efektyvios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 11 02, 12:55)
sveikos  4u.gif  gal kuri zinote  priemone , rodosi ji vadinasi  brinkikliu, ir parduotuve kur jos butu galima nusipirkti ?  labai jau nepatogu  kiekviena karta sedeti virs garu  doh.gif  kai noriu issivalyti veida

Mirra Luxe yra tokia kauke,bet uztepant ja reiktu dar su plevele uzklot,tada po 15 min nuvalyt ir daryti valyma,nezinau ar is gatves ten parduoda,nes skirta kosmetologems,bet gali paprasyt ,kad idetu i indeli pvz 100ml,ar 50ml pas kosmetologes mirksiukas.gif
Atsakyti
o man patinka avon kaukes iš SPA planet serijos
Atsakyti
isbandziau. Pirma dejau molio kauke( ji man veida pasausina), paskui dejau ta biocell drekinamaja, tai pradzioj ji man griauze veida. Po kaukes veidas labai svelnus, jokio paserpetojimo neliko, nebetepiau drekinamojo kremo ant virsaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 14 lapkričio 2010 - 21:22
Mano veido oda sausa, jautri, tad visada perku tik drėkinančias ir raminančias kaukes.
Labiausiai iš turėtų patiko BIODERMA Hydrabio Mask ir kaip nekeista Rasos "Drėkinamoji kaukė" bigsmile.gif

Tiek Lt kiek kainuoja, neverta yra Avene drėkinanti kaukė, nesakau kad labai bloga, bet odai nieko neduoda, lieka sausa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 16, 19:16)
Mano veido oda sausa, jautri, tad visada perku tik drėkinančias ir raminančias kaukes.
Labiausiai iš turėtų patiko BIODERMA Hydrabio Mask ir kaip nekeista Rasos "Drėkinamoji kaukė"  bigsmile.gif

Tiek Lt kiek kainuoja, neverta yra Avene drėkinanti kaukė, nesakau kad labai bloga, bet odai nieko neduoda, lieka sausa  doh.gif

Pritariu del Avene drinks_cheers.gif bet man jokio poveikio nebuvo ir nuo Rasos drekinamosios kaukes, odele po jos nei sudrekinta, nei minksta.. schmoll.gif
Atsakyti