Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Fanfanė @ 2010 09 05, 14:11)
Oba! Tai gal čia visam amželiui užtektų tokios biggrin.gif

nuo odos poreikių priklauso, greit bus metai, kai pirkau ax.gif man ji ilgam sudrėkindavo odą, dėdavau kartą į mėnesį, nors reik daug dažniau.
esu turėjus Payot ir Avene.
Antra po Guerlain eitų Payot. Ji pigesnė ir taip pat metams užteko ax.gif

aš veido odai negailiu pinigų, aišku jei rasčiau pigesnę alternatyvą būtų puiku. Galvojau Biocell man ją atstos, bet deja ne smile.gif
Atsakyti
oi kaip sugundet sita Guerlain kauke pabandyt doh.gif Dabar paskaitinejau kristianos puslapy yra dar ir kitoks variantas, greiciausiai pigesnis : Drėkinamoji veido kaukė- servetėlė „Super Aqua- Mask".
„6 švelnaus audinio servetėlės- kaukės, prisotintos intensyvaus poveikio drėkinamaisiais atkuriamaisiais komponentais. Drėkina, regeneruoja, mažina raukšles, suteikia elastingumo ir pašalina nuovargio požymius. Viena kaukė - ypač koncentruota įžymiojo „Super Aqua- Serum“ dozė“ . Gal irgi neblogas variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 09 06, 16:04)
oi kaip sugundet sita Guerlain kauke pabandyt  doh.gif  Dabar paskaitinejau kristianos puslapy yra dar ir kitoks variantas, greiciausiai pigesnis : Drėkinamoji veido kaukė- servetėlė „Super Aqua- Mask".
„6 švelnaus audinio servetėlės- kaukės, prisotintos intensyvaus poveikio drėkinamaisiais atkuriamaisiais komponentais. Drėkina, regeneruoja, mažina raukšles, suteikia elastingumo ir pašalina nuovargio požymius. Viena kaukė - ypač koncentruota įžymiojo „Super Aqua- Serum“ dozė“ . Gal irgi neblogas variantas  g.gif

Kiek pamenu, Eslauda gyrė būtent kaukę, servėtėlės taip nepatiko. Ir manau, kad kaip tik brangesnis variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 06, 15:08)
Kiek pamenu, Eslauda gyrė būtent kaukę, servėtėlės taip nepatiko. Ir manau, kad kaip tik brangesnis variantas  g.gif

Teisingai sakot, kauke bent dozuoti gali, o cia tiksliai 6-iems kartams ir viskas.. drinks_cheers.gif o ir naudoti kauke maloniau nei serveteles.. Dar sis labai vilioja: Intensyvi drėkinamoji veido priemonė „Super Aqua- Serum“ , gal kazkas bande? bet cia jau as ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 09 06, 16:14)
Teisingai sakot, kauke bent dozuoti gali, o cia tiksliai 6-iems kartams ir viskas..  drinks_cheers.gif o ir naudoti kauke maloniau nei serveteles.. Dar sis labai vilioja: Intensyvi drėkinamoji veido priemonė „Super Aqua- Serum“ , gal kazkas bande? bet cia jau as ne i tema  blush2.gif

Paskaitykit "Guerlain" temą kosmetikos gamintojų subforume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 09 03, 17:25)
Paskaičiau atsiliepimus ir aš užsimaniau tos Biocell, bet jeigu tik panaudoji ir meti von g.gif Tai dar pagalvosiu ar reikia irnesakyk.gif (kol akcija baigsis lotuliukas.gif )
O jos poveikis kiek laiko jums jaučiasi?

Na, o as prisiskaiciusi cia apie sia kauke tiek geru atsiliepimu irgi nusipirkau ir ka schmoll.gif ...man nepatiko visiskai, kaip kitos raso: "iskart matosi efektas ir t.t"-mano atveju nebuvo jokio efekto (nei neigiamo, nei teigiamo), eilinis ant veido uzteptas kremas, nz, kodel taip, nes mano oda nors ir misri, bet db labai issausejusi, tai galvojau reikia drekinti, bet sakau-jokio efekto.
Atsakyti
Kad būtų labiau pastebimas, ne tik sudrėkinimo, efektas, tą kaukę reiktų praktiškai kasdien naudot, kaip ir bet kokią drėkinančią priemonę.
Jei po vieno karto oda "atsigauna"- tai daugiau išleistų pinigų pateisinimas ir savitaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 16, 00:34)
Kad būtų labiau pastebimas, ne tik sudrėkinimo, efektas, tą kaukę reiktų praktiškai kasdien naudot, kaip ir bet kokią drėkinančią priemonę.
Jei po vieno karto oda "atsigauna"- tai daugiau išleistų pinigų pateisinimas ir savitaiga smile.gif

Sutinku su jumis, bet kazkaip itikejau komentarais, kad cia stebuklinga kauke ir turbut tikejausi stebuklo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 16, 01:34)

Bent jau aš nuo tos kaukės daugiau stangrinamąjį nei drėkinantį poveikį pajutau. Tiesa, tuo metu naudojau ir kitas priemones su rūgštimis, tai odai kiek stiproka buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 16, 10:38)
Bent jau aš nuo tos kaukės daugiau stangrinamąjį nei drėkinantį poveikį pajutau. Tiesa, tuo metu naudojau ir kitas priemones su rūgštimis, tai odai kiek stiproka buvo...  unsure.gif

Manau, kad stangrinamaji efekta jus gavote butent nuo priemoniu su rugstimis, man taip pat buvo, kai naudojau vit.C seruma
Atsakyti
QUOTE(manovasara @ 2010 09 20, 22:17)
Manau, kad stangrinamaji efekta jus gavote butent nuo priemoniu su rugstimis, man taip pat buvo, kai naudojau vit.C seruma

Ne, aš rašiau atsiliepimus būtent apie bandytą kaukę. Nepirmąkart susiduriu su hialurono rūgštim : "Rasos" serumas irgi, nors žymiai mažiau, bet daugiau tarsi patempė odą tam kartui, o "Christinos" serumas su HA dar ir padrėkindavo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugsėjo 2010 - 09:04
* "Rasos" serumas irgi, nors žymiai mažiau, bet tarsi labiau patempė odą tam kartui nei kad drėkino, o "Christinos" serumas su HA dar ir padrėkindavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugsėjo 2010 - 12:11