Pasilieku prie nuomonės, kad geresnė ta "balinanti". Tik tiek, kad balinančio efekto tikėtis iš jos nevertėtų. Nebent naudotumėte du kartus per dieną ir įtikintumėte save, kad oda bąla
O šiaip, už tokią kainą galima ir geresnių kaukių surasti. Pvz., Clinique Acne Solutions Oil-Control Cleansing Mask. Spuogus "gydys" kaip ir kitos molio kaukės- sugerdama riebalus, bet užtat turi odą raminančių ingredientų ir neskatins spuogų susidarymo, ką gali kitos kaukės su aliejais.
Tai jeigu molio kaukės šalina riebalų perteklių, gal tada tokia gera? Šitą turiu nusipirkus, bet kažkaip nenaudojau...
Swisso Logical Clay Mask
Fresh Echinacea plant extract helps strengthen your skin's natural defence mechanisms. This mask stimulates and invigorates the epidermis and keeps your skin's natural moisturising properties in balance. Kaolin helps purify your skin while almond oil helps protect it. How to use: Once a week for dry and sensitive skin, twice a week for oily combination skin.
Bet turbūt sunku bus ką pasakyti, nes sudėties niekur internete nerandu, o dėžutę išmečiau.
Swisso Logical Clay Mask
Fresh Echinacea plant extract helps strengthen your skin's natural defence mechanisms. This mask stimulates and invigorates the epidermis and keeps your skin's natural moisturising properties in balance. Kaolin helps purify your skin while almond oil helps protect it. How to use: Once a week for dry and sensitive skin, twice a week for oily combination skin.
Bet turbūt sunku bus ką pasakyti, nes sudėties niekur internete nerandu, o dėžutę išmečiau.
Na, visos kaukės su moliu ar kitais sugeriančiais ingredientais veikia panašiai. Tik tiek, kad daug kas priklauso nuo to, ką pats naudotojas mėgsta, t.y., kaip ta kaukė jaučiasi ant odos- kokių papildomų priedų yra pridėta.
Jeigu norisi pinigų sutaupyti, galite pati pabandyti pasidaryti... Jei oda riebi, nusipirkite paprasto, pigaus molio ir kokio jojobos aliejaus, kuris riebiai odai naudingas. Sumaišykite su vandeniu ir voilà...
Jeigu norisi pinigų sutaupyti, galite pati pabandyti pasidaryti... Jei oda riebi, nusipirkite paprasto, pigaus molio ir kokio jojobos aliejaus, kuris riebiai odai naudingas. Sumaišykite su vandeniu ir voilà...
gal kas bandėt šią?
Valomoji kaukė riebiai, užterštai, spuoguotai veido odai su cinamonu ir cinku Natura House
http://pigu.lt/kosme..._odai?id=713993
Valomoji kaukė riebiai, užterštai, spuoguotai veido odai su cinamonu ir cinku Natura House
http://pigu.lt/kosme..._odai?id=713993
Paskaičiau atsiliepimus ir aš užsimaniau tos Biocell, bet jeigu tik panaudoji ir meti von Tai dar pagalvosiu ar reikia (kol akcija baigsis )
O jos poveikis kiek laiko jums jaučiasi?
O jos poveikis kiek laiko jums jaučiasi?
Niekas man nei patarė, nei paneigė, kad Biocell lakštą galima/negalima naudot antrą kartą, tai aš padariau bandymą.
Užsidėjau kartą, kišau atgal į pakuotę, prispaudžiau spaustukais ir vakar po ilgos pertraukos galvojau užsidėsiu.
Nepavyko kaukė buvo pakeitus kvapą, todėl nerizikavau dėt
Užsidėjau kartą, kišau atgal į pakuotę, prispaudžiau spaustukais ir vakar po ilgos pertraukos galvojau užsidėsiu.
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 04, 17:52)
prispaudžiau spaustukais ir vakar po ilgos pertraukos galvojau užsidėsiu.
O kiek laiko buvo pertrauka?
QUOTE(Linju @ 2010 09 04, 19:07)
O kiek laiko buvo pertrauka?
kokias tris savaites gal čiut daugiau
užvakar vėl Biocell dėjaus. Kažkaip nebe taip žavi kaip pirmą kartą
trūko drėkinimo
pastebėjau, kad hialiurono dregmės man trūksta ir iš Rasos serumo
vis dėl to iš drėkinančių kaukių man Guerlain super aqua mask labiausiai patinka
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 05, 13:48)
vis dėl to iš drėkinančių kaukių man Guerlain super aqua mask labiausiai patinka
Kur perkate, kokia kaina?
Manęs irgi Biocell kaina nebežavi (ir kad ji vienkartinė neginčytinai), reikia ieškotis geresnio drėkinančio varianto.
QUOTE(Fanfanė @ 2010 09 05, 13:58)
Kur perkate, kokia kaina?
Guerlain tik Kristianoj. Aš pirkau užsienyje
kaina diiiiiidelė, aš mokėjau apie 180 Lt Lietuvoj gal pigiau, dar turiu, nesidomėjau
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 05, 14:07)
Guerlain tik Kristianoj. Aš pirkau užsienyje
kaina diiiiiidelė, aš mokėjau apie 180 Lt Lietuvoj gal pigiau, dar turiu, nesidomėjau
Oba! Tai gal čia visam amželiui užtektų tokios