kaukės kaina apie 11.50 lt.
Ji vienam kartui, nes ten lakštas, kurį palaikius ant odos nuimi ir meti von
Tai brangokai išeina, jei norisi dažnai naudot... Nebent urmu pirkt
Šiaip, galima rast ir kremų su tais gerais ingredientais, tai manau, kad ilgainiui pigiau atsieitų. Be to, kai kaina netrukdo, dažniau naudojant ir efektas geresnis būtų. Nes toj kaukėj nėra nieko, ko negalima būtų kasdien ant odos tept.
Šiaip, galima rast ir kremų su tais gerais ingredientais, tai manau, kad ilgainiui pigiau atsieitų. Be to, kai kaina netrukdo, dažniau naudojant ir efektas geresnis būtų. Nes toj kaukėj nėra nieko, ko negalima būtų kasdien ant odos tept.
Gal kas patars, kokie gamintojai gamina alginatines kaukes?
labai man patiko byphasse kauke ir sveitiklis kaina nedrasko kisenes ir poveikis gan neblogas
siuo metu uzbaigiau savo anna lotan drekinancia kauke, ir ieskau kokios kitos riebiai - jautriai odai
šiandien užsidėjau pagaliau Biocell kaukę.
tas lakštas toks juokingas juokės, kas pamatė mane su juo.
laikiau apie 45 min, nors parašyta 20-30 min. Nusiėmus veidas toks lipnus liečiant, bet vėliau susigėrė ir nieko panašaus neliko. Dbr labai gražiai oda atrodo, sudrėkinta, švytinti, lygesnė.
Įdomu ar drėkinimas ilgalaikis bus/liks.
aš tą lakštą susilanksčiau, atgal sukišau, gal dar vienam kartui bus ar geriau mest lauk nežaidus žaidimų? nebus likę kokių bakterijų ar pan.?
laikiau apie 45 min, nors parašyta 20-30 min. Nusiėmus veidas toks lipnus liečiant, bet vėliau susigėrė ir nieko panašaus neliko. Dbr labai gražiai oda atrodo, sudrėkinta, švytinti, lygesnė.
aš tą lakštą susilanksčiau, atgal sukišau, gal dar vienam kartui bus ar geriau mest lauk nežaidus žaidimų? nebus likę kokių bakterijų ar pan.?
gal kuri bandete sia kauke? Natural Herbal Seaclay with Goa Herb Oil Balancing Mask
INGREDIENTS INCI: Glycerin, kaolin, aloe barbadensis leaf juice*, aqua, oryza sativa syrup*, cellulose gum, simmondsia chinensis seed oil*, prunus amygdalus dulcis oil, citrus grandis seed extract, fucus vesiculosus extract, hedera helix extract, spiraea ulmaria extract, clematis vitalba leaf extract, equisetum hyemale extract, laminaria digitata extract, mentha piperita oil, styrax benzoin extract, citrus aurantium dulcis oil, cananga odorata flower oil, carica papaya fruit extract, alcohol denat. (38b, lavender*), tocopheryl acetate, hamamelis virginiana water, ascorbic acid, andira araroba, glycine soja oil, daucus carota sativa root extract, beta carotene.
*Organic
INGREDIENTS INCI: Glycerin, kaolin, aloe barbadensis leaf juice*, aqua, oryza sativa syrup*, cellulose gum, simmondsia chinensis seed oil*, prunus amygdalus dulcis oil, citrus grandis seed extract, fucus vesiculosus extract, hedera helix extract, spiraea ulmaria extract, clematis vitalba leaf extract, equisetum hyemale extract, laminaria digitata extract, mentha piperita oil, styrax benzoin extract, citrus aurantium dulcis oil, cananga odorata flower oil, carica papaya fruit extract, alcohol denat. (38b, lavender*), tocopheryl acetate, hamamelis virginiana water, ascorbic acid, andira araroba, glycine soja oil, daucus carota sativa root extract, beta carotene.
*Organic
himalaia, kokia butu jusu nuomone apie sia kauke?
Yves Rocher Super Moisture Mask with Grape Juice
Water, Hamamelis Virginiana Water, Glycerin, Propylene Glycol, Urea, Vitis Vinifera Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30alkyl Acrylate Crosspolymer, Coco-Caprylate/Caprate, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Parfum, Xanthan Gum, Allantoin, Ethylparaben, Tetrasodium Edta, Ci 17200
Ir isvis, ar imanoma, kad oda vos per 3 min isisavintu kauke?
Papildyta:
Pati naudoju dvi kaukes veidui is Artistry, tai irgi butu idomu suzinoti jusu nuomone apie sudeti
Artistry Pore Cleansing Masque
Water, Kaolin, Montmorillonite, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glycereth-26, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Titanium Dioxide, Menthyl PCA, Lauryl PCA, Fragrance, Diazolidinyl Urea, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Methylparaben, Citric Acid, Panax Ginseng Root Extract, Zinc PCA, Copper PCA, Yellow 5, Blue 1
Artistry Essentials Moisture Intense Masque
Water, Glycerin, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Petrolatum, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifer (Coconut Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Squalane, Fragrance, Menthyl Lactate, Glyceryl Polyacrylate, Propylene Glycol, Apnthenol, Polysorbate 60, Diazolidinyl Urea, Allantoin, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Methylparaben, Propylparaben, Anthemis Nobilis Flower Extract, Phospholipids, Sphingolipids, Cholesterol
Is anksto dekoju
Yves Rocher Super Moisture Mask with Grape Juice
Water, Hamamelis Virginiana Water, Glycerin, Propylene Glycol, Urea, Vitis Vinifera Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30alkyl Acrylate Crosspolymer, Coco-Caprylate/Caprate, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Parfum, Xanthan Gum, Allantoin, Ethylparaben, Tetrasodium Edta, Ci 17200
Ir isvis, ar imanoma, kad oda vos per 3 min isisavintu kauke?
Papildyta:
Pati naudoju dvi kaukes veidui is Artistry, tai irgi butu idomu suzinoti jusu nuomone apie sudeti
Artistry Pore Cleansing Masque
Water, Kaolin, Montmorillonite, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glycereth-26, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Titanium Dioxide, Menthyl PCA, Lauryl PCA, Fragrance, Diazolidinyl Urea, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Methylparaben, Citric Acid, Panax Ginseng Root Extract, Zinc PCA, Copper PCA, Yellow 5, Blue 1
Artistry Essentials Moisture Intense Masque
Water, Glycerin, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Petrolatum, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifer (Coconut Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Squalane, Fragrance, Menthyl Lactate, Glyceryl Polyacrylate, Propylene Glycol, Apnthenol, Polysorbate 60, Diazolidinyl Urea, Allantoin, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Methylparaben, Propylparaben, Anthemis Nobilis Flower Extract, Phospholipids, Sphingolipids, Cholesterol
Is anksto dekoju
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 30, 20:25)
šiandien užsidėjau pagaliau Biocell kaukę.
as taip pat jau sunaudojau kelias biocell kaukes, atsiliepimai kuo geriausi. Oda sudrekinta, lygi... as taip pat laikau ne 20-30 min., o 40-50 min. as uzsidedu sia kauke per pietus ir labai saldziai su ja uzmiegu grozio miegu bet as laksta ismetu, manau antra karta panaudojus jis butu sausesnis ir nebutu tokio poveikio
Isbandziau vakar biocell kauke, tai tokie ispudziai: dejau ja ant svarios,nupraustos odos,kaip ir parasyta,visu pirma,tai ji keistai issiformavo pagal mano veida,gavosi taip,kad kauke liete ir paakiu oda,nezinau ar tai yra gerai ar ne,aciu Die,salutinio poveikio nepajutau,bet bijojau,kad nesualergizuotu,nors kita vertus,nebuvo pamineta ant ipakavimo,kad vengti sios zonos. Taigi,su ja prabuvau kokias 50 min.,vistiek ji nebuvo visiskai sausa,tokia apydregne,matyt viskas nesusigere,gal oda nera jau tokia sausa ( kuo butu galima pasidziaugti) Nuemus kauke veidas buvo lipnus, nieko nebetepiau ant odos,nevaliau,palikau tiesiog isigerti viskam. Ryte atsikelus oda atrode graziai, tik vienas paraudimas atsirades (gal ten bus spuogelis,o gal ne),bet nezinau ar nuo kaukes cia taip. Taip pat reiketu pastebeti,kad man buvo siek tiek pasausejusi oda virs virsutines lupos,tai to pasausejimo kaip ir nepanaikino,t.y. ryte nusiprausus jis isryskejo,tai patepiau kremu ir tiek. Nezinau ar kartosiu, kauke tikrai nepigi, gal retkarciais panaudoti,kas pora men. ir galima butu
Papildyta:
Dabar pastebejau,kad paakiu zona po Biocell tokia grazesne,net sunku paaiskinti kas,bet kazkokia pasikeitus
Papildyta:
Dabar pastebejau,kad paakiu zona po Biocell tokia grazesne,net sunku paaiskinti kas,bet kazkokia pasikeitus
QUOTE(Maserati @ 2009 06 20, 23:07)
Babuskos agafijos kauke su sidarbro dalelem(ar kazkas panasaus),super drekina,neuzkemsa poru,jei oda riebesne antra pakuote pirkau.
Atleiskit, kad kisu trigrasti su tokiu senu postu, bet kur sita kaukyte galima butu isigyti?
QUOTE(Klapuske @ 2010 08 19, 16:25)
Atleiskit, kad kisu trigrasti su tokiu senu postu, bet kur sita kaukyte galima butu isigyti?
as pirkau Droge, bet man ji kimso poras