Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Sveikos, gal kas patartumete, kokio molio kaukes tinkamos misriai odai i jautruma, su trukinejanciais kapiliarais. Kiek zinau, rausvasis molis tinka jautriai odai, bet mastau, ar jis pakankamai isvalys ir sutrauks itin riebia T zona, kaip kad pvz zaliasis molis? g.gif As pastaraji tiesiog myliu, bet va pasiskaiciau, kad negalima jo naudot, jei kapiliarai silpni cry.gif Kas ka patartumete? Ir apsikritai, kas ka naudojat tokiai odai be molio? unsure.gif
Atsakyti
Man labai baltasis molis patinka... wub.gif
Bet ar išvalo-sunku pasakyti g.gif g.gif g.gif

Daugiau info http://www.supermama...view=getnewpost
Atsakyti
Isigijau ,,Ciel d'azur"alijosiaus zele,darysiu kaukes veidui smile.gif t.y. tepsiu ji kaip kauke.

Dar labai domina Gatineau drekinanti,labai noriu isbandyti..
Atsakyti
Man jau verkiant reikia drekinancios kaukes, turejau viena atrinkusi, kuria naudojau apie 4metus, labai ji man patiko ir tiko, ir kaina prieinama, o dabar ja iseme is prekybos verysad.gif dabar visas kurias bandau netinka, toks jausmas, kad sudety 70% glicerino, nei drekina nei ka, kaip plevele ant veido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 11, 01:50)
Isigijau ,,Ciel d'azur"alijosiaus zele,darysiu kaukes veidui smile.gif t.y. tepsiu ji kaip kauke.

Įdomu bus, kaip alijošiaus gelis 4u.gif Kaip drėkinančią kaukę naudosi?
Atsakyti
gal galit patarti drekinancia kauke kokia ? siaip veido oda riebi, bet dehidratuota doh.gif o kur isigyti Biocell kauke? 4u.gif
Atsakyti
vaistinėse biocel parduodamos.
Atsakyti
Biocell thumbup.gif wub.gif man antra karta jau neiseitu tos pacios panaudoti, nes po pusvalandzio jau sausa buna. Bet kauke tikrai verta demesio
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2010 05 20, 11:42)
Biocell  thumbup.gif  wub.gif  man antra karta jau neiseitu tos pacios panaudoti, nes po pusvalandzio jau sausa buna. Bet kauke tikrai verta demesio

gal žinote kokia šios kaukės sudėtis, kokie pagrindiniai komponentai įeina i sudėtį. galvoju pati išbandyti aciū
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 18, 15:16)
gal galit patarti drekinancia kauke kokia ? siaip veido oda riebi, bet dehidratuota  doh.gif
---
o kur isigyti Biocell kauke?  4u.gif

Mano oda irgi riebi. Kai ji buvo labai išsausėjusi, padėjo Jericho kaukė pleiskanojančiai odai. Va tokia:
Jericho Exfoliating Facial Mask
user posted image
Labiausiai patiko tai, kad visiškai neriebino odos, kaip, kad dažnai būna su kitom kaukėm sausai/išsausėjusiai odai. O ir oda greit atsigavo smile.gif
---
Biocell kaukę galima nusipirkti vaistinėse 4u.gif
Atsakyti
keli pastebejimai apie sia kauke. Alpha-H Liquid Gold Smoothing & Perfecting Mask
user posted image
ji yra su gliukolio rugstim jautriai ir kas jos netoleruoja nepatartina rekomenduojama 1 kart savaitej.jau pora kart dejaus ir ka; puikus dalykelis ,nemelavo gamintojai rasydami ant pakuotes smoothing ir perfecting oda po jos lygi ir svelni kaip kudikelio wub.gif poras sutraukia bigsmile.gif nelabai ir besimato jos , aisku dienos begy jos ir vel atsigauna bjaurybes bet taip tai patiko kauke.kaip palyginima galiu pasakyt kad pries tai darydavau aspirino kauke su medum tai rezultatai net nelyginami 4u.gif
Atsakyti
Kokia sudėtis, kaina?
Atsakyti