Sveikos, gal kas patartumete, kokio molio kaukes tinkamos misriai odai i jautruma, su trukinejanciais kapiliarais. Kiek zinau, rausvasis molis tinka jautriai odai, bet mastau, ar jis pakankamai isvalys ir sutrauks itin riebia T zona, kaip kad pvz zaliasis molis? As pastaraji tiesiog myliu, bet va pasiskaiciau, kad negalima jo naudot, jei kapiliarai silpni Kas ka patartumete? Ir apsikritai, kas ka naudojat tokiai odai be molio?
Man labai baltasis molis patinka...
Bet ar išvalo-sunku pasakyti
Daugiau info http://www.supermama...view=getnewpost
Bet ar išvalo-sunku pasakyti
Daugiau info http://www.supermama...view=getnewpost
Man jau verkiant reikia drekinancios kaukes, turejau viena atrinkusi, kuria naudojau apie 4metus, labai ji man patiko ir tiko, ir kaina prieinama, o dabar ja iseme is prekybos dabar visas kurias bandau netinka, toks jausmas, kad sudety 70% glicerino, nei drekina nei ka, kaip plevele ant veido
QUOTE(Maserati @ 2010 05 11, 01:50)
Isigijau ,,Ciel d'azur"alijosiaus zele,darysiu kaukes veidui t.y. tepsiu ji kaip kauke.
Įdomu bus, kaip alijošiaus gelis Kaip drėkinančią kaukę naudosi?
gal galit patarti drekinancia kauke kokia ? siaip veido oda riebi, bet dehidratuota o kur isigyti Biocell kauke?
vaistinėse biocel parduodamos.
Biocell man antra karta jau neiseitu tos pacios panaudoti, nes po pusvalandzio jau sausa buna. Bet kauke tikrai verta demesio
QUOTE(egluciukas @ 2010 05 20, 11:42)
Biocell man antra karta jau neiseitu tos pacios panaudoti, nes po pusvalandzio jau sausa buna. Bet kauke tikrai verta demesio
gal žinote kokia šios kaukės sudėtis, kokie pagrindiniai komponentai įeina i sudėtį. galvoju pati išbandyti aciū
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 18, 15:16)
gal galit patarti drekinancia kauke kokia ? siaip veido oda riebi, bet dehidratuota
---
o kur isigyti Biocell kauke?
---
o kur isigyti Biocell kauke?
Mano oda irgi riebi. Kai ji buvo labai išsausėjusi, padėjo Jericho kaukė pleiskanojančiai odai. Va tokia:
Jericho Exfoliating Facial Mask
Labiausiai patiko tai, kad visiškai neriebino odos, kaip, kad dažnai būna su kitom kaukėm sausai/išsausėjusiai odai. O ir oda greit atsigavo
---
Biocell kaukę galima nusipirkti vaistinėse
keli pastebejimai apie sia kauke. Alpha-H Liquid Gold Smoothing & Perfecting Mask
ji yra su gliukolio rugstim jautriai ir kas jos netoleruoja nepatartina rekomenduojama 1 kart savaitej.jau pora kart dejaus ir ka; puikus dalykelis ,nemelavo gamintojai rasydami ant pakuotes smoothing ir perfecting oda po jos lygi ir svelni kaip kudikelio poras sutraukia nelabai ir besimato jos , aisku dienos begy jos ir vel atsigauna bjaurybes bet taip tai patiko kauke.kaip palyginima galiu pasakyt kad pries tai darydavau aspirino kauke su medum tai rezultatai net nelyginami
ji yra su gliukolio rugstim jautriai ir kas jos netoleruoja nepatartina rekomenduojama 1 kart savaitej.jau pora kart dejaus ir ka; puikus dalykelis ,nemelavo gamintojai rasydami ant pakuotes smoothing ir perfecting oda po jos lygi ir svelni kaip kudikelio poras sutraukia nelabai ir besimato jos , aisku dienos begy jos ir vel atsigauna bjaurybes bet taip tai patiko kauke.kaip palyginima galiu pasakyt kad pries tai darydavau aspirino kauke su medum tai rezultatai net nelyginami
Kokia sudėtis, kaina?