Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(amber123 @ 2010 03 24, 17:01)
As vakar antra karta pabandziau Hymalai vaisne.. nu griauzia gyvate ir pradziu tai ojojoj doh.gif bet taip maloniai susitrauke poto.. svyti veidas tikrai po jos.. tik galvoju pora kart i sav ne per daznai su AHA..?  g.gif siandien beja pirkau rusiska ta tokia molio, pas mane maitinanti su zaliu moliu  4u.gif

Aš tai darausi kelis kartus irgi, kartais vieną kartą tą rūgštinę, kitą kartą kitą himalaya.. smile.gif
Atsakyti
Neseniai pirma karta isbandziau namine aspirino kauke (tik gaminau ja be medaus ar kitu priedu, o vien tik aspirina su keliais lasais alijosiaus zele) - fantastiskas poveikis odai thumbup.gif Ji man atstoja ir pylinga, nes gerai nusveicia, ir skaistinancia-poras sutraukiancia kauke. Vienu zodziu, puikus atradimas biggrin.gif
Atsakyti
o tas aspirinas odai nekenkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 27, 02:04)
o tas aspirinas odai nekenkia?  g.gif

Odao tai kazin (kiek maciau youtube,daug merginu tokias kaukes daro),bet siaip negalima daznai,nes jis absorbuojamas per oda i krauja,o tai reikstu ta pati kaip kad gerti aspirina tam tikrom dozem g.gif Na,jei daznai darant.. Manau,keliskart i menesi tokia kauke nieko blogo nepadarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 27, 03:04)
o tas aspirinas odai nekenkia?  g.gif

Nemanau, kad kenktų odai g.gif O kad aspirinas pakenktų patekęs į vidų tepant išoriškai, tai turbūt turėtų būti arkliškos dozės biggrin.gif - bent jau taip pati skaičiau smile.gif
Daug labai atsiliepimų ir dauguma teigiamų apie šią kaukę - http://www.makeupall...n_Mask/0/Masks/
Dar patiko šis video - http://www.youtube.c.../66/Q-Hksg8B4cQ
Pati nesenai nusipirkau aspirino būtent šitam reikalui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 kovo 2010 - 15:24
sveikos merginos 4u.gif ir as susigundziau su aspirino kauke g.gif kaip ir ka reik maisyt tai kaukytei? aspirina su medum ar dar ko nors reiktu idet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 03 27, 19:31)
sveikos merginos  4u.gif  ir as susigundziau su aspirino kauke  g.gif  kaip ir ka reik maisyt tai kaukytei?  aspirina su medum ar dar ko nors reiktu idet?  g.gif

su medum tai aš nemaišyčiau. Galima vien su vandeniu, galima ir su aliejais, arbatmedžio pvz ar jojobos, ar kitais.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 03 27, 20:31)
sveikos merginos  4u.gif  ir as susigundziau su aspirino kauke  g.gif  kaip ir ka reik maisyt tai kaukytei?  aspirina su medum ar dar ko nors reiktu idet?  g.gif

Prie natūralių veido kaukių pamenu nemažai šnekėta apie aspirino kaukę smile.gif
Atsakyti
Reikia skubaus jusu patarimo 4u.gif 4u.gif pirkau is Eurokos rusiska veidokauke Maska, ju buna viskokiu rusiu. Pas mane maitinanti kauke, kuri susideda is zalio molio, ramuneliu ir melisos. Norejau paklaust ar jus tokio tipo kauke, kur ieina molis dedat nt viso veido ar tik tam tikrose vietose? nes pas pas mane sausa oda, bijau kad neissausintu labai unsure.gif g.gif
Atsakyti
Mano oda į sausumą, tai man Rusiška baltojo molio kaukė pati geriausia... Nenusausina, oda lygutėlė, švelni...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 03 28, 15:09)
Mano oda į sausumą, tai man Rusiška baltojo molio kaukė pati geriausia... Nenusausina, oda lygutėlė, švelni...
4u.gif

O ka baltas molis daro? 4u.gif tai zodziu gal reik pabandyt det ant viso veido apeinant paakius ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Aspirinas organizmui nekenkia mirksiukas.gif nėra ko bijoti toms, kurios bijo biggrin.gif aspirinas, rekomenduojamas gerti kasdien vyresnio amžiaus žmonėms arba tiems, kas turi polinkį į aterosklerozes, kraujagyslių ligas. Na, tai rūgštis, tačiau per odą, vargu ar pasisavins tiek, kad kenktų 4u.gif dėl konkretaus veikimo ir išorinio poveikio odai, manau, kad būtina pasitarti su dermatologais, nes spėju gali būti ir šalutinių veiksnių mirksiukas.gif

Asmeniškai nesu bandžiusi aspirino tokio vartojimo, bet spuogeliams mažiems, jei reikdavo "ant greičio" neutralizuoti, sutrindavau cinko tabletę ir palaikydavau blush2.gif Padėdavo, raudonio nelikdavo ir akimirksniu padžiovinama ta vieta. dabar nebenaudoju, nes nelabai prireikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 28 kovo 2010 - 14:33