As paskutiniu metu naudoju himalaya kaukes, patinka man jos
Ypac nimbamedzio ir vaisiu
QUOTE(diamondness @ 2010 03 13, 20:35)
Nusipirkau Himalaya neem kauke tai ka,patiko,bet tik labai stipriai trauke veida kol laikiau ja,vos ne iki skausmo,bet negrauze
Traukia ir man ji
Vaisinė graužia
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 13, 21:40)
Man irgi vaisine grauzia,kai nebuvau prie tokiu kaukiu pratusi,tai net vos tvert bejo,bet dabar jau pripratus esu
O as nusipirkau Douglas parduotuvej kazkokia sveicariska, trims kartams 7Lt. Nu man ,tai tiesiog idealiai tiko ir draugei
QUOTE(Essential @ 2010 03 21, 01:01)
O as nusipirkau Douglas parduotuvej kazkokia sveicariska, trims kartams 7Lt. Nu man ,tai tiesiog idealiai tiko ir draugei
butent apie sia kauke ir norejau rasyt:) as taip pat ja nusipirkau mazdaug pries savaite,man isiule douglas parduotuveje,galvoju pabandysiu.kainavo 7lt,bet cia su nuolaida,siaip jos tikroji kaina apie 10lt. ka galiu pasakyti,kad nesu turejusi tokios geros kaukes! veidas toks svelnus,puikiai isvaro poras,inkstiru nebelieka!mano oda sausa,galvojau,kad sausins,bet nei kiek.. man dar liko vienam kartui,tikrai pirksiu dar karta,gaila,kad nera didesniuose ipakavimuose. jei kam idomu,stai kaip ji atrodo :
http://www.tanie-lec...mages/8897A.jpg
verta pabandyti!
As turiu kauke maitinancia, drekinancia ARTISTRY. Naudoju jau apie pora menesiu, visai nieko, bet kaip uz tokia kaina 70lit, manau galima rasti kazka ir geriau ir pigiau. Ar kuri esat naudojusi?
O man labai patiko Doliva kaukes, tubelese, kokiem keturiems kartams uztenka. Isbandziau nuo rauksliu, bet sakiau reikes ir kitu pabandyti. Dariausi po pirties, bet oda taip palygejo
As vakar antra karta pabandziau Hymalai vaisne.. nu griauzia gyvate ir pradziu tai ojojoj bet taip maloniai susitrauke poto.. svyti veidas tikrai po jos.. tik galvoju pora kart i sav ne per daznai su AHA..? siandien beja pirkau rusiska ta tokia molio, pas mane maitinanti su zaliu moliu
QUOTE(amber123 @ 2010 03 24, 17:01)
As vakar antra karta pabandziau Hymalai vaisne.. nu griauzia gyvate ir pradziu tai ojojoj bet taip maloniai susitrauke poto.. svyti veidas tikrai po jos.. tik galvoju pora kart i sav ne per daznai su AHA..? siandien beja pirkau rusiska ta tokia molio, pas mane maitinanti su zaliu moliu
Jei yra poreikis,manau,galima 2k,tik aisku darant pertraukas,pvz. pirmadieni ir koki 4dieni Nors siaip nemanau,kad labai dideli poveiki darytu,nes abejoju,kad didele rugsciu koncentracija joje
QUOTE(amber123 @ 2010 03 24, 23:47)
a velnias zino.. bet as irgi nemanau
Jeigu neraso kiek yra procentu AHA,o ten neraso,vadinasi ten jos beveik nera,tik labai labai mazas kiekis