Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Man tai labai patinka Belcosmex kauke su zolemis,poras akivaizdziai isvalo ir sutraukia ir patinka,kad tokia zele konsistencijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 13, 20:32)
Man tai labai patinka Belcosmex kauke su zolemis,poras akivaizdziai isvalo ir sutraukia ir patinka,kad tokia zele konsistencijos smile.gif

As sitos firmos irgi naudoju valomaja kauke, tik ne geline o su moliu, esu labai ja patenkinta thumbup.gif Dazniau pasidarau juodojo molio ir pieno kauke, bet kai tingiu terliotis, naudoju Belcosmex.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 02 14, 00:15)
As sitos firmos irgi naudoju valomaja kauke, tik ne geline o su moliu, esu labai ja patenkinta  thumbup.gif Dazniau pasidarau juodojo molio ir pieno kauke, bet kai tingiu terliotis, naudoju Belcosmex.

Turiu ir ta,irgi nebloga,bet su zolem man geresne biggrin.gif
Atsakyti
gal galetumete rekomenduoti kokia sildancia veido kauke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 16, 15:25)

is sildanciu tai butu gerai parafino kauke, labai padeda kai uzsikimsusios poros, bet va kur to parafino gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 02 17, 02:43)
is sildanciu tai butu gerai parafino kauke, labai padeda kai uzsikimsusios poros, bet va kur to parafino gauti? ax.gif

Zvake islydyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 02 17, 01:43)

Kiek zinau,parafino yra pirkti specialiose kosmetikos parduotuvese,pvz. PC Panorama pirmam aukste esancioje parduotuveje. Bet jis naudojamas rankoms,kojoms,nesu girdejusi kad parafino kauke veidui darytu. ir siaip jis skirtas sausiausiai odai! Ar apie kokia rusi parafino kalbat?
Atsakyti
va cia rasoma apie parafino kauke veidui http://www.nagavita...._id=240&lang=lt
na o cia parafinas veidui http://www.nagavita...._id=265&lang=lt
bet neraso nei kiekio nei kainu, ar isvis turi jo g.gif
gal dar ku galima rasti to parafino?
tiesiog labai seniai teko matyti kaip teta daresi ta parafino kauke, jis sustingo, reikejo ramiai sedeti nesijuokti i nekalbeti, bet paskui kai ji ta parafino kauke nueme tai visi nesvarumai liko ant jos. ax.gif
tai dbr pati noreciau isbandyti parafino kauke, nes norisi isvalyti poras, bet va kur jo gauti?

Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 16, 15:25)

yra Garnier sildanti kauke su cinku.

user posted image

Lb greit "ikaista", laikyti reikia, berods, neilgiau 5 min. bet tiksliai nepamenu biggrin.gif labiau tinka riebiai/misriai odai (na, bent jau as taip manau). esu bandziusi, patiko smile.gif bet as ja naudojau tik T-zonai

Atsakyti
O man labai patinka LOCCITANE valomoji kaukė su alyvuogėm. Pardotuvėje davė bandymuką, pabandžiau ir patiko, tai ir įsigyjau smile.gif Kainuoja apie 80-90 Lt, bet kaip tik pataikiau ir buvo jai nuolaida, tai įsigyjau už 50 Lt. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O teebaum kauke reikia tepti ant slapio ar ant sauso veidelio? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 19, 21:36)
Sveikutes  4u.gif  O teebaum kauke reikia tepti ant slapio ar ant sauso veidelio?  blush2.gif  4u.gif

Kiek pamenu,tai ant sauso svaraus veido mirksiukas.gif
Atsakyti