QUOTE(diamondness @ 2010 02 13, 20:32)
Man tai labai patinka Belcosmex kauke su zolemis,poras akivaizdziai isvalo ir sutraukia ir patinka,kad tokia zele konsistencijos
As sitos firmos irgi naudoju valomaja kauke, tik ne geline o su moliu, esu labai ja patenkinta Dazniau pasidarau juodojo molio ir pieno kauke, bet kai tingiu terliotis, naudoju Belcosmex.
QUOTE(Lena.lt @ 2010 02 14, 00:15)
As sitos firmos irgi naudoju valomaja kauke, tik ne geline o su moliu, esu labai ja patenkinta Dazniau pasidarau juodojo molio ir pieno kauke, bet kai tingiu terliotis, naudoju Belcosmex.
Turiu ir ta,irgi nebloga,bet su zolem man geresne
gal galetumete rekomenduoti kokia sildancia veido kauke?
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 16, 15:25)
is sildanciu tai butu gerai parafino kauke, labai padeda kai uzsikimsusios poros, bet va kur to parafino gauti?
QUOTE(lucja @ 2010 02 17, 02:43)
is sildanciu tai butu gerai parafino kauke, labai padeda kai uzsikimsusios poros, bet va kur to parafino gauti?
Zvake islydyti
QUOTE(lucja @ 2010 02 17, 01:43)
Kiek zinau,parafino yra pirkti specialiose kosmetikos parduotuvese,pvz. PC Panorama pirmam aukste esancioje parduotuveje. Bet jis naudojamas rankoms,kojoms,nesu girdejusi kad parafino kauke veidui darytu. ir siaip jis skirtas sausiausiai odai! Ar apie kokia rusi parafino kalbat?
va cia rasoma apie parafino kauke veidui http://www.nagavita...._id=240&lang=lt
na o cia parafinas veidui http://www.nagavita...._id=265&lang=lt
bet neraso nei kiekio nei kainu, ar isvis turi jo
gal dar ku galima rasti to parafino?
tiesiog labai seniai teko matyti kaip teta daresi ta parafino kauke, jis sustingo, reikejo ramiai sedeti nesijuokti i nekalbeti, bet paskui kai ji ta parafino kauke nueme tai visi nesvarumai liko ant jos.
tai dbr pati noreciau isbandyti parafino kauke, nes norisi isvalyti poras, bet va kur jo gauti?
na o cia parafinas veidui http://www.nagavita...._id=265&lang=lt
bet neraso nei kiekio nei kainu, ar isvis turi jo
gal dar ku galima rasti to parafino?
tiesiog labai seniai teko matyti kaip teta daresi ta parafino kauke, jis sustingo, reikejo ramiai sedeti nesijuokti i nekalbeti, bet paskui kai ji ta parafino kauke nueme tai visi nesvarumai liko ant jos.
tai dbr pati noreciau isbandyti parafino kauke, nes norisi isvalyti poras, bet va kur jo gauti?
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 16, 15:25)
yra Garnier sildanti kauke su cinku.
Lb greit "ikaista", laikyti reikia, berods, neilgiau 5 min. bet tiksliai nepamenu labiau tinka riebiai/misriai odai (na, bent jau as taip manau). esu bandziusi, patiko bet as ja naudojau tik T-zonai
O man labai patinka LOCCITANE valomoji kaukė su alyvuogėm. Pardotuvėje davė bandymuką, pabandžiau ir patiko, tai ir įsigyjau Kainuoja apie 80-90 Lt, bet kaip tik pataikiau ir buvo jai nuolaida, tai įsigyjau už 50 Lt.
Sveikutes O teebaum kauke reikia tepti ant slapio ar ant sauso veidelio?
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 19, 21:36)
Sveikutes O teebaum kauke reikia tepti ant slapio ar ant sauso veidelio?
Kiek pamenu,tai ant sauso svaraus veido