Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(jamie @ 2010 01 20, 01:44)
uoj tikrai? o galima paklausti kokia jusu oda? nes man ir kremo jau tuoj reiks  blush2.gif  na manau jei kremas jums tinka, tai ir kauke turetu  mirksiukas.gif  ryt gal pameginsiu nukeliaut i akropolio eurovaistine jos paieskot  rolleyes.gif

Mano misri galima sakyti,bet dabar del oro yra issausejusi,tai kremas tinka tikrai,spuogu nekyla,nors man atrodo jis yra riebesnis(kietokos konsistensijos) mirksiukas.gif Dar ziauriai skaniai kvepia,ir gerai,kad naturalesnis,veides visai neblizga po jo,ir pudra uztepus neblizga,odos spalva bent man tokia sveikesne,vienodesne pasidaro,o einant miegoti ji uztepus,ryte atsikelus net ir spuogeliai,jei buna tokiu,buna isnyke,arba jau link isnykimo mirksiukas.gif
Atsakyti
zydrasis molis thumbup.gif pravalo inkstiriukus, skaistesne oda, naudoju kelis kartus i sav.
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 01 21, 19:17)
Man labai patinka Garnier valomoji savaime sylanti kauke, kuri buna tuose maziukuose megineliuose, labai gerai isvalo inkstirus  thumbup.gif daugiau jokiu kaukiu nenaudoju..

isbandziau si ta ir visdelto geresnio efekto sulaukiau uzsidejusi molio kauke su metom ir ramunelem tai taip veidas nubalo svelnus pasidare mirksiukas.gif labai faina priemone ir nebrangi tik klausimas pasidarius visa pakeli to molio kiek laiko ji galima laikyti sALDYTUVE nes liko g.gif ar jau jis netinkamas kai pastovi
Atsakyti
O gal kuri esat bandziusi geltonojo molio kauke? (cia irgi milteliais pardavinejama) smile.gif
Atsakyti
vakar gavau duovanu Drekinamoji kauke sausai,jautriai odai is BIODREMOS, ax.gif siadien isbandziau ir labai patiko bigsmile.gif ,veidas ligus,ne tempia odos(po kitu taip budavo)Tai vat dabar galvoju gal kremuka sitos firmos isbandyti g.gif smile.gif
Atsakyti
O aš turiu štai tokią L'Occitane Ultra Comfort Mask raminančią veido kaukę:

user posted image

Labai ramina veido odą, tokia švelni pasidaro wub.gif Man labai patinka, tik nėra pigi, mokėjau apie 90-100 lt
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 18, 16:33)
na man asmeniskai geriausiai pravalo zaliasis, bet jeigu zalias per agresyvus pasirodytu gerai ir baltasis+baltuju dumbliu milteliai sustiprina valomasias savybes.... siuo metu naudoju toki user posted image

Kaip tik šiandien planavau išbandyti šitą molį, bet "Nimfali" turėjo tik 1kg ir 300g pakuotes (pirkti 1kg stambesnio molio šiuo metu dar pigiau išeina nei 300g biggrin.gif), tai pabijojau tokius didelis kiekius imt unsure.gif Juk ne puodus žiest ruošiuosi biggrin.gif, o norisi išbandyti pirmiausia, ar tiks patiks g.gif Kur galima būtų gauti mažesnį kiekį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 vasario 2010 - 23:49
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 18, 15:33)
na man asmeniskai geriausiai pravalo zaliasis, bet jeigu zalias per agresyvus pasirodytu gerai ir baltasis+baltuju dumbliu milteliai sustiprina valomasias savybes.... siuo metu naudoju toki user posted image

O kur sito molio rasti pirkti Vilniuj? g.gif
Ir is kur gauti tu dumbliu milteliu?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 02 07, 14:41)
O kur sito molio rasti pirkti Vilniuj? g.gif
Ir is kur gauti tu dumbliu milteliu?

http://www.nimfali.lt/lt
Atsakyti
Pabandziau ir as molio kauke- scruba raudonam pakelyje ax.gif norejau paklausti naudojanciu, ar normalu jei po to oda parausta, lyg kraujagysles isrykeja unsure.gif na po kokios valandos raudonis praejo, bet susimasciau gal tokiu atveju reiskia kad kauke netinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 13 vasario 2010 - 12:46
QUOTE(Victorious @ 2010 01 20, 13:46)
Norint kad neišdžiūtų oda, molį reikia maišyti ne su vandeniu, o su pienu. Dabar visad taip darau thumbup.gif

Kosmetologė man uždeda plėvėlę, kada užtepa rūgšties kaukę ir nori sustiprinti poveikį. Plėvelė sukuria šilumos efektą. Bandau taip ir namie smile.gif

otai reikia pašildyti tą pieną?
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2010 02 13, 15:20)
otai reikia pašildyti tą pieną?

Ne, nereikia.
Atsakyti