as bandziau juodo molio, kur eurokose buna, pakiukais. Nu man tai tas zaidimas nusibodo, sumaisyk kosele, istepk, ok, nudziuna, tada visa vonia juoda lieka kol as ji nuplaunu. ir po to kai indus reik suplaut tuos maisymo indukus ir pan mozone
QUOTE(bonza @ 2010 01 18, 17:00)
as bandziau juodo molio, kur eurokose buna, pakiukais. Nu man tai tas zaidimas nusibodo, sumaisyk kosele, istepk, ok, nudziuna, tada visa vonia juoda lieka kol as ji nuplaunu. ir po to kai indus reik suplaut tuos maisymo indukus ir pan mozone
man visai patiko molio kauke.. tik sunkokai nuploviau
as tai tik molio kaukes naudoju. MAn kazkaip pacios paciausios, ypac juodas molis. Tik vat galvoju kokia cia kita nupirkti, nes nuo maitinamuju mane beria ziauriai...
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 19, 15:18)
as tai tik molio kaukes naudoju. MAn kazkaip pacios paciausios, ypac juodas molis. Tik vat galvoju kokia cia kita nupirkti, nes nuo maitinamuju mane beria ziauriai...
Drekinamosios ieskokit,o ne maitinancios
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 19, 16:18)
Siaip juodas molis ir man gerai,bet oda ziauriai issauseja
QUOTE(EER @ 2010 01 20, 09:43)
kaukes namuose puiku bet nepamirskite kad pvz. purvo kaukes kurios uzdziusta ant odos visai netinka kapiliarinei odai tai gali ti pakenkti , tokiu atveju reiketu neleisti jei sudziuti ant odos reikia pastoviai ja drekinti kad nesudziutu
Kažkur jau rašiau...
Kosmetologė rekomendavo, kad kaukė neišdžiovintų odos, užsidėti plėvelę ant veido išsikirpus skylutes akims, burnai ir t.t.
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 20, 12:18)
Kažkur jau rašiau...
Kosmetologė rekomendavo, kad kaukė neišdžiovintų odos, užsidėti plėvelę ant veido išsikirpus skylutes akims, burnai ir t.t.
Norint kad neišdžiūtų oda, molį reikia maišyti ne su vandeniu, o su pienu. Dabar visad taip darau
Kosmetologė man uždeda plėvėlę, kada užtepa rūgšties kaukę ir nori sustiprinti poveikį. Plėvelė sukuria šilumos efektą. Bandau taip ir namie
radau pas save uzsimetusia biocell kauke, pabandziau, bet nesuzavejo. kvapas kazkoks keistas ir oda po jos kazkokia lipni, nors parasyta istrint likucius.
QUOTE(jamie @ 2010 01 21, 01:47)
radau pas save uzsimetusia biocell kauke, pabandziau, bet nesuzavejo. kvapas kazkoks keistas ir oda po jos kazkokia lipni, nors parasyta istrint likucius.
Man Biocell kaukė labai patiko - oda tokia šveni pasidaro, stangri. Ir ji labai natūrali, todėl ir kvapas natūralus (kiek matau, sudėtyje nėra cheminių kvapų). O dėl lipnumo, tai gal kokį kremą tą dieną naudojai? Čia parašyta kaukę dėti ant švarios odos.
ne, jokio kremo nenaudojau, nusiprausiau veida pries dedama. ir poveikio nulis.
Papildyta:
man garnier visai patinka, bent jau poveikis kazkoks po jos yra
Papildyta:
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 15, 19:21)
seniau vis naudojau garnier kauke su agurkais (daugiau probleminei odai, giliai valanti), buvau gana patenkinta..
o dabar pabandziau rusiskas moilio kaukes ir likau labai patenkinta, nes vieno pakelio uz 2lt man uztenka 10ciai kartu, ir vien is sudeties matosi kad kaune yra labai naturali
o dabar pabandziau rusiskas moilio kaukes ir likau labai patenkinta, nes vieno pakelio uz 2lt man uztenka 10ciai kartu, ir vien is sudeties matosi kad kaune yra labai naturali
man garnier visai patinka, bent jau poveikis kazkoks po jos yra
Man labai patinka Garnier valomoji savaime sylanti kauke, kuri buna tuose maziukuose megineliuose, labai gerai isvalo inkstirus daugiau jokiu kaukiu nenaudoju..