Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 14:10)
user posted image

tokią gelį-kaukę nusipirkau eurokose, su arbatmedžiu, tai patinka... smile.gif  drinks_cheers.gif

As sios firmos kauke naudoju, tik su moliu kuri, nereali man. Labai gerai isvalo oda, truputi saldo, su metom ir arbatmedziu. Jau kelis metus is eiles naudoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 01 13, 18:41)
cia sita? radau, kad ja galima isigyti eurovaistinej, bet neradau joje  g.gif
kokia kaina?

user posted image

Na man ši išgirta kauke ispūdžio nepaliko schmoll.gif antra karta nepirkciau unsure.gif
Atsakyti
Man Biocell kauke nerealiai patiko, pirksiu dar thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš išbandžiau "Biocell". Tokio įprastinio drėkinimo kaip kitų kaukių nesijaučia, bet oda po šios labai stangri ir lygi liko. Panašus efektas ir nuo serumų su hialuronu, tik kaukė stipresnio momentinio poveikio. Jaučiu, kad paskutiniu metu mano oda pajautrėjus, tai paraudusi liko nuėmus kaukę..
Atsakyti
seniau vis naudojau garnier kauke su agurkais (daugiau probleminei odai, giliai valanti), buvau gana patenkinta..
o dabar pabandziau rusiskas moilio kaukes ir likau labai patenkinta, nes vieno pakelio uz 2lt man uztenka 10ciai kartu, ir vien is sudeties matosi kad kaune yra labai naturali smile.gif
Atsakyti
Gal bandet Mary Kay kaukes? Man viena teko pabandyt :/ kazkaip stebuklu neatradau joje.
Atsakyti
ismeginau ir as biocell kauke. Tai tikrai kitoks pojutis, tokia stangri oda kaip raset, slidi(bet ne lipni). Tam kartui sudrekino neblogai, bet man pats naudojimas nepatogus.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 12, 01:16)
o aš gavau mėginuką L`ocitane ryžių kaukę veidui, tai žinokit negalėjau atsidžiaugti. veidas pasidarė kaip persikas, visą dieną glosčiau smile.gif  tokia švari švari jaučiausi.. smile.gif gaila,kad jos kaina nepadoriai didelė, bet vienareikšmiškai -arba jokios nenaudosiu arba šitą rolleyes.gif

o poras isvale? nes jei poras gerai isvalo, sutraukia, tai lekciau pirkt g.gif

Man tos giriamos Himalaya tai siaip sau... Turejau su nimbabmedziu - kol dziusta oda traukia, kol nusiprausi, visa vonia uzsitersia tuo purvu... Fui.
Geriausia kol kas rasta riebiai odai valyti ir sutraukti - TBS su kukuruzais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 15, 13:48)
Ir aš išbandžiau "Biocell". Tokio įprastinio drėkinimo kaip kitų kaukių nesijaučia, bet oda po šios labai stangri ir lygi liko. Panašus efektas ir nuo serumų su hialuronu, tik kaukė stipresnio momentinio poveikio. Jaučiu, kad paskutiniu metu mano oda pajautrėjus, tai paraudusi liko nuėmus kaukę..

O man ši kaukė nepatiko, nes nepajutau jokio poveikio doh.gif Ieškau geros drėkinančios kaukės. Sarmoj įkišo iš Matis, bet man ji pasirodė nekokia doh.gif teks sunaudot, gaila pinigų
Atsakyti
O as vienareiksmiskai esu uz molio kaukes, nes niekas iki siol taip nepravale odos bei poru nesutrauke kaip molis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 18, 16:25)
O as vienareiksmiskai esu uz molio kaukes, nes niekas iki siol taip nepravale odos bei poru nesutrauke kaip molis thumbup.gif

Būtent kuris molis, iš kur?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 18, 15:27)
Būtent kuris molis, iš kur?

na man asmeniskai geriausiai pravalo zaliasis, bet jeigu zalias per agresyvus pasirodytu gerai ir baltasis+baltuju dumbliu milteliai sustiprina valomasias savybes.... siuo metu naudoju toki user posted image
Atsakyti