Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Naudoju šias kaukes:
Himalaya Neem Face Mask
user posted image
ši nulupamoji, labai skaudžiai lupasi:(
Elizabeth Arden Deep Cleansing Mask
user posted image
kaina ne visada atitinka kokybę, lūkesčius- kaukė neteikia didelio rezultato.
ir kaukę pirktą iš eurokos, juodojo molio.
Didelio efekto nejaučiu nė iš vienos, jas kaitalioju, darausi į savaitę tris kartus.
Atsakyti
Turiu Hydrabio kauke, kuria po 5-10 min reikia nusausinti servetele. bet man viskas issigeria, kaip kremas, ir nieko nebelikieka nusausint. nors, kaip ir parasyta, tepu storu sluoksniu.
ka tai galetu reikst?
gal oda labai isausejus?
Atsakyti
Siuo metu naudoju Himalaya su nimbamedziu, labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 18:13)
Siuo metu naudoju Himalaya su nimbamedziu, labai patinka.

Ka ji daro?
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 14, 18:23)
Ka ji daro?

Raso, kad riebiai is spuoguotai odai, valo poras, apsaugo nuo spuogu atsiradimo, padeda isvengti riebaliniu liauku uzdegimo, inkstiru atsiradimo..
Siaip man ji tikrai jauciasi, kad isvalo oda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 14, 22:11)
Siaip man ji tikrai jauciasi, kad isvalo oda  rolleyes.gif

O "Fruit Pack" esi bandžius?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 14, 21:58)
O "Fruit Pack" esi bandžius?

Nes, nesu, sita pirmoji kauke mano is himalaya rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

tokią gelį-kaukę nusipirkau eurokose, su arbatmedžiu, tai patinka... smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 14:10)
tokią gelį-kaukę nusipirkau eurokose, su arbatmedžiu, tai patinka... smile.gif  drinks_cheers.gif

čia ir kaip šveitiklis? kaip naudojama
Atsakyti
Biocell veido kaukė nepaprastai gera. Labai gerai drėkina, nepaprastai suminkština veido odą, o ir patogi naudoti, nereikia nuplauti, nereikia tepliotis. Užsidėjai lakštą, pusvalandį palaukei, nusiėmei, įtrynei į odą kas liko ant veido, ir vualia, rezultatas man labai patiko. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 09 sausio 2010 - 14:41
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 09, 15:38)
Biocell veido kaukė nepaprastai gera. Labai gerai drėkina, nepaprastai suminkština veido odą, o ir patogi naudoti, nereikia nuplauti, nereikia tepliotis. Užsidėjai lakštą, pusvalandį palaukei, nusiėmei, įtrynei į odą kas liko ant veido, ir vualia, rezultatas man labai patiko.  wub.gif

Man nepatiko, nes ji tokia truputi saldanti, vesinanti, kaip ziemai- nejauki man pasirode. Vasara gal dar pabandysiu.

Man labai patinka tinginiu kaune- Gatineu Melatogenine Futur Plus- ji labai svelni, tinka net paakiams, tai labai gerai- nereikia nieko atskirai poakiams mastyti.

Retai prie kokios kaukes griztu, bet sitos jau antra pakuote nusipirkau.
Atsakyti
Jau senokai galima sakyti nebuvau dariusis kaukes,bet siandien uzsidejau Himalaya mud pack,tai taip oda atsigavo,aiskiai matosi,kad iskart prasivale cool.gif
Atsakyti