Naudoju šias kaukes:
Himalaya Neem Face Mask
ši nulupamoji, labai skaudžiai lupasi:(
Elizabeth Arden Deep Cleansing Mask
kaina ne visada atitinka kokybę, lūkesčius- kaukė neteikia didelio rezultato.
ir kaukę pirktą iš eurokos, juodojo molio.
Didelio efekto nejaučiu nė iš vienos, jas kaitalioju, darausi į savaitę tris kartus.
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 18:13)
Siuo metu naudoju Himalaya su nimbamedziu, labai patinka.
Ka ji daro?
QUOTE(Tainka @ 2009 12 14, 18:23)
Ka ji daro?
Raso, kad riebiai is spuoguotai odai, valo poras, apsaugo nuo spuogu atsiradimo, padeda isvengti riebaliniu liauku uzdegimo, inkstiru atsiradimo..
Siaip man ji tikrai jauciasi, kad isvalo oda
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 14, 22:11)
Siaip man ji tikrai jauciasi, kad isvalo oda
O "Fruit Pack" esi bandžius?
QUOTE(Victorious @ 2009 12 14, 21:58)
O "Fruit Pack" esi bandžius?
Nes, nesu, sita pirmoji kauke mano is himalaya
tokią gelį-kaukę nusipirkau eurokose, su arbatmedžiu, tai patinka...
QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 14:10)
tokią gelį-kaukę nusipirkau eurokose, su arbatmedžiu, tai patinka...
čia ir kaip šveitiklis? kaip naudojama
Biocell veido kaukė nepaprastai gera. Labai gerai drėkina, nepaprastai suminkština veido odą, o ir patogi naudoti, nereikia nuplauti, nereikia tepliotis. Užsidėjai lakštą, pusvalandį palaukei, nusiėmei, įtrynei į odą kas liko ant veido, ir vualia, rezultatas man labai patiko.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 09, 15:38)
Biocell veido kaukė nepaprastai gera. Labai gerai drėkina, nepaprastai suminkština veido odą, o ir patogi naudoti, nereikia nuplauti, nereikia tepliotis. Užsidėjai lakštą, pusvalandį palaukei, nusiėmei, įtrynei į odą kas liko ant veido, ir vualia, rezultatas man labai patiko.
Man nepatiko, nes ji tokia truputi saldanti, vesinanti, kaip ziemai- nejauki man pasirode. Vasara gal dar pabandysiu.
Man labai patinka tinginiu kaune- Gatineu Melatogenine Futur Plus- ji labai svelni, tinka net paakiams, tai labai gerai- nereikia nieko atskirai poakiams mastyti.
Retai prie kokios kaukes griztu, bet sitos jau antra pakuote nusipirkau.