As siandiena isbandziau Eveline giliai drekinancia kauke veidui ji tokia zele pavidalo odyte po jos svelni labai paliko ir kol kas svyti visa.. manau poveikis geras, zesim kiek laiko nesauses, nes tipo ilgalaikis drekinimas
as naudojau neutrogenos prausikli,ir kauke,na nieko,veidas svelnus tampa.o dabar nusipirkau garnie 3in 1.ir tepu kaip kauke,tai taip pat patinka,ir labai gerai nusipilnguoja,veidukas tampa svelnus
Aš tai Rasos raminamąją purvo kaukę šiuo metu išbandau. Dariausi tris kartus, bet nieko ypatingo. Na, gal oda ne tokia riebi po jos būna o raminamojo poveikio tai taip ir nepajaučiau. Jaučiu reikės kitos kaukės pradėt dairytis
sveikos as turiu payot masque purifiant kauke,man ji labai patinka,oda tampa svelni,ir jau po keliu kartu jauciasi valymo poveikis.aisku,iskele spuogelius,bet jau gyja oda,ir svarbu,kad vel juodi nesusidaro tose paciose vietose tik vienas minusas tas,kad jis gan sunkiai tepasi ant odos ir laaaabai sunkiai issispaudzia is tuteles
as pirkau droge,pora litu kainavo,dar maciau douglas parduotuvej,ten kazkur 5 ar daugiau kainavo,nepamenu jau
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 15:36)
gal zinote,kur pirkti tokiu placiu raisciu ant galvos,na,kad prilaikyti plaukus ir nesuslaptu jie kur salia kaktos,smilkiniu?
as pirkau droge,pora litu kainavo,dar maciau douglas parduotuvej,ten kazkur 5 ar daugiau kainavo,nepamenu jau
As vakar isbandziau TBS kauke Honey 3in1 faina odyte poto palieka, tik sunku nuplaut.. seip kvapas labai malonus.. drekina, valo odyte ir sveicia vienu metu normaliai/sausai odai
Galiu pagirti "Clarins Pure & Radiant Mask With Pink Clay" valančią kaukę mišriai/riebiai odai (su rožiniu moliu ) Labai malonus kvapas, lengva tekstūra, bet pravalo odą visai neblogai ir nei kiek nedžiovina, netraukia. Netgi, sakyčiau, turi lyg drėkinantį efektą. Švyti veidas po šitos kaukės
Pamainom naudoju tris kaukes. Garnier trys viename ir kaip prausikli kartais ir kaip kaukę Labai mėgstų juodojo molio kaukę ir dar kartasi iš oriflame apelsinų kauke kuri nusilupa kaip plėvelė, bet ji jau įpabaigą Šiandien po maudynių molį dėsiuos. tik reik nepamiršt paskui atvsint veidą, nes bus kaip paskutinį karta, visa degiau, o rye kaip po soliariumo geros valandos atrodžiau
QUOTE(juratyte26 @ 2009 12 09, 14:07)
Dekui, kazkaip kaukem nelabai domiuosi, o jau reiktu . Manau pasidovanosiu sia
Na, šita kaukė skirta daugiau mišriai/riebiai odai, bet kadangi visiškai nedžiovina, netraukia, tai turėtų tikti ir kt. tipui, jei norima pravalyti poras. Beje, po vieno karto rezultato nepasimato, reikia reguliariai panaudoti. Neblogi atsiliepimai apie šią kaukę ir užsienio forume http://www.makeupall...y/Clarins/Masks
Aš tai naudoju molio kaukes. Labai daug kaukių išbandžiau ir tik molio kaukės pasitvirtina - ypač juodo molio - gelsbsti nuo spuogu. O taip pat labai patinka tonizuojanti ir maitinamoji žiemos metu Daugiau jokių pirktinių sintetinių kaukių su parafinu čia mano patirtis
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 09, 16:15)
Aš tai naudoju molio kaukes. Labai daug kaukių išbandžiau ir tik molio kaukės pasitvirtina - ypač juodo molio - gelsbsti nuo spuogu. O taip pat labai patinka tonizuojanti ir maitinamoji žiemos metu Daugiau jokių pirktinių sintetinių kaukių su parafinu čia mano patirtis
Kokia cia tonizuojanti ir maitinamoji?
o aš gavau mėginuką L`ocitane ryžių kaukę veidui, tai žinokit negalėjau atsidžiaugti. veidas pasidarė kaip persikas, visą dieną glosčiau tokia švari švari jaučiausi.. gaila,kad jos kaina nepadoriai didelė, bet vienareikšmiškai -arba jokios nenaudosiu arba šitą