Kaukes per naktį? O nebaisu kad pakenks? Drėkinti, tai gal ir drėkina, bet jeigu kaukė ne visiškai natūrali, tai kažin ar galima per naktį laikyti?
Aš šiandien aspirininę vėl dariausi- ir vėl nenusivyliau. Padariau ir mamai, tai nusiplovus iškart sakė, kad oda tapo labai švelni Mano irgi labai švelni
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 23, 19:44)
Kaukes per naktį? O nebaisu kad pakenks? Drėkinti, tai gal ir drėkina, bet jeigu kaukė ne visiškai natūrali, tai kažin ar galima per naktį laikyti?
Aišku, kad galima. Ne vieną esu turėjusi skirtą specialiai laikyti pernakt. Mano minėta "TBS" kaukė - ne išimtis.
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 23, 18:44)
Aš šiandien aspirininę vėl dariausi- ir vėl nenusivyliau. Padariau ir mamai, tai nusiplovus iškart sakė, kad oda tapo labai švelni Mano irgi labai švelni
O kaip tu ja daraisi.Ar tiesiog aspirino tabletes naudoji,ar cia tik taip vadinasi?Papasakok
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 23, 19:40)
O kaip tu ja daraisi.Ar tiesiog aspirino tabletes naudoji,ar cia tik taip vadinasi?Papasakok
Kažkur jau rašiau, bet galiu dar kartelį Porą nedengto aspirino tablečių ištirpinu labai mažame kiekyje vandenuko(užtenka arbatinio šaukštelio), tada sutrinu jį gerai ir įdedu tiek pat medaus, kiek yra aspirino ir tepu ant veido. Laikyti reikia 10-15 min., poto švariai nuplauti veidą šiltu vandenuku ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 09 23, 18:49)
Aišku, kad galima. Ne vieną esu turėjusi skirtą specialiai laikyti pernakt. Mano minėta "TBS" kaukė - ne išimtis.
Ot aš tundra atsilikus
Kažkaip kaukes perku kur max porą val reikia laikyti Kažkaip nelabai įsivaizduoju kokybiško miego su kauke Bet gal ir viskas ok tuomet
merginos, isbandziau ta drekinancia Biocell kauke (rasiau anksciau, kad gavau su zurnalu bandymuka). Tai mane nustebino! Oda tokia svelni pasidare, tarsi prisodrinta vandens. Lyg pasviesejo oda ir siaip atrodziau kaip po poros savaiciu atostogu:) Einu pirkti dar - maciau Eurovaistinese nuolaida dabar - kazkas virs 9 Lt. Tikrai siulau pabandyti, ypac kieno sausa oda - toks geras jausmas po jos (nors raso, kad tinka visiems tipams).
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 24, 10:19)
Dekui,Jammin1,gal reiketu pabandyti
Kaip suprantu,si kauke,daugiau tokia antibakterine.
Kaip suprantu,si kauke,daugiau tokia antibakterine.
ši kaukė iš tiesų parašyta, kad nuo labai daug ko- nuo inkštirų, lygina raukšleles, skatina odos regeneraciją, žodžiu ten buvo išvardinta laaabai daug priežasčių kodėl ją verta naudoti
Sveikutės.
Nusipirkau tą juodojo molio kaukę, rusišką kažkokią, 60g - tai ten vienam kartui?
Nusipirkau tą juodojo molio kaukę, rusišką kažkokią, 60g - tai ten vienam kartui?
QUOTE(Young @ 2009 09 24, 19:23)
Sveikutės.
Oi, ne ne Pusę kūno išsimaliavoti užtektų, jei ne visą Aš tepu veidą ir kaklą, tai man užtenka kokiems 5-6 kartams, jei ne per daug kraunant Pirmojo pakelio užteko 3 kartams, bet poto supratau, kad neverta tiek daug krauti
QUOTE(@usrine @ 2009 09 24, 11:05)
merginos, isbandziau ta drekinancia Biocell kauke (rasiau anksciau, kad gavau su zurnalu bandymuka). Tai mane nustebino! Oda tokia svelni pasidare, tarsi prisodrinta vandens. Lyg pasviesejo oda ir siaip atrodziau kaip po poros savaiciu atostogu:) Einu pirkti dar - maciau Eurovaistinese nuolaida dabar - kazkas virs 9 Lt. Tikrai siulau pabandyti, ypac kieno sausa oda - toks geras jausmas po jos (nors raso, kad tinka visiems tipams).
čia apie šitą kaukę eina kalba?
Oi, ne ne biggrin.gif Pusę kūno išsimaliavoti užtektų, jei ne visą biggrin.gif Aš tepu veidą ir kaklą, tai man užtenka kokiems 5-6 kartams, jei ne per daug kraunant smile.gif Pirmojo pakelio užteko 3 kartams, bet poto supratau, kad neverta tiek daug krauti smile.gif
Gaila, kad laiku neperskaičiau šios žinutės...
Susikračiau visus, dar pagalvojau, kad tik nepritrūktų, bet žiūriu, kad jau veidas išmaliavotas, o dar pilnas dubuo to molio.
Ten visai giminei užtektų, kiek ten tos košės gaunas.
Kitą syk žinosiu.
Manau reiks kartot, visai neblogai tą košė.