Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(bitute737 @ 2009 08 15, 16:05)
taip, apie ja  4u.gif tiesiog smalsu, ar taip ir darote, kaip parasyta  blush2.gif

Stengiuosi daryti taip smile.gif
Atsakyti
gal kas gali pasiūlyti kokią nulupamąją kaukę?
arba kokią vaisinę, su vaisiais, kad odą pavalytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 08 27, 12:21)
gal kas gali pasiūlyti kokią nulupamąją kaukę?
arba kokią vaisinę, su vaisiais, kad odą pavalytų  4u.gif

As naudoju is avon planet spa serijos lyginamaja kauke su sake ir ryziais (nulupamoji ji) smile.gif naudoju dar visai neseniai, bet kolkas esu labai patenkinta ax.gif veidas toks svelnus ir skaistus pasidaro 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėt nulupamą kaukę iš Himalaya?
Atsakyti
reikia kokios kaukės veidui, nebeišmanau kokią čia nusipirkus doh.gif
mišri mano oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 08 28, 16:44)
reikia kokios kaukės veidui, nebeišmanau kokią čia nusipirkus  doh.gif
mišri mano oda  4u.gif

TBS juros dumbliu serija, tinka misriai odai, giria isbandziusios:bigsmile: as irgi ketinu isigyti ax.gif
http://www.thebodysh...ndex.php?id=117
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 08 28, 20:21)
TBS juros dumbliu serija, tinka misriai odai, giria isbandziusios:bigsmile:  as irgi ketinu isigyti ax.gif

as sita kaip tik dabar naudoju, tai nezinau, tikriausiai antra karta nebepirksiu, nera ji bloga, bet ji man per 'arsi' g.gif uzsitepus kauke ir paskutinem minutem begant, pradeda labai tempti oda, o nusiplovus net siek tiek paskauda... veliau tepantis toniku vietomis atrodo, kad net padegina veida. Bet gal cia tik man ji toki poveiki daro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 08 28, 20:21)
TBS juros dumbliu serija, tinka misriai odai, giria isbandziusios:bigsmile:  as irgi ketinu isigyti ax.gif

bandžiau veido kremą, toniką: vaido kremas man sausino žandus ir smakrą, aplink lupas, toniko nepamenu matyt neblogas buvo, kaukės nebandžiau.

vat iš TBS visos giria su mėlynuoju kukurūzų g.gif bet brangi ji man rodos
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 08 15, 13:53)
Ka jus darot po kaukes, kurios nereikia nuplauti? Nuvalot toniku? Konkreciau idomu butu apie Payot energizuojancia  4u.gif

aš tai ją nuplaunu. su servetėle man nenusivalo, o su toniku neturiu kantrybės "žaist". Jei tik valau, nenuplaunu, atrodo, kad oda nekvepuoja
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 08 28, 15:44)
reikia kokios kaukės veidui, nebeišmanau kokią čia nusipirkus  doh.gif
mišri mano oda  4u.gif

nieko nėr geriau už juodą molį schmoll.gif
girdėjau, kad Himalaya nulupama gera. bet taip pat esu gidėjus, kad jei kapiliarai arti odos paviršiaus, geriau nulupamų kaukių nenaudot
Atsakyti
gal kuriai teko bandyti sia poras valancia kauke?
Dior Masque Magique
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 rugpjūčio 2010 - 15:49
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 08 28, 22:53)
bandžiau veido kremą, toniką: vaido kremas man sausino žandus ir smakrą, aplink lupas, toniko nepamenu matyt neblogas buvo, kaukės nebandžiau.

vat iš TBS visos giria su mėlynuoju kukurūzų  g.gif  bet brangi ji man rodos

man ji steuklo nedare, siektiek per tirsta, astriai kanda oda ir palyginimui mineraline sildanti is TBS man geriau isvalo oda

dabar turiu rasos drekinancia, himalaya fruit pac ir mud pac, ziuresiu kaip patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=emiliuxas,2009 08 30, 15:06
dabar turiu rasos drekinancia, himalaya fruit pac ir mud pac, ziuresiu kaip patinka mirksiukas.gif

[/quote]

As irgi mastau Hymalajos kauke kokia ismegint.Turiu veido prausikli ir sveitikli su graikiskais riesutais man atrodo (tingiu i vonia eit biggrin.gif ),tai siom priemonem esu patenkinta smile.gif dar sampuna su kondicionierium naudojau apie puse metu,tai irgi patenkinta,bet dbr pakeiciau (nekomentuosiu,nes tema apie veido kaukes,dar apsauks kas mane) unsure.gif
Atsakyti