Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Aštri @ 2009 06 20, 22:47)
Gal kas galit skubiai parekomenduot TIKRAI gerą ir TIKRAI drėkinančią kaukę?
nes jau baisu kaip oda išsausėjo  schmoll.gif

Babuskos agafijos kauke su sidarbro dalelem(ar kazkas panasaus),super drekina,neuzkemsa poru,jei oda riebesne thumbup.gif antra pakuote pirkau.
Atsakyti
gal galit rekokoneduot kokią valomaja kauke normaliai-jaunai odai, kad neissausint odos...mane tos rusiskos nlb vilioja...
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 06 21, 17:46)
gal galit rekokoneduot kokią valomaja kauke normaliai-jaunai odai, kad neissausint odos...mane tos rusiskos nlb vilioja...

juodojo purvo kauke , vaistinej, kazkas ~12 lt. man super
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 06 21, 18:46)

Kosmetologe man rekomendavo baltaji moli. Mano oda sausa, bijojau kad netaptu dehidruota, tai puikiai tinka. Beje, baltasis molis jautresnei odai skirtas, o juodasis kiek zinau stipresnis, problematiskai odai.
Atsakyti
Gal galit parekomenduot kokią kaukę?
Mano veido oda kažkokia mišri... Net pati nesuprantu ko ji nori.
Negaliu tepti jokių kompaktinių pudrų, nes siaubas, kaip suraukia veidą, yra išsausėjusių vietu (dedervinių), o šeip vakare kai pasitepu veidą Margaritos kremu, tai ryte veidas toks riebus atrodo... nežinau ką daryt ;D
Atsakyti
Dabar turiu is oriflame su moliu ir varnalesomis kauke, nesitikejau, kad taip patiks, veidas toks svelnus po jos, kaip po pylingo smile.gif
Atsakyti
O kokiose vaistinese parduoda juodojo purvo kaukes? Gal jos sveriamos? Gal galit nuoroda idet kaip jos atrodo? 4u.gif Ar jos skiriasi nuo juodojo molio kaukiu? g.gif
Atsakyti
Labuklas mirksiukas.gif
Aš naudoju Skindulgence 30 minučių nechirurginę veido korekcijos sitemą . Ji yra skirta visų tipų odai.Net ir pačiai problematiškiausiai...Mano oda yra mišri. Dažnai kai kuriose vietose būdavo labai riebi. Man tai labai nepatikdavo. O kai pradėjau naudoti šią sistemą viskas susinormalizavo . Esu tuo patenkinta thumbup.gif .Šią kaukę naudoju tik 1 kartą savaitėje . Ir dar naudoju tos pačios kompanijos veido kremus smile.gif
Atsakyti
o aš užsisakius "Moters" žurnalą, tai šį mėnesį gavau Biocell drėkinančią veido kaukę su žurnalu. Niekada nenaudojau jokių kaukių, galvoju pasidomėsiu ar kas tokią bandė, nes mano oda labai jautri. Ji su hialurono rūgštimi ir dar daug ten visokių natūralių ekstraktų. Gal kas žinote apie šitą Biocell kaukę?..
Atsakyti
Ka jus darot po kaukes, kurios nereikia nuplauti? Nuvalot toniku? Konkreciau idomu butu apie Payot energizuojancia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 08 15, 14:53)
Ka jus darot po kaukes, kurios nereikia nuplauti? Nuvalot toniku? Konkreciau idomu butu apie Payot energizuojancia  4u.gif

Jūs kalbat apie "PAYOT masque reveil eclat (flash energizing care)"? Turiu aš irgi ją - parašyta, kad palaikius 5min reikia nuvalyti servetėle ir po to dar toniku.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 15, 13:58)
Jūs kalbat apie "PAYOT masque reveil eclat (flash energizing care)"? Turiu aš irgi ją - parašyta, kad palaikius 5min reikia nuvalyti servetėle ir po to dar toniku.

taip, apie ja 4u.gif tiesiog smalsu, ar taip ir darote, kaip parasyta blush2.gif
Atsakyti