Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Viena diena uzpykau ant savo veido odos ir nusprendziau visas pajegas mesti i kova su acne. Nezinau, kuri kauke padejo labiausiai, bet po 2 savaiciu reguliaraus kaukiu naudojimo odos bukle pastebimai pagerejo.

Pirmiausia isbandziau naturalias:
1) 3-4 sutrinto aspirino tabletes, slakelis citrinu sulciu, vandens, saukstelis medaus (oda tampa labai svelni, o ypac atsikelus ryte matosi poveikis - sumazeje paraudimu, skaistesne oda)
2) jogurto kauke (tiesiog naturalus is parduotuves, mazo riebumo arba riebus), palaikyti 15 min ant veido (oda tampa labai svelni ir gaivi)

Be to, isbandziau ir pora kaukiu, parduodamu parduotuvese. Is pradziu ilgai dvejojau del labai mazos ju kainos, bet tikrai verta (pasirode kur kas veiksmingesnes uz anksciau naudotas brangesnes Decleor bei Clarins, be to, ir sudetys nepasirode gresmingos):
1) juodas molis - labai isvalo veiduka, tiesa, spuogu gali atsirasti ir daugiau po jo naudojimo, taciau tai tik todel, kad stipriai valo veida ir viska kelia i pavirsiu (tikiuosi biggrin.gif )
2) Teebaum, daugelio cia jau girta kauke, is tiesu palieka veida svelnu ir mazina paraudimus.

Nezinau, kurios deka, bet labai susireguliavo ir riebalu issiskyrimas, nors dideliu problemu su juo neturejau, vis delto dienos pabaigoje makiaza reikdavo del ju pasitaisyti (tiesa, tai gali buti ir del TBS muilo su arbatmedziu, kuriuo paskutiniu metu pradejau prausti veida, labai super dalykelis wub.gif velgi kur kas labiau patiko ir tiko uz Decleor priemones misriai odai). Is tiesu pasimokiau, kad tai, ar priemone pades, visai nepriklauso nuo kainos, kadangi nei is Clarins lotus aliejuko, nei kaukes, nei Decleor priemoniu nesulaukiau tokio pagerejimo. blush2.gif
Tiesa, nepykit, jei pakartojau kazka, kas jau buvo parasyta temoje, tiesiog norejau pasidalinti su jumis wub.gif Tikrai siulau pabandyti, svarbiausia - kainos juokingos, todel jei netiks, tai nebus pinigu ismetimas i bala 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Mary Kay kaukes. ju yra trys: drekinanti/sveicianti, sveicianti/balinanti ir nepakartojama molio kauke. Naudoju pakaitom visas tris, o kartais darau tokia programa, kai tepu viena po kitos, oda atsigauna tiesiog
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

klausykit gal kas galetumet patartikokia gera kauke,kad atgaivintu veida?
uzsidejau kauke su medum ir nusideginau veida doh.gif dabar pastoviai raudona ir bert pradejo,gal yra kokiu kaukiu kurios truputi gydo,nuramina oda?aciu
Atsakyti
Norėjau paklaust tų, kurios naudoja Himalaya Refreshing Fruit Pack, ar sudėtyje yra parabenų?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 05 26, 23:53)
sveikutes 4u.gif

uzsidejau kauke su medum ir nusideginau veida doh.gif dabar pastoviai raudona ir bert pradejo,gal yra kokiu kaukiu kurios truputi gydo,nuramina oda?aciu

jei nori is naturaliu-agurka pabandyk labai gerai atgaivina,ramuneliu kompresai nuramina
Atsakyti
QUOTE(murmi @ 2009 05 28, 19:09)
Norėjau paklaust tų, kurios naudoja Himalaya Refreshing Fruit Pack, ar sudėtyje yra parabenų?smile.gif

yra smile.gif
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti kokią nors kaukę, kuri būtų be parabenų ir, žinoma, veiksminga. Jau atsibodo vaikštinėti po Drogus, Eurokas ir tikrinti kiekvienos kaukės/kremo/toniko sudėtį ir kiekvieną kartą rasti jų. O ir pardavėjos jau įtariai žiūri:D
Atsakyti
QUOTE(murmi @ 2009 05 29, 13:51)
Gal galite parekomenduoti kokią nors kaukę, kuri būtų be parabenų ir, žinoma, veiksminga. Jau atsibodo vaikštinėti po Drogus, Eurokas ir tikrinti kiekvienos kaukės/kremo/toniko sudėtį ir kiekvieną kartą rasti jų. O ir pardavėjos jau įtariai žiūri:D

ne ten ieškai biggrin.gif reiktų ieškot galbūt "Kvapų namuose" nuoroda į jų psl., tik aš nežinau turi jie kaukių ar ne, galbūt Sveikiproduktai parduotuvėj.
be parabenų yra juodas molis bigsmile.gif būna Droge, Eurokos.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 gegužės 2009 - 14:57
QUOTE(murmi @ 2009 05 29, 13:51)

o kokio poveikio is kaukes tikiesi? jei valomojo, tai tikrai molis yra geriausias dalykas..
man tai zalias molis patinka (as turiu Argital firmos.. ekologiskas).. daug labiau patinka nei tas rusiskas juodas molis, kurio foto ikele Vitulka..
is naturaliu (visokiu -drekinanciu, raminanciu, valomuju ir t.t.) kaukiu tai gali pasiziuret dar dr.Hauschka firmos, Logona taip pat yra kelios kaukes, man atrodo LT yra ir Weleda kaukiu g.gif

Papildyta:
QUOTE(acura_maniake @ 2009 05 26, 23:53)
sveikutes 4u.gif

naturalu jogurta gali uzsitept ant veido, man tai po jogurto veidas atsigaves buna smile.gif o jei noriu kad dar ir pavalytu kazkiek veida, tai molio milteliu idedu siek tiek..
o su medum ir as buvau viena kart prisizaidus doh.gif buvau kaip burokas raudona blush2.gif po to karto daugiau i medu net neziuriu, bet taip ir nesupratau kodel man tai atsitiko, nes anksciau medu dedavausi ir viskas ok budavo..
Atsakyti
Molio kaukės tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
labai nebloga YR poras sutraukianti kauke. Paprasta naudoti, ir veiksminga smile.gif Naudoju, kaip ir rekomenduoja 1-2 kartus i savaite.
Bio-Specific Pore Refining Mask
user posted image
Atsakyti
Gal kas galit skubiai parekomenduot TIKRAI gerą ir TIKRAI drėkinančią kaukę?
nes jau baisu kaip oda išsausėjo schmoll.gif
Atsakyti