gal galit patart,aš ieškau valomosios kaukės jaunai , normaliai į sausumą odai.geriausia jeigu kaina būtų iki 50lt.Kiek nete žiurėjau dauguma valomųjų riebiai odai
QUOTE(Finna @ 2009 04 10, 00:11)
Gali pabandyti Rasos valomąją kaukę su moliu ir šalavijais, dabar Droge nuolaida, mokėjau 8 litus su centais. Rašo, kad tinka visų tipų odai. Man šita kaukė visai patiko, po jos oda gaivesnė, lygesnė, švelnesnė.
Jei ir netiks, kai tokia kaina, bent negaila bus
Jei ir netiks, kai tokia kaina, bent negaila bus
girdejau apie sia ,IKI pardej jin buvo maciau reiks pabandyti ,dabar himalaj kaskokia purvo nusipirkau reik skiest su vandeniu ,tai naudoju ,bet reiktu ir ta rasos nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(Kekse @ 2009 04 05, 19:59)
jeigu tau apie 30m. ir normali oda tai turėtų tikti šita:
http://www.groziodei...es/Page1349.htm
aplamai siame puslapyje daugiau kaukių, bet pirkau šitą ir jinai mani labai tiko.
http://www.groziodei...es/Page1349.htm
aplamai siame puslapyje daugiau kaukių, bet pirkau šitą ir jinai mani labai tiko.
o kiek jin kainuoja ?? kaip isigyti ?
QUOTE(Armani @ 2009 03 28, 21:31)
gal galit patarti kokia kaukia nusipirkti ,noriu karta nuo karto isivalyti veido oda + dar koks spuogelis islenda gal ka patarsite (oda normali mano ) kokia nebrangia
mano oda irgi duagmaz normali, bet linkus sauseti. man nepakeiciama kauke kuri isvalo oda ir nesausina lumene firmos su durpem.
bet va norejau paklausti nusimananciu merginu . jei mano oda siaip normali bet po ziemos sezono ir prastesnes mitybos smarkiai issausejo reiketu atstatyti dregme ir pamaitinti , kaip pravesti koki drekinamaji kursiuka ir kokias kaukes rekomenduotumete. esme tame kad jei naudoju krema sausai odai, oda nesugeria to kremo vaikstai kaip riebaluota.
Papildyta:
p.s. pas kosmetologes neisiu bo cia kur esu tai labai brangus malonumas.
dar norejau paklaust ar tikslinga ar gerai po valomosios kaukes deti drekinancia ar maitinancia kauke ar geriau palikti kitam kartui?
QUOTE(Armani @ 2009 03 28, 20:31)
gal galit patarti kokia kaukia nusipirkti ,noriu karta nuo karto isivalyti veido oda + dar koks spuogelis islenda gal ka patarsite (oda normali mano ) kokia nebrangia
nepatarciau naudotis ne vienu pasiulytu variantu tol, kol neisitikinsi, kad tavo veido oda tokia, kaip siulytojos. Kauke juk individualus dalykas, kaip ir kremas - neparasei nei koks tavo odos tipas, nei kiek tau metu, nei kokio stiprumo priemones iki siol naudojai, kokias problemas esi turejus, kam alergiska, ko netoleruoji, ar oda jautri ir dar daug dalyku, i kuriuos turi butinai atsizvelgt, jei nenori susigadint odos.
... esu bandzius visokiu tu kaukiu... bet geriausia man "chantelle"ar kaip ten ... ju eurokos buna... pipigiaj tos vienkartines maksimum keturi litus kainuoja .. bet man jos tikrai geros ... ypac ta nulupama su vitaminu c
Mano veido oda sausa/misri (T zona), tai darausi karta i savaite tokia kauke:
-nakvisu aliejus
-keli lasai arbatmedzio EA
-baltasis molis
Odele buna ir padrekinta, ir pavalyta, ir poros sutrauktos
-nakvisu aliejus
-keli lasai arbatmedzio EA
-baltasis molis
Odele buna ir padrekinta, ir pavalyta, ir poros sutrauktos
sveikos merginos ir man reik patarimu
noriu kaukes...kokios....nezinau.... siaip nesu naudojus kaukiu.oda mano turbut skaitosi misri-kakta riebi,aplink nosi(snerves ) pleiskanoja,zandai ir smakras normalus taigi gal galit patarti ka rinktis ir gal turit patarimu,kaip teisingai nusistatyti veido tipa
tiesa,dar viena problema,jau 4 metus negaliu veido plauti vandeniu kai isvaziavau i uk,netiko man ju vanduo,veida pradejo metyti tokiais spuogais,tiksliau ne spuogais o vos ne votim nustojus prausti veida,pamazu issigydziau,dabar naudoju tik slapias serveteles makiazui,taip pasiilgau vesaus gaivaus vandenuko rytais
noriu kaukes...kokios....nezinau.... siaip nesu naudojus kaukiu.oda mano turbut skaitosi misri-kakta riebi,aplink nosi(snerves ) pleiskanoja,zandai ir smakras normalus taigi gal galit patarti ka rinktis ir gal turit patarimu,kaip teisingai nusistatyti veido tipa
tiesa,dar viena problema,jau 4 metus negaliu veido plauti vandeniu kai isvaziavau i uk,netiko man ju vanduo,veida pradejo metyti tokiais spuogais,tiksliau ne spuogais o vos ne votim nustojus prausti veida,pamazu issigydziau,dabar naudoju tik slapias serveteles makiazui,taip pasiilgau vesaus gaivaus vandenuko rytais
QUOTE(Karalienė_Margo @ 2009 05 16, 12:12)
o tai gal virintas vanduo tiktu arba mineralinis?
Mano oda sausa.
Siuo metu nudoju kolastyna vienakartine kauke, kitas pirkinys bus rasos drekinamoji
Siuo metu nudoju kolastyna vienakartine kauke, kitas pirkinys bus rasos drekinamoji
QUOTE(sleepy hat @ 2009 05 16, 13:33)
o tai gal virintas vanduo tiktu arba mineralinis?
bandziau ir virinta ir mineralini negazota..tas pats rezultatas,o kai po keleto metu gryzau ilgesniam laikui i lt,maniau viskas bus ok,bet tik suslapinus veida-neispaudziami spuogai/guzai
QUOTE(Karalienė_Margo @ 2009 05 16, 13:12)
nemanau, kad vanduo kaltas, tuo labiau, rašot, kad išbandėt ir virintą, ir mineralinį
prausiklis ir uk, ir LT ne tas pats?
man patinkančios kaukės, tai:
-Himalaya
-Belkosmex
ir nepakeičiamas juodas molis. Nežinau, kiek pakelių esu sunaudojus
iš drėkinančių daug nebandžiau, bet labiausiai patikusi Payot