Kad oda butu skaisti, gaivi ir svelni, siulyciau pabandyti Zepter kaukes is linijos Active Spa. Jos labai patogios naudoti-issiimate is pakelio ekstraktuose ismirkyta servetele ir iskart dedate ant veido. palaikyti reiketu apie 20 minuciu ir nuemus nusluostyti veida sausa svaria popierine servetele. Malonus vesos pojutis ir zvilganti(ne blizganti!) oda garantuota Kaip labai taupi, tai ta pacia kauke dar pora kartu panaudoju
galiu padeti isigyti
QUOTE(Rasiukee1 @ 2009 03 23, 15:54)
Kad oda butu skaisti, gaivi ir svelni, siulyciau pabandyti Zepter kaukes is linijos Active Spa. Jos labai patogios naudoti-issiimate is pakelio ekstraktuose ismirkyta servetele ir iskart dedate ant veido. palaikyti reiketu apie 20 minuciu ir nuemus nusluostyti veida sausa svaria popierine servetele. Malonus vesos pojutis ir zvilganti(ne blizganti!) oda garantuota Kaip labai taupi, tai ta pacia kauke dar pora kartu panaudoju
galiu padeti isigyti
galiu padeti isigyti
aciu bet reklama cia nepageidaujama, geros dienos
As tai roziu vandens kaukytes noriu
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 17:32)
As tai roziu vandens kaukytes noriu
o ka daro roziu vanduo? kokiai cia odelei tinka?..
Na yra paprastas roziu vanduotemyte yra,kad neisbartu cia manes o siaip skaistina oda, bet ten labiau jau ne jaunai odytei
Yves Saint Laurent Instant Pur Deep Cleansing Masque
vakar nusipirkau sita kauke,sutraukiancia poras, tai sian jau isbandziau,labai patiko ir kai po kitu tokiu kaukiu veidas iskart paserpetoja,kur sausesnes vietos pradeda traukt oda,nuo sitos nieko,tokia gaivi labai, ir kvapas geras,labai patenkinta,ziesim kaip toliau bus
Laba diena!!
ugnet, o kur pirkai, jeigu ne paslaptis?
ugnet, o kur pirkai, jeigu ne paslaptis?
QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 21, 08:34)
Merginos, gal zinot kuri, ar buna kokiu kaukiu su AHA rugstim?
labas,
mano puske nusipirkus 180 serija is NU Skin. cia JAV kosmetika, parduodama per konsultantes. apie ta kauke rasoma: Looking for a dramatic, immediate way to turn your complexion around? Wipe away dull, aged skin in minutes with Nu Skin 180 AHA Facial Peel and Neutralizer and discover a smoother, younger
look. Utilizing a 10 percent lactic acid solution, this scientifically
proven formula sweeps away the appearance of aging and sun
damage without the recovery time required by aggressive clinical
peels. Effective alone or as part of your Nu Skin 180° System, this
powerful facial peel helps stimulate cell renewal and enhance collagen
synthesis. The immediate benefits of Nu Skin 180° AHA
Facial Peel will get your skin noticed.
bet ir kainavo jai nemazai ... apie 160-170 berods ? dar, sake, kad ta linija tik kam virs 30 metu
QUOTE(Jille @ 2009 03 28, 14:02)
kristianoj
gal galit patarti kokia kaukia nusipirkti ,noriu karta nuo karto isivalyti veido oda + dar koks spuogelis islenda gal ka patarsite (oda normali mano ) kokia nebrangia
O man nėra nieko geriau už drėkinamąją veido kaukę su braškėmis. Pačiom ją pasigaminti labai paprasta : supjaustykit braškes griežinėliais, atsigulkite ir užsidėkite ant veido. Vėliau oda būna švelni kaip persikas... Tik aišku reikia dar truputi palaukti vasaros
QUOTE(Armani @ 2009 03 28, 20:31)
gal galit patarti kokia kaukia nusipirkti ,noriu karta nuo karto isivalyti veido oda + dar koks spuogelis islenda gal ka patarsite (oda normali mano ) kokia nebrangia
Gali pabandyti Rasos valomąją kaukę su moliu ir šalavijais, dabar Droge nuolaida, mokėjau 8 litus su centais. Rašo, kad tinka visų tipų odai. Man šita kaukė visai patiko, po jos oda gaivesnė, lygesnė, švelnesnė.
Jei ir netiks, kai tokia kaina, bent negaila bus