Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Norfoj uzmaciau Dizao kauke dvifaze su 100% hialiurono rugstim,aukso dulkem ir dar kazkuo kitu...Labai smalsu ja ismeginti,kas per geris. Neparasyta,kad vyresnei odai,tai gal ir man tiktu,net nezinau g.gif Nes vaistininke sake,kad hialiurono tabletes pvz.tai galima nuo 15 metu gerti..
Atsakyti
vakar bandžiau ta juodojo molio kaukę, tai šuo manęs su ja neatpažino lotuliukas.gif šiaip jausmas malonus, po to taip keistai pradeda džiūt ir traukt veidą. kažko ypatingo po vieno karto nepastebėjau, tik įdomu kad labai matėsi visi inkštirai ant kaukės kai ji nudžiūvo, turbūt todėl kad ji ištraukė riebalus iš ten, nes nosis tai lygut lygutėlė buvo wub.gif

bet kol kas mano mylimiausia Teebaum
Atsakyti
Išbandžiau "AHAVA" Negyvosios jūros purvo valančiąją kaukę, skirtą riebiai odai. Rašo, kad "AHAVA" iš Izraelio - perkamiausia ir populiariausia Negyvosios jūros kosmetika pasaulyje bigsmile.gif Jaučiasi, kad kaukė tokios stipresnio poveikio, reikia laikyti tik 2min. Užtepus iškart pasijautė, kad kaukė veikia. Gerai išvalė poras, pašviesėjo nosies inkštiriukai. Aš labai patenkinta thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 rugpjūčio 2008 - 20:53
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 26, 21:53)
Išbandžiau "AHAVA" Negyvosios jūros purvo valančiąją kaukę, skirtą riebiai odai. Rašo, kad "AHAVA" iš Izraelio - perkamiausia ir populiariausia Negyvosios jūros kosmetika pasaulyje  bigsmile.gif Jaučiasi, kad kaukė tokios stipresnio poveikio, reikia laikyti tik 2min. Užtepus iškart pasijautė, kad kaukė veikia. Gerai išvalė poras, pašviesėjo nosies inkštiriukai. Aš labai patenkinta  thumbup.gif

user posted image

kur įsigijai?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 27, 00:22)
kur įsigijai?

Gavau lauktuvių iš Izraelio smile.gif Mačiau braškėse irgi yra. Ta kaukė - 30$. Girdėjau, kad ir LT kažkur parduoda g.gif Čia, senoje temoje minėjo pora vietų.

http://www.supermama...php/t35824.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 rugpjūčio 2008 - 22:48
Neseniai išbandžiau juodojo molio kaukę, kur milteliai tokie, ir sumaišyt su vandeniu reikia. Tai visai patiko, bet kai ją nusiplaunu, tai oda paraudus apie 15 minučių po to būna... Dėl ko čia taip gali būt? Gal per ilgai laikiau, ar odai netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaarbata @ 2008 08 27, 16:15)
Neseniai išbandžiau juodojo molio kaukę, kur milteliai tokie, ir sumaišyt su vandeniu reikia.  Tai visai patiko, bet kai ją nusiplaunu, tai oda paraudus apie 15 minučių po to būna...  Dėl ko čia taip gali būt?  Gal per ilgai laikiau, ar odai netinka?  g.gif

vat man irgi po jos veidas taip labai šilo poto, kiek atsimenu ten parašyta kad po naudojimo veidą atgaivint ledukais, bet aš tingėjau terliotis , nežinau kodėl čia taip, gal kad intensyviai valo odą ji
Atsakyti
QUOTE(zaliaarbata @ 2008 08 27, 16:41)
Gal...  g.gif  g.gif  Nes jau bijojau, gal čia kokia reakcija prasidėjo  biggrin.gif  biggrin.gif

kitakarta reiketu pabandyk atvesint su ledukais ar saltu vandeniu, as kauke nuplovus (bet kokia) visada saltu vadeniu atsivesinu 4u.gif

o dabar mano pati mylimiausia kaukė yra Teebaum wub.gif pigu ir veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 27 rugpjūčio 2008 - 18:06
QUOTE(Maserati @ 2008 08 15, 18:02)
Norfoj uzmaciau Dizao kauke dvifaze su 100% hialiurono rugstim,aukso dulkem ir dar kazkuo kitu...Labai smalsu ja ismeginti,kas per geris. Neparasyta,kad vyresnei odai,tai gal ir man tiktu,net nezinau g.gif  Nes vaistininke sake,kad hialiurono tabletes pvz.tai galima nuo 15 metu gerti..

tokios kaukes pakenkti tikrai nepakenks, nes tai tiesiog serveteles imirkytos tam tikram koncentrate, bet jos - profilaktikai, smuginiam efektui, kai odai norisi gaivumo ir pan. Bet pagalvok , uz kelis litus - .. 100proc rugstis (isivaizduoji savo veida, jei is tiesu taip butu? lotuliukas.gif ).. aukso dulkes (na, gal kokia puse dulkeles lotuliukas.gif ).
Bet aisku, kai kazko malonaus norisi, o viskas aplink brangu ir daug terliones, uzsideti keliasdesimciai minuciu tokia kauke irgi iseitis mirksiukas.gif

p.s.Hialiurono rugstis kosmetikos priemonese jau daug kur yra ir tikrai veikia, bet apie tabletes pirma karta girdziu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 26, 20:53)
Išbandžiau "AHAVA" Negyvosios jūros purvo valančiąją kaukę, skirtą riebiai odai. Rašo, kad "AHAVA" iš Izraelio - perkamiausia ir populiariausia Negyvosios jūros kosmetika pasaulyje  bigsmile.gif Jaučiasi, kad kaukė tokios stipresnio poveikio, reikia laikyti tik 2min. Užtepus iškart pasijautė, kad kaukė veikia. Gerai išvalė poras, pašviesėjo nosies inkštiriukai. Aš labai patenkinta  thumbup.gif

user posted image

Izraelio kosmetika mano 'sarase' - nr.1. Turejau ir kauke ir kremu, ir nebuvau nusivylus. Vis tik Negyvosios juros drusku ar purvo pagrindu gaminama kosmeika turi kazko tokio... Neveltui ten visi gydytis ir "jaunintis" vaziuoja.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 28, 09:00)
Izraelio kosmetika mano 'sarase' - nr.1. Turejau ir kauke ir kremu, ir nebuvau nusivylus. Vis tik Negyvosios juros drusku ar purvo pagrindu gaminama kosmeika turi kazko tokio... Neveltui ten visi gydytis ir "jaunintis" vaziuoja.. biggrin.gif

Aha, man irgi paliko įspūdį bigsmile.gif Pabandžiau tą kaukę ir iškart efektas bigsmile.gif Neveltui apie tą stebuklingą Negyvosios jūros poveikį kalbama rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi mano veido oda riebi, tai nusipirkau isbandyti Himalaya kauke su nimbamedziu. Aisku vaizdelis nekoks kai ja uzsitepi, nes jos spalva ruda ruda smile.gif atrodo, lyg eitum i kara taip uzsimaskavus lotuliukas.gif bet man patiko, gana neblogai pravalo poras, traukia oda, bet po to uztai ilgiau nesiriebaluoja veidas. Be to kauke yra su granulemis, todel kai tepi gaunasi ir sveitiklis, ir kauke viename mirksiukas.gif
Dar visai patiko vienkartines kaukes is Belkosmex "Domasnij kosmetolog"
si http://www.belkosmex...p?id=171&cid=46 isimi is pakelio kaukyte, uzsidedi ant svaraus veiduko ir atsigulus megaujiesi kvapu (bent jau man labai skaniai kvepia) wub.gif
O cia galite daugiau ju rasti http://www.belkosmex...=...d=46&page=1
Tiesa ju pas mus gal tik puse yra pardavime, butu visu rusiu tai turbut uzsipirkciau visas dominancias biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tai kaip ten su tom molio kaukėm, reikia, kad išdžiūtų ar ne? Pati dabar labai susidomėjau jom, prisipirkau įvairių ir nežinau ar teisingai naudoju. Aš tepu gana storu sluoksniu gal, kad man nedžiūna ji, gal tik kai kur kur labai plonai patepu. g.gif
Atsakyti