vakar bandžiau ta juodojo molio kaukę, tai šuo manęs su ja neatpažino šiaip jausmas malonus, po to taip keistai pradeda džiūt ir traukt veidą. kažko ypatingo po vieno karto nepastebėjau, tik įdomu kad labai matėsi visi inkštirai ant kaukės kai ji nudžiūvo, turbūt todėl kad ji ištraukė riebalus iš ten, nes nosis tai lygut lygutėlė buvo
bet kol kas mano mylimiausia Teebaum
bet kol kas mano mylimiausia Teebaum
Išbandžiau "AHAVA" Negyvosios jūros purvo valančiąją kaukę, skirtą riebiai odai. Rašo, kad "AHAVA" iš Izraelio - perkamiausia ir populiariausia Negyvosios jūros kosmetika pasaulyje Jaučiasi, kad kaukė tokios stipresnio poveikio, reikia laikyti tik 2min. Užtepus iškart pasijautė, kad kaukė veikia. Gerai išvalė poras, pašviesėjo nosies inkštiriukai. Aš labai patenkinta
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 26, 21:53)
Išbandžiau "AHAVA" Negyvosios jūros purvo valančiąją kaukę, skirtą riebiai odai. Rašo, kad "AHAVA" iš Izraelio - perkamiausia ir populiariausia Negyvosios jūros kosmetika pasaulyje Jaučiasi, kad kaukė tokios stipresnio poveikio, reikia laikyti tik 2min. Užtepus iškart pasijautė, kad kaukė veikia. Gerai išvalė poras, pašviesėjo nosies inkštiriukai. Aš labai patenkinta
kur įsigijai?
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 27, 00:22)
kur įsigijai?
Gavau lauktuvių iš Izraelio Mačiau braškėse irgi yra. Ta kaukė - 30$. Girdėjau, kad ir LT kažkur parduoda Čia, senoje temoje minėjo pora vietų.
http://www.supermama...php/t35824.html
Neseniai išbandžiau juodojo molio kaukę, kur milteliai tokie, ir sumaišyt su vandeniu reikia. Tai visai patiko, bet kai ją nusiplaunu, tai oda paraudus apie 15 minučių po to būna... Dėl ko čia taip gali būt? Gal per ilgai laikiau, ar odai netinka?
QUOTE(zaliaarbata @ 2008 08 27, 16:15)
Neseniai išbandžiau juodojo molio kaukę, kur milteliai tokie, ir sumaišyt su vandeniu reikia. Tai visai patiko, bet kai ją nusiplaunu, tai oda paraudus apie 15 minučių po to būna... Dėl ko čia taip gali būt? Gal per ilgai laikiau, ar odai netinka?
vat man irgi po jos veidas taip labai šilo poto, kiek atsimenu ten parašyta kad po naudojimo veidą atgaivint ledukais, bet aš tingėjau terliotis , nežinau kodėl čia taip, gal kad intensyviai valo odą ji
QUOTE(zaliaarbata @ 2008 08 27, 16:41)
Gal... Nes jau bijojau, gal čia kokia reakcija prasidėjo
kitakarta reiketu pabandyk atvesint su ledukais ar saltu vandeniu, as kauke nuplovus (bet kokia) visada saltu vadeniu atsivesinu
o dabar mano pati mylimiausia kaukė yra Teebaum pigu ir veiksminga
QUOTE(Maserati @ 2008 08 15, 18:02)
Norfoj uzmaciau Dizao kauke dvifaze su 100% hialiurono rugstim,aukso dulkem ir dar kazkuo kitu...Labai smalsu ja ismeginti,kas per geris. Neparasyta,kad vyresnei odai,tai gal ir man tiktu,net nezinau Nes vaistininke sake,kad hialiurono tabletes pvz.tai galima nuo 15 metu gerti..
tokios kaukes pakenkti tikrai nepakenks, nes tai tiesiog serveteles imirkytos tam tikram koncentrate, bet jos - profilaktikai, smuginiam efektui, kai odai norisi gaivumo ir pan. Bet pagalvok , uz kelis litus - .. 100proc rugstis (isivaizduoji savo veida, jei is tiesu taip butu? ).. aukso dulkes (na, gal kokia puse dulkeles ).
Bet aisku, kai kazko malonaus norisi, o viskas aplink brangu ir daug terliones, uzsideti keliasdesimciai minuciu tokia kauke irgi iseitis
p.s.Hialiurono rugstis kosmetikos priemonese jau daug kur yra ir tikrai veikia, bet apie tabletes pirma karta girdziu
Papildyta:
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 26, 20:53)
Izraelio kosmetika mano 'sarase' - nr.1. Turejau ir kauke ir kremu, ir nebuvau nusivylus. Vis tik Negyvosios juros drusku ar purvo pagrindu gaminama kosmeika turi kazko tokio... Neveltui ten visi gydytis ir "jaunintis" vaziuoja..
QUOTE(Dusele @ 2008 08 28, 09:00)
Izraelio kosmetika mano 'sarase' - nr.1. Turejau ir kauke ir kremu, ir nebuvau nusivylus. Vis tik Negyvosios juros drusku ar purvo pagrindu gaminama kosmeika turi kazko tokio... Neveltui ten visi gydytis ir "jaunintis" vaziuoja..
Aha, man irgi paliko įspūdį Pabandžiau tą kaukę ir iškart efektas Neveltui apie tą stebuklingą Negyvosios jūros poveikį kalbama
Kadangi mano veido oda riebi, tai nusipirkau isbandyti Himalaya kauke su nimbamedziu. Aisku vaizdelis nekoks kai ja uzsitepi, nes jos spalva ruda ruda atrodo, lyg eitum i kara taip uzsimaskavus bet man patiko, gana neblogai pravalo poras, traukia oda, bet po to uztai ilgiau nesiriebaluoja veidas. Be to kauke yra su granulemis, todel kai tepi gaunasi ir sveitiklis, ir kauke viename
Dar visai patiko vienkartines kaukes is Belkosmex "Domasnij kosmetolog"
si http://www.belkosmex...p?id=171&cid=46 isimi is pakelio kaukyte, uzsidedi ant svaraus veiduko ir atsigulus megaujiesi kvapu (bent jau man labai skaniai kvepia)
O cia galite daugiau ju rasti http://www.belkosmex...=...d=46&page=1
Tiesa ju pas mus gal tik puse yra pardavime, butu visu rusiu tai turbut uzsipirkciau visas dominancias
Dar visai patiko vienkartines kaukes is Belkosmex "Domasnij kosmetolog"
si http://www.belkosmex...p?id=171&cid=46 isimi is pakelio kaukyte, uzsidedi ant svaraus veiduko ir atsigulus megaujiesi kvapu (bent jau man labai skaniai kvepia)
O cia galite daugiau ju rasti http://www.belkosmex...=...d=46&page=1
Tiesa ju pas mus gal tik puse yra pardavime, butu visu rusiu tai turbut uzsipirkciau visas dominancias
Sveikos
Tai kaip ten su tom molio kaukėm, reikia, kad išdžiūtų ar ne? Pati dabar labai susidomėjau jom, prisipirkau įvairių ir nežinau ar teisingai naudoju. Aš tepu gana storu sluoksniu gal, kad man nedžiūna ji, gal tik kai kur kur labai plonai patepu.
Tai kaip ten su tom molio kaukėm, reikia, kad išdžiūtų ar ne? Pati dabar labai susidomėjau jom, prisipirkau įvairių ir nežinau ar teisingai naudoju. Aš tepu gana storu sluoksniu gal, kad man nedžiūna ji, gal tik kai kur kur labai plonai patepu.