Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

hm.. o pacios rugsties pirkt nera/ g.gif blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 12:07)
hm.. o pacios rugsties pirkt nera/ g.gif  blush2.gif  blink.gif

kazkurioj temoj mergaites kalbejo, kad internete visko gali nusipirkt biggrin.gif net ir 75% stiprumo jei nori.. biggrin.gif tik as kazkaip bijociau tokia savamoksle namie rugstinius valymus atlikinet.. blush2.gif apsiribociau kaukyte.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 21, 14:05)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  tik va ar yra isvis tokiu kaukiu..  blush2.gif

taip. Bet geriau jas naudoti tik pasitarus su kosmetologu. Aktyvesniu kosmetologai isvis nesiulo klientems i namus, nes tai nera tas produktas, kuris saugus visiems gyvenimo atvejams. 4u.gif
Na, siuo ateveju nekalbu apie parduotuvinius variantus, kur sviecia didelis uzrasas AHA, ten tos rugsteles - min saugi doze, bet ir stebuklu dideliu nepadarys mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mielosios...turiu toki klausimeli ax.gif gal ir kalbejote jau apie tai, taciau visko neperskaiciau....
gavau dovanu triju rusiu kaukes ir man iskilo klausimelis, ar galima tarkim ta pacia savaite naudoti visas tris...ar visgi reiktu panaudoti pirmiausiai viena, veliau gal kita ir pan....na nezinau, ar supratot, ka nors is to mano klausimo, bet jei galesite patarti, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Manau,kad savaite viena, dvi,kita dar kita.. kad odte pajaustu kazkoki poveiki,bet dar tegul pataria bigsmile.gif nes mano drauge kosmetologe tai nuolat pabrezia kad pirma viena ,veliau TIK kita. g.gif 4u.gif
Db sedziu su kauke babuska agaji,ar kaip ten doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 21, 14:09)
taip. Bet geriau jas naudoti tik pasitarus su kosmetologu. Aktyvesniu kosmetologai isvis nesiulo klientems i namus, nes tai nera tas produktas, kuris saugus visiems gyvenimo atvejams.  4u.gif
Na, siuo ateveju nekalbu apie parduotuvinius variantus, kur sviecia didelis uzrasas AHA, ten tos rugsteles - min saugi doze, bet ir stebuklu dideliu nepadarys mirksiukas.gif

na bet gal imanoma rasti pas kosmetologe kokia "saugia" ir retkarciais, laikantis visu saugumo reikalavimu, panaudot ? ax.gif
Dusele, kiek zinau, jus kosmetologe ir noreciau paklaust, ar galima vasara naudot kaukes, prausiklius ir tonikus su AHA? kremu tai zinau kad negalima, nebent kartu su didele apsauga nuo saules, o vat kaukes, tonikai, prausikliai juk ne visa diena intensyviai veikia.. blush2.gif matot, pas mane problema - vidiniai komedonai ant kaktos.. rugstys man padeda.. bet kad vasara negalesiu ju naudot, nes juk noresiu truputi idegt.. blush2.gif
Atsakyti
Rekomenduokit drekinancia kauke sausai odai smile.gif ir nelabai brangia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaajurga @ 2009 03 22, 09:39)
sveikos mielosios...turiu toki klausimeli  ax.gif gal ir kalbejote jau apie tai, taciau visko neperskaiciau....
gavau dovanu triju rusiu kaukes ir man iskilo klausimelis, ar galima tarkim ta pacia savaite naudoti visas tris...ar visgi reiktu panaudoti pirmiausiai viena, veliau gal kita ir pan....na nezinau, ar supratot, ka nors is to mano klausimo, bet jei galesite patarti, busiu labai dekinga 4u.gif

viskas priklauso nuo to, kokios tos kaukes. Gali buti, kad is ju tau tinka tik viena, todel kitu naudot isvis nereiketu. Nelabai pritariu dovanoms, kai kalba eina, apie asmeninius dalykus (kosmetika, kvapai, meno kuriniai, gyvunai..), todel jei padovanojo - nepulk det ant veido, pirma issiaiskink ka ten gavai..
Neimanoma atsakyt i tavo klausima nezinant nei kokio tipo tavo veids nei kokios ten kaukes.. schmoll.gif
Atsakyti
Dezdemona*, rekomenduoju Kolastyna drekinancia kaukyte (buna Droge pirkti tokiam sviesiai melynam pakely, panasiai kaip meginukai), jei neklystu kaina 1,69lt, o uztenka +-5 kartam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 22, 16:56)
na bet gal imanoma rasti pas kosmetologe kokia "saugia" ir retkarciais, laikantis visu saugumo reikalavimu, panaudot ? ax.gif

Dusele, kiek zinau, jus kosmetologe ir noreciau paklaust, ar galima vasara naudot kaukes, prausiklius ir tonikus su AHA?

1. taip, kosmetologes visada turi ivairiu variantu, tiek naudojimui tik kabinete, tiek klientems duoti po proceduru, kaip "palaikomasias" priemones. Tik asmeniskai as visada siulau jei jau naudot kauke, tai geriau, kad ir kremas butu tos pacios linijos.
2. Siuo klausimu yra labai daug nuomoniu, todel forume neskleisiu savo asmenines
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 03 22, 19:47)
Dezdemona*, rekomenduoju Kolastyna drekinancia kaukyte (buna Droge pirkti tokiam sviesiai melynam pakely, panasiai kaip meginukai), jei neklystu kaina 1,69lt, o uztenka +-5 kartam  thumbup.gif

Labai aciu, tikrai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2009 03 19, 21:18)
Kur perkate sia kauke,kiek kainuoja?Gal galite placia apibudinti kaip atrodo pakuote?

aš perku Belkosmex, rusišką molį, ten kartoninė dėžutė, viduj du maišiukai su molio miltukais, kainuoja iki 3 Lt smile.gif (Eurokose)
Atsakyti