hm.. o pacios rugsties pirkt nera/
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 12:07)
hm.. o pacios rugsties pirkt nera/
kazkurioj temoj mergaites kalbejo, kad internete visko gali nusipirkt net ir 75% stiprumo jei nori.. tik as kazkaip bijociau tokia savamoksle namie rugstinius valymus atlikinet.. apsiribociau kaukyte..
QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 21, 14:05)
tik va ar yra isvis tokiu kaukiu..
taip. Bet geriau jas naudoti tik pasitarus su kosmetologu. Aktyvesniu kosmetologai isvis nesiulo klientems i namus, nes tai nera tas produktas, kuris saugus visiems gyvenimo atvejams.
Na, siuo ateveju nekalbu apie parduotuvinius variantus, kur sviecia didelis uzrasas AHA, ten tos rugsteles - min saugi doze, bet ir stebuklu dideliu nepadarys
sveikos mielosios...turiu toki klausimeli gal ir kalbejote jau apie tai, taciau visko neperskaiciau....
gavau dovanu triju rusiu kaukes ir man iskilo klausimelis, ar galima tarkim ta pacia savaite naudoti visas tris...ar visgi reiktu panaudoti pirmiausiai viena, veliau gal kita ir pan....na nezinau, ar supratot, ka nors is to mano klausimo, bet jei galesite patarti, busiu labai dekinga
gavau dovanu triju rusiu kaukes ir man iskilo klausimelis, ar galima tarkim ta pacia savaite naudoti visas tris...ar visgi reiktu panaudoti pirmiausiai viena, veliau gal kita ir pan....na nezinau, ar supratot, ka nors is to mano klausimo, bet jei galesite patarti, busiu labai dekinga
Manau,kad savaite viena, dvi,kita dar kita.. kad odte pajaustu kazkoki poveiki,bet dar tegul pataria nes mano drauge kosmetologe tai nuolat pabrezia kad pirma viena ,veliau TIK kita.
Db sedziu su kauke babuska agaji,ar kaip ten
Db sedziu su kauke babuska agaji,ar kaip ten
QUOTE(Dusele @ 2009 03 21, 14:09)
taip. Bet geriau jas naudoti tik pasitarus su kosmetologu. Aktyvesniu kosmetologai isvis nesiulo klientems i namus, nes tai nera tas produktas, kuris saugus visiems gyvenimo atvejams.
Na, siuo ateveju nekalbu apie parduotuvinius variantus, kur sviecia didelis uzrasas AHA, ten tos rugsteles - min saugi doze, bet ir stebuklu dideliu nepadarys
na bet gal imanoma rasti pas kosmetologe kokia "saugia" ir retkarciais, laikantis visu saugumo reikalavimu, panaudot ?
Dusele, kiek zinau, jus kosmetologe ir noreciau paklaust, ar galima vasara naudot kaukes, prausiklius ir tonikus su AHA? kremu tai zinau kad negalima, nebent kartu su didele apsauga nuo saules, o vat kaukes, tonikai, prausikliai juk ne visa diena intensyviai veikia.. matot, pas mane problema - vidiniai komedonai ant kaktos.. rugstys man padeda.. bet kad vasara negalesiu ju naudot, nes juk noresiu truputi idegt..
Rekomenduokit drekinancia kauke sausai odai ir nelabai brangia
QUOTE(aaajurga @ 2009 03 22, 09:39)
sveikos mielosios...turiu toki klausimeli gal ir kalbejote jau apie tai, taciau visko neperskaiciau....
viskas priklauso nuo to, kokios tos kaukes. Gali buti, kad is ju tau tinka tik viena, todel kitu naudot isvis nereiketu. Nelabai pritariu dovanoms, kai kalba eina, apie asmeninius dalykus (kosmetika, kvapai, meno kuriniai, gyvunai..), todel jei padovanojo - nepulk det ant veido, pirma issiaiskink ka ten gavai..
Neimanoma atsakyt i tavo klausima nezinant nei kokio tipo tavo veids nei kokios ten kaukes..
Dezdemona*, rekomenduoju Kolastyna drekinancia kaukyte (buna Droge pirkti tokiam sviesiai melynam pakely, panasiai kaip meginukai), jei neklystu kaina 1,69lt, o uztenka +-5 kartam
QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 22, 16:56)
na bet gal imanoma rasti pas kosmetologe kokia "saugia" ir retkarciais, laikantis visu saugumo reikalavimu, panaudot ?
Dusele, kiek zinau, jus kosmetologe ir noreciau paklaust, ar galima vasara naudot kaukes, prausiklius ir tonikus su AHA?
Dusele, kiek zinau, jus kosmetologe ir noreciau paklaust, ar galima vasara naudot kaukes, prausiklius ir tonikus su AHA?
1. taip, kosmetologes visada turi ivairiu variantu, tiek naudojimui tik kabinete, tiek klientems duoti po proceduru, kaip "palaikomasias" priemones. Tik asmeniskai as visada siulau jei jau naudot kauke, tai geriau, kad ir kremas butu tos pacios linijos.
2. Siuo klausimu yra labai daug nuomoniu, todel forume neskleisiu savo asmenines
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 03 22, 19:47)
Dezdemona*, rekomenduoju Kolastyna drekinancia kaukyte (buna Droge pirkti tokiam sviesiai melynam pakely, panasiai kaip meginukai), jei neklystu kaina 1,69lt, o uztenka +-5 kartam
Labai aciu, tikrai pabandysiu
QUOTE(invisible_shadow @ 2009 03 19, 21:18)
Kur perkate sia kauke,kiek kainuoja?Gal galite placia apibudinti kaip atrodo pakuote?
aš perku Belkosmex, rusišką molį, ten kartoninė dėžutė, viduj du maišiukai su molio miltukais, kainuoja iki 3 Lt (Eurokose)