Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Dusele @ 2009 03 19, 13:11)
per daznai.

Nerekomenduoju turincioms issipletusius kapiliarus, jautria oda arba atvirus pulingus spuogus.

mmm.. niu ten raso turintiem spuogu kas antra diena . darytis .. g.gif hmm niu gal ir per daznai.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 19, 16:06)
mmm.. niu ten raso turintiem spuogu kas antra diena . darytis .. g.gif hmm niu gal ir per daznai.

as ir taip ant etiketes isskaiciau. Padarau toki kaip kursa, kas antra diena, kol pakuote baigiasi, tada tarpa smile.gif Man tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 18, 23:28)
100% juodojo purvo kauke  thumbup.gif  lb lb patinka , naudoju kas antra diena ,geriausia mano atrasta kauke,ir kdl neatradau jos anksciau. gydo jaunatvinius spuogus , gerina kraujotaka veide, nusiplovus gali buti paraudimas ,(nes ten kraujagysles suaktyveja) , oda tokia minksta tampa , svelni.

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 03 19, 11:54)
aš dar įlašinu lašą kitą arbatmedžio aliejaus  rolleyes.gif  vėsina maloniai, taip pat kasantrą dieną daraus

QUOTE(metine @ 2009 03 19, 18:36)
as ir taip ant etiketes isskaiciau. Padarau toki kaip kursa, kas antra diena, kol pakuote baigiasi, tada tarpa smile.gif Man tai super  thumbup.gif

Kur perkate sia kauke,kiek kainuoja?Gal galite placia apibudinti kaip atrodo pakuote?
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2009 03 19, 21:18)
Kur perkate sia kauke,kiek kainuoja?Gal galite placia apibudinti kaip atrodo pakuote?

as vaistineje pirkau, baltas apvalus mazas indukas toks , nete neradau kaip atrodo foto.apie 11. lt su kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 19, 15:06)

kalbejau apie atvirus pulingus.. -neisiskaitei. Ant pakuotes niekada neparasys visko, ka turetu, tik esme. O 2kt/sav - labai daznai, nebent kokius 6 kartus, t.y 2sav, paskui daryti 2 men pertrauka.
Atsakyti
As naudoju Ana Lottan negyvosios juros purvo kauke, labai patenkinta, gerai pravalo odyte ir plaunant kauke, siek tiek ja nusveicia smile.gif
Atsakyti
user posted image
TBS Tea Tree Face Mask
sita thumbup.gif Arbatmedžio aliejaus ir kaolino mišinys giliai išvalo poras, sugeria riebalų perteklių ir pagerina odos tonusą. Naudokite 1 - 2 kartus per savaitę, kad išvengtumėte bėrimų.
Atsakyti
Merginos, gal zinot kuri, ar buna kokiu kaukiu su AHA rugstim? g.gif
Atsakyti
Yra, Rasa produkcija veidui su AHA. o ka ji daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 09:23)
Yra, Rasa produkcija veidui su AHA. o ka ji daro? blush2.gif

ka daro AHA rugstis? smile.gif na, kiek mano zinios "nesa", tai ji padeda pasisalint negyvu lasteliu sluoksniui, kurios uzkemsa poras ir po to atsiranda spuogai, inkstirai... blush2.gif
as zinau, kad yra Rasos linija su AHA ir BHA, ir siera, bet ar yra kauke is tos linijos?.. matyt neatkreipiau demesio.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 21, 10:51)
ka daro AHA rugstis?  smile.gif  na, kiek mano zinios "nesa", tai ji padeda pasisalint negyvu lasteliu sluoksniui, kurios uzkemsa poras ir po to atsiranda spuogai, inkstirai...  blush2.gif 
as zinau, kad yra Rasos linija su AHA ir BHA, ir siera, bet ar yra kauke is tos linijos?.. matyt neatkreipiau demesio..  g.gif

AHA ir BHA rugstys skirtos veido valymui.. smile.gif Bet tas valymas pasireiskia tuo, kad iskelia i veido pavirsiu visus odos nesvarumus is jos gilumos. Tai is pradziu pradejus naudoti veida labai beria jei oda buna is vidaus uztersta. Man tai kosmetologe su jomis veido valyma atlieka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2009 03 21, 10:46)
AHA ir BHA rugstys skirtos veido valymui..  smile.gif  Bet tas valymas pasireiskia tuo, kad iskelia i veido pavirsiu visus odos nesvarumus is jos gilumos. Tai is pradziu pradejus naudoti veida labai beria jei oda buna is vidaus uztersta. Man tai kosmetologe su jomis veido valyma atlieka..  smile.gif

tai va va, del to ir klausiu apie kauke su AHA bigsmile.gif galvoju gal galima rasti kokia namine alternatyva tiems valymams su rugstimis.. mirksiukas.gif
Atsakyti