Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 08, 18:11)
Sveikos  4u.gif  gal kas galetu pasiulyti nebloga kauke?
problemos tokios- labai, labai issipletusios poros ant viso veido, ant nosies labai daug taskeliu, juos uzmaskuoti galima, bet vat, tie porai , tai niekaip neuzmaskuojami sad.gif

Busiu dekinga uz patarimus smile.gif

Poras vargu ar kokia kauke uzmaskuos mirksiukas.gif Galima tik kaukiu pagalba isvalyti poras, tada savrios porytes nekris i akis ir nesimatys tuo pilku/juodu taskiuku blush2.gif As naudoju valancia Maria Galland kauke, tai labai geras produktas ir porytes isvalo kuo puikiausiai, aisku turbut reikia prisipazint, kad kas menesi vaikstau pas kosmetologe daryti veido valyma blush2.gif Bet kadangi mano oda misri, tai tikrai reikia norint dziaugtis stulbinanciu rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 09, 11:36)
Poras vargu ar kokia kauke uzmaskuos  mirksiukas.gif  Galima tik kaukiu pagalba isvalyti poras, tada savrios porytes nekris i akis ir nesimatys tuo pilku/juodu taskiuku  blush2.gif  As naudoju valancia Maria Galland kauke, tai labai geras produktas ir porytes isvalo kuo puikiausiai, aisku turbut reikia prisipazint, kad kas menesi vaikstau pas kosmetologe daryti veido valyma  blush2.gif  Bet kadangi mano oda misri, tai tikrai reikia norint dziaugtis stulbinanciu rezultatu  mirksiukas.gif

tai poros tai pas man svarios ( isskirus nori ) bet ten jau kita kalba, o ant zandu tai siaubas sad.gif zinau kad yra kaukes poras sutraukiancios, bet pavadinimu nezinau sad.gif gal naturalios priemones padetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 01 08, 14:47)
Dabar kai paskaitinėjau, tai susidariau nuomuonę, kad molio kaukės skirtos spuoguotai odai, ar aš klystu? 4u.gif  Man veido oda nespuoguota, gal kas galėtumėte patarti kokią kaukytę kad atgaivinti odą, suteiktu jei sveiko spindesio ir drėkintu smile.gif

Anna lotan perline kauke man tokiam reikalui pati geriausia, bet dar sugalvojau nauja gudrybe - laikyti ja kuo ilgiau ir po to veidukas labai grazus buna, jauciasi, kad toks padrekintas, atsigaves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 09, 17:25)
Anna lotan perline kauke man tokiam reikalui pati geriausia, bet dar sugalvojau nauja gudrybe - laikyti ja kuo ilgiau ir po to veidukas labai grazus buna, jauciasi, kad toks padrekintas, atsigaves  mirksiukas.gif

As ja kokia valanda laikydavau, nes trumpai laikant jokio efekto nepajusdavau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Karamel'e @ 2009 01 08, 13:47)
Man veido oda nespuoguota, gal kas galėtumėte patarti kokią kaukytę kad atgaivinti odą, suteiktu jei sveiko spindesio ir drėkintu smile.gif

Biski ne i tema, bet gal pamegink nakciai storu sluoksniu kvieciu gemalu aliejaus uztept? kai ziema ir oda visai nuvargus, man jokios kaukes taip nepagelbejo oda atgaivint kaip aliejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 01 09, 18:35)
As ja kokia valanda laikydavau, nes trumpai laikant jokio efekto nepajusdavau  ax.gif
Papildyta:
Biski ne i tema, bet gal pamegink nakciai storu sluoksniu kvieciu gemalu aliejaus uztept? kai ziema ir oda visai nuvargus, man jokios kaukes taip nepagelbejo oda atgaivint kaip aliejus  ax.gif

jus ka smile.gif negalima nakti apsunkinti taip veido, paskaitykite ka dermotologai kalba siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 14:23)
tai poros tai pas man svarios ( isskirus nori ) bet ten jau kita kalba, o ant zandu tai siaubas sad.gif zinau kad yra kaukes poras sutraukiancios, bet pavadinimu nezinau sad.gif gal naturalios priemones padetu smile.gif

Sunku pasakyti, nes su naturaliom priemonem nelabai draugauju ax.gif Tai net nezinau, nes siaip po veido valymo kosmetologe deda tokia sutraukiancia kauke, bet kazin ar gerai tokia piktnaudziaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 18:12)
jus ka smile.gif negalima nakti apsunkinti taip veido, paskaitykite ka dermotologai kalba siuo klausimu smile.gif

naturalus aliejus apsunkina veida labiau uz paprasta krema? smile.gif na, nebent as kazko nezinau
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 01 09, 21:25)
naturalus aliejus apsunkina veida labiau uz paprasta krema?  smile.gif na, nebent as kazko nezinau

oi ne smile.gif jus mane ne taip supratote 4u.gif isvis nakti nepatartina tepti kazko storu sluoksniu , net ir naturaliu produktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 06, 18:10)
nusipirkau Himalaya Herbals  KAUKĖ VEIDUI SU NIMBAMEDŽIU 150ML .  ax.gif
bandysiu...

Man ji viena is geresniu, kokias esu turejusi, o bandziau tikrai nemazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 23:33)
oi ne smile.gif jus mane ne taip supratote 4u.gif  isvis nakti nepatartina tepti kazko storu sluoksniu , net ir naturaliu produktu  blush2.gif

Kaip tik yra patartina naudoti kremus veidui nakty, nes nakty geriau isisavinamos yra medziagos ir t.t tik ka skaiciau! 4u.gif nors as tai ir nemegstu nakciai prisitept visko
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 10, 15:35)
Kaip tik yra patartina naudoti kremus veidui nakty, nes nakty geriau isisavinamos yra medziagos ir t.t tik ka skaiciau!  4u.gif nors as tai ir nemegstu nakciai prisitept visko

as irgi skaiciau, kad minimaliai reikia, tegu oda ilsis nakti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 10, 15:35)
Kaip tik yra patartina naudoti kremus veidui nakty, nes nakty geriau isisavinamos yra medziagos ir t.t tik ka skaiciau!  4u.gif nors as tai ir nemegstu nakciai prisitept visko

as irgi kiek skaiciau, tai nakciai net rekomenduoja riebesni krema ax.gif
Atsakyti