Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Karamel'e @ 2008 12 30, 13:42)
O kokiom proporcijom ir kiek laiko laikyti? g.gif

aš tai darau su vandenuku, maždaug tokio tirštumo kad būtų kaip skystesnė grietinikė rolleyes.gif o kiek.. na pagal save pasidaryk šiek tiek, gal valgomąjį šaukštą to molio...po to pamatysi ar per daug ar per mažai, laikau ne daugiau 15 min, nes po to veidas raudonas būna, taip ir ant pakelio parašyta, žodžiu man iki to jau uždžiūna ir sutraukia veidą. tai aš nelaukiu kol visai visos vietos uždžiūna
Atsakyti
kokia patartumet spuogotai veido odai kauke? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 30 gruodžio 2008 - 15:59
QUOTE(W*S:* @ 2008 12 30, 16:58)

Pasiūlyčiau kokią nors valančią: su dumbliais arba su arbatmedžiu. Tik nereikėtų pačiai spaudyti spuogų - taip galima užkrėsti visą odą....Geriau jau tai patikėti kosmetologei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2008 12 30, 16:58)

Neseniai atradau "Himalaya" kaukes. JOs nebrangios, gal 14 lt už 150 ml. Viena turėjau su nimbamedžiu, tokią žalią, kaip iš anekdotų, kur žmona su kauke vyrui duris atidaro smile.gif dabar turiu tokią geltono molio, gerai valo. tiesa, graužia smarkokai, tačiau man kaip tik gerai - bent žinau jog kažkas vyksta su tais mano inkštirais smile.gif Man padeda tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 12 30, 12:45)
Gal kas žinot receptėli kaukytės su natūraliu moliu? 4u.gif

As naudoju kauke su moliu. Rasa-valomoji molio kauke.
Atsakyti
vakar dariau tonizuojancia veido kauke is melyno molio. man labai patiko wub.gif veidas skaitus, lygus...
Atsakyti
Man tai nerealaus gerumo Guerlain kaukė. iš pradžių buvo gaila pinigėlių ko neišbandžiau,dabar esu bais patenkinta ja. maloni neapsakomai,lengva,suminkština ir švelnina odą neišpasakytai,pasidaro lyg kūdikio ax.gif
Nusiprausus šią kaukę veidas net kremo nereikalauja,lygina spalvą ir šiaip padaro malonią liesti smile.gif
Issima - Masque Ressource Purifiant - GUERLAIN
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elcia @ 2008 12 31, 14:23)
Neseniai atradau "Himalaya" kaukes. JOs nebrangios, gal 14 lt už 150 ml. Viena turėjau su nimbamedžiu, tokią žalią, kaip iš anekdotų, kur žmona su kauke vyrui duris atidaro smile.gif dabar turiu tokią geltono molio, gerai valo. tiesa, graužia smarkokai, tačiau man kaip tik gerai - bent žinau jog kažkas vyksta su tais mano inkštirais smile.gif Man padeda tikrai.

As irgi sita naudojau, ir tai vienintele kauke kuri man bent kiek padejo nuo spuogu biggrin.gif Is pradziu grauzdavo, dabar jau visai nebegrauzia biggrin.gif
Atsakyti
Dabar kai paskaitinėjau, tai susidariau nuomuonę, kad molio kaukės skirtos spuoguotai odai, ar aš klystu? 4u.gif Man veido oda nespuoguota, gal kas galėtumėte patarti kokią kaukytę kad atgaivinti odą, suteiktu jei sveiko spindesio ir drėkintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 01 08, 15:47)
Dabar kai paskaitinėjau, tai susidariau nuomuonę, kad molio kaukės skirtos spuoguotai odai, ar aš klystu? 4u.gif  Man veido oda nespuoguota, gal kas galėtumėte patarti kokią kaukytę kad atgaivinti odą, suteiktu jei sveiko spindesio ir drėkintu smile.gif

del molio kaukiu tai nesutinku,mano oda ne riebi,spuogai tik per pms isdygsta,oda misri (sausa/normali- zodziu idomiai g.gif ),molio kauke dedu po pilingo,tik moli ne su vandeniu,o su ramuneliu nuoviru maisau rolleyes.gif

domina tas pats klausimas del drekinanciu kaukiu 4u.gif

isbandziau DIZAO drekinancia kauke..paskutinis SU... doh.gif
TAIP ISSAUSINO ODA,KAD BAISU!!!! drekinanti vadinasi blink.gif

TOKIA user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 08 sausio 2009 - 16:35
QUOTE(pokahonta @ 2009 01 08, 17:32)
del molio kaukiu tai nesutinku,mano oda ne riebi,spuogai tik per pms isdygsta,oda misri (sausa/normali- zodziu idomiai  g.gif ),molio kauke dedu po pilingo,tik moli ne su vandeniu,o su ramuneliu nuoviru maisau  rolleyes.gif

domina tas pats klausimas del drekinanciu kaukiu  4u.gif

isbandziau DIZAO drekinancia kauke..paskutinis SU...  doh.gif
TAIP ISSAUSINO ODA,KAD BAISU!!!! drekinanti vadinasi blink.gif

TOKIA user posted image

4u.gif Aš tai perku molio kaukes droge, ten vieno pakiuko kaina 1 litas ar vos kiek daugiau, yra ir maitinančiu, drėkinančių ir pan. Mano oda paberia spuogeliais tik prieš dienas, tai man jos tikrai veiksmingos smile.gif izumrudnaja ar kaip ten jos vadinas.... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas galetu pasiulyti nebloga kauke?
problemos tokios- labai, labai issipletusios poros ant viso veido, ant nosies labai daug taskeliu, juos uzmaskuoti galima, bet vat, tie porai , tai niekaip neuzmaskuojami sad.gif

Busiu dekinga uz patarimus smile.gif
Atsakyti