Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(amber123 @ 2008 12 12, 14:40)
A.. supratau..bet as tai nelabai linkus piliguot, nes sausai odai nepatartina..ir jautrei ten kazkaip  4u.gif nebent su labai svelniu pilingu  4u.gif kaitaliot ir as kaitalioju  4u.gif  drinks_cheers.gif

Pylinguot reikia ir sausą odą mirksiukas.gif tik šveist rečiau ir jeigu +jautri, pasirinkt švelnesnį šveitiklį (be grūdelių)...
Dabar naujausia odos priežiūros tendencija - šveitiklis kasdien blink.gif Bent jau kas antrą dieną, ypač jei jau daugiau nei trisdešimt. Anksčiau rekomenduota tai daryti atsižvelgiant į odos tipą: riebią bei mišrią šveisti 4, 5 kartus, normalią - 3, sausą ir jautrią - tik kartą per savaitę.
Odos šveitikliais ne tik nutrinamas negyvų ląstelių sluoksnis, iškart pagyvėja spalva, oda sušvelnėja, tampa lygesnė. Svarbiausia tai, kad procedūros metu oda stimuliuojama. Ir kuo dažniau daromos tokios procedūros, tuo aktyviau atsinaujina ląstelės.
Riebi oda išskiria daug sekreto, šis sulipina negyvas epidermio ląsteles, ir košelė iš odos išskyrų bei negyvų ląstelių užkemša poras. Sausą odą negyvos ląstelės labai greitai nukloja šiurkščiu sluoksniu, o šis trukdo prasiskverbti kremui. Šveitimo procedūra išvalomos riebios poros. Jei tai daroma reguliariai, jos ir susitraukia. Į nuvalytą odą lengviau įsiskverbia ir spuogus gydančios medžiagos. Nušveista sausa žymiai geriau sugeria drėkinamuosius priemonės komponentus.

Tai va, darykim išvadas bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2008 12 12, 15:02)
Pylinguot reikia ir sausą odą mirksiukas.gif tik šveist rečiau ir jeigu +jautri, pasirinkt švelnesnį šveitiklį (be grūdelių)...
Dabar naujausia odos priežiūros tendencija -  šveitiklis kasdien  blink.gif Bent jau kas antrą dieną, ypač jei jau daugiau nei trisdešimt. Anksčiau rekomenduota tai daryti atsižvelgiant į odos tipą: riebią bei mišrią šveisti 4, 5 kartus, normalią - 3, sausą ir jautrią - tik kartą per savaitę.
Odos šveitikliais ne tik nutrinamas negyvų ląstelių sluoksnis, iškart pagyvėja spalva, oda sušvelnėja, tampa lygesnė. Svarbiausia tai, kad procedūros metu oda stimuliuojama. Ir kuo dažniau daromos tokios procedūros, tuo aktyviau atsinaujina ląstelės.
Riebi oda išskiria daug sekreto, šis sulipina negyvas epidermio ląsteles, ir košelė iš odos išskyrų bei negyvų ląstelių užkemša poras. Sausą odą negyvos ląstelės labai greitai nukloja šiurkščiu sluoksniu, o šis trukdo prasiskverbti kremui. Šveitimo procedūra išvalomos riebios poros. Jei tai daroma reguliariai, jos ir susitraukia. Į nuvalytą odą lengviau įsiskverbia ir spuogus gydančios medžiagos. Nušveista sausa žymiai geriau sugeria drėkinamuosius priemonės komponentus.

Tai va, darykim išvadas  bigsmile.gif

Kažkaip susimąsčiau gal aš čia ne vietoj apie šveitiklius pavariau g.gif
Atsakyti
ar niekas nebandė šios? user posted image
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2008 11 14, 23:41)
Išbandžiau  vienkartinę "NIVEA" energijos teikiančią vitaminų kaukę normaliai ir mišriai odai ir galiu palyginti su "NIVEA" drėkinančia. Pasirodė, kad vitamininė labiau paskaistino odą, o drėkinanti tikrai gerai padrėkino, nors ant pakuočių rašo, kad abi kaukės "stipriai drėkina odą". Beje, lyginant su kitomis drėkinančiomis "NIVEA" kaukė tikrai neblogai drėkina ir atsigauna oda po jos  ax.gif

man garnier vienkartinės kaukės patinka.ypač drėkinanti, su medum, man regis.
reikės nivea pabandyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maam @ 2008 09 10, 11:13)
Sveikos. O sakykit kur man ieskot Teebaum kaukes - parduotuvese kur nors ar vaistinese?
Tai kaip suprantu (gal ka praleidau..) - ji riebiai odai? Valo inkstirus?

O ten kazkas pirma karta girdi apie hialurono rugsties tabletes:
Yra.
Ir ne tik tableciu...  bet ir kapsuliu. Ir gamintoju ivairiu... Biocel, Bioderm ir kt. Tarp kitko jos puikiai veikia. Gal net ir geriau nei kosmetiniu priemoniu sudetyje.

Tai vaistinėje man ir teirautis hialurono tablečių?kokios firmos pati naudojai ir keik mokėjai už pakuotę?ten 30tabl?
Atsakyti
nesenei nusipirkau Chanel veido kauke intensyviai drekinancia ir suteikiancia spindesio tai ji man superine
Atsakyti
Gal kam teko isbandytu TBS kauke su juros dumbliais? Baiges mano su arbatmedziu, kuri tikrai nereali, tai noriu sia isbandyti tik at verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 17, 11:43)
Gal kam teko isbandytu TBS kauke su juros dumbliais? Baiges mano su arbatmedziu, kuri tikrai nereali, tai noriu sia isbandyti tik at verta?  g.gif

Aš buvau paprašius, kad įdėtų jos pabandymui, bet nepasakyčiau, kad patiko. Man sausino odą. Draugė turi su arbatmedžiu, tai irgi labai ją giria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 17, 11:43)
Gal kam teko isbandytu TBS kauke su juros dumbliais? Baiges mano su arbatmedziu, kuri tikrai nereali, tai noriu sia isbandyti tik at verta?  g.gif

Man labai patiko juros dumbliu kauke, siek tiek pasausina oda, bet as po jos uztepu drekinancio serumo arbatmedzio thumbup.gif uztai labai gerai pravalo poras, inkstirus, sugeria riebalu pertekliu ir oda svelni po jos tokia wub.gif ilgai islieka matine, ne taip greitai vel uzsitersia poros, atrodo skaistesne.
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 14, 22:16)
siandien zurnale perskaiciau toki namini veido valymo recepteli:
mieliu pakeli sumaisyti su citrinos sultimis, viska gerai ismaisyti, istepti veida, ir, bent jau taip raso palikti nakciai, nes atseit mieles traukiasi ir traukia visas poras lauk, nu bet nezinau ar as rizikuociau eit miegot su tokia kauke doh.gif
ryt sakiau leksiu mieliu pakeli nugriebsiu ir paziuresiu ar verta rolleyes.gif  rolleyes.gif

Čia tos mielės, kurios kaip sviestas tepasi? g.gif Nes kitu nežinau kur pirkti unsure.gif
Atsakyti
As irgi skaiciau ta pati zurnale, bet labai abejoju, kad su ja reik miegot, gal pamirso parasyt, kad reikia nusiplaut g.gif
Atsakyti
Man iš naudotų labiausiai patiko Avene kaukė, ji ne valanti, o drėkinanti, tepu gausiai nakčiai kaip naktinį kremą, tai tikrai gerai odelę sudrėkina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 29 gruodžio 2008 - 20:33
Gal kas žinot receptėli kaukytės su natūraliu moliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 12 30, 11:45)
Gal kas žinot receptėli kaukytės su natūraliu moliu? 4u.gif

sumaišyt su vandeniu arba pienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 30, 13:42)
sumaišyt su vandeniu arba pienu  smile.gif

O kokiom proporcijom ir kiek laiko laikyti? g.gif
Atsakyti