Turiu Avono is Spa kauke su alyvuogem, is Oriflame maitinama kauke, is TBS kauke su vitaminu E ir su alavijais kita.. tai visos tinka ir patinka..oda labai atsigavo.. bet nuo TBS su vitaminu E tai oda kaip kūdikio užpakaliukas.. jau tokia švelni..
as 7dieni dariausi veido kauke su mielem ir citrina, tai zinokit man patiko oda tokia svelnute palieka, minkstute darysiuos dar ir dar
O as siandien pasidariau TBS su alavijais kauke.. tai ne taip patiko kaip su vitaminu E ne tokia svelni oda.. bet nieko visai
QUOTE(migdoline @ 2008 11 17, 22:03)
as 7dieni dariausi veido kauke su mielem ir citrina, tai zinokit man patiko oda tokia svelnute palieka, minkstute darysiuos dar ir dar
kokios mieles? Is pakelio (sausas produktas) ar tokiam kvadrateli, kur pieno produktai parduodami ?
As vakar pabandziau sita kauke, mano sausai odai
AVENE Masque apaisant hydratant face-mask
AVENE Masque apaisant hydratant face-mask
QUOTE(amber123 @ 2008 11 17, 23:48)
O as siandien pasidariau TBS su alavijais kauke.. tai ne taip patiko kaip su vitaminu E ne tokia svelni oda.. bet nieko visai
O man nepatiko nei su vit E, nei su alavijais. Vit e labai griaužia (kaip ir medaus ir avižų 3 in 1), o alavijų..hmm nepastebėjau nieko bloga, bet ir nieko gero
Iš TBS man labiausiai patinka vit c nulupama kaukė
TBS reiktų atsargiau naudoti toms, kieno oda jautri.
QUOTE(Sublime @ 2008 12 08, 13:57)
Kuo ši ypatinga?
QUOTE(Victorious @ 2008 12 08, 13:00)
Kuo ši ypatinga?
Atsigauna oda...tokia lygi, pamaitinta, drėgna
QUOTE(Sublime @ 2008 12 08, 12:57)
O man nepatiko nei su vit E, nei su alavijais. Vit e labai griaužia (kaip ir medaus ir avižų 3 in 1), o alavijų..hmm nepastebėjau nieko bloga, bet ir nieko gero
Nu zinok man tiko ypatingai su E, o alaviju tai tiko, bet kad ypatinga kazkuom labai tai negaliu pasakyt.
O vat butent ta nulupama su C netinka jautriai odai
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2008 12 08, 13:00)
Kuo ši ypatinga?
VITAMIN C RE-TEXTURISING PEEL Nuplėšiamoji veido kaukė su vitaminu C (50 ml)
Pikantiško kvapo skaidri želė odos paviršiuje tampa plėvele. Ją nuplėšiant pašalinamos suragėjusios odos ląstelės, sutraukiamos poros, oda tampa lygesnė, minkštesnė ir švaresnė. Paverskite savo odą skaistesne, gaivesne ir švytinčia. Sudėtyje yra vaisių ekstraktų, kurie skatina ląstelių atsinaujinimą. Mūsų naujoji nuplėšiamoji kaukė su vitaminu C yra tikras odos stimuliatorius. Tinka visų tipų odai, išskyrus jautrią odą.
QUOTE(amber123 @ 2008 12 08, 13:12)
Nu zinok man tiko ypatingai su E, o alaviju tai tiko, bet kad ypatinga kazkuom labai tai negaliu pasakyt.
Skirtingos odos - skirtingi poreikiai
Mano, kad ir jautri, bei alergiška - su vit c kaukė tiko. Matyt, esam alergiškos arba jautrios skirtingiems ingridientams: man griaužė nuo vit e, kitom gali griaužti nuo vit c