Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

mieliu kauke galima daryti ne su vandeniu o su pienu (gal koki nors vitamina dar gauna). 4u.gif
Atsakyti
as tai mieles su vandenilio peroksidu maisau smile.gif cia forume skaiciau. darausi kelis kartus per savaite, bet poveikio jokio nepastebejau. lyg ir spuogu turetu apmazet, taciau kyla jie kaip ir anksciau doh.gif
Atsakyti
Turiu Avono is Spa kauke su alyvuogem, is Oriflame maitinama kauke, is TBS kauke su vitaminu E ir su alavijais kita.. tai visos tinka ir patinka..oda labai atsigavo.. bet nuo TBS su vitaminu E tai oda kaip kūdikio užpakaliukas.. lotuliukas.gif wub.gif jau tokia švelni.. 4u.gif
Atsakyti
as 7dieni dariausi veido kauke su mielem ir citrina, tai zinokit man patiko 4u.gif oda tokia svelnute palieka, minkstute wub.gif darysiuos dar ir dar thumbup.gif tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O as siandien pasidariau TBS su alavijais kauke.. tai ne taip patiko kaip su vitaminu E 4u.gif ne tokia svelni oda.. bet nieko visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 11 17, 22:03)
as 7dieni dariausi veido kauke su mielem ir citrina, tai zinokit man patiko 4u.gif oda tokia svelnute palieka, minkstute wub.gif darysiuos dar ir dar thumbup.gif  tongue.gif  bigsmile.gif

kokios mieles? Is pakelio (sausas produktas) ar tokiam kvadrateli, kur pieno produktai parduodami ? ax.gif
Atsakyti
As vakar pabandziau sita kauke, mano sausai odai thumbup.gif
AVENE Masque apaisant hydratant face-mask
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 11 17, 23:48)
O as siandien pasidariau TBS su alavijais kauke.. tai ne taip patiko kaip su vitaminu E  4u.gif ne tokia svelni oda.. bet nieko visai  4u.gif

O man nepatiko nei su vit E, nei su alavijais. Vit e labai griaužia (kaip ir medaus ir avižų 3 in 1), o alavijų..hmm nepastebėjau nieko bloga, bet ir nieko gero biggrin.gif
Iš TBS man labiausiai patinka vit c nulupama kaukė thumbup.gif

TBS reiktų atsargiau naudoti toms, kieno oda jautri.
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 08, 13:57)
Iš TBS man labiausiai patinka vit c nulupama kaukė  thumbup.gif

Kuo ši ypatinga?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 08, 13:00)
Kuo ši ypatinga?

Atsigauna oda...tokia lygi, pamaitinta, drėgna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 08, 12:57)
O man nepatiko nei su vit E, nei su alavijais. Vit e labai griaužia (kaip ir medaus ir avižų 3 in 1), o alavijų..hmm nepastebėjau nieko bloga, bet ir nieko gero  biggrin.gif
Iš TBS man labiausiai patinka vit c nulupama kaukė  thumbup.gif
TBS reiktų atsargiau naudoti toms, kieno oda jautri.

Nu zinok man tiko 4u.gif ypatingai su E, o alaviju tai tiko, bet kad ypatinga kazkuom labai tai negaliu pasakyt.
O vat butent ta nulupama su C netinka jautriai odai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2008 12 08, 13:00)
Kuo ši ypatinga?

VITAMIN C RE-TEXTURISING PEEL – Nuplėšiamoji veido kaukė su vitaminu C (50 ml)
Pikantiško kvapo skaidri želė odos paviršiuje tampa plėvele. Ją nuplėšiant pašalinamos suragėjusios odos ląstelės, sutraukiamos poros, oda tampa lygesnė, minkštesnė ir švaresnė. Paverskite savo odą skaistesne, gaivesne ir švytinčia. Sudėtyje yra vaisių ekstraktų, kurie skatina ląstelių atsinaujinimą. Mūsų naujoji nuplėšiamoji kaukė su vitaminu C yra tikras odos stimuliatorius. Tinka visų tipų odai, išskyrus jautrią odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 gruodžio 2008 - 12:23
QUOTE(amber123 @ 2008 12 08, 13:12)
Nu zinok man tiko  4u.gif ypatingai su E, o alaviju tai tiko, bet kad ypatinga kazkuom labai tai negaliu pasakyt.
  O vat butent ta nulupama su C netinka jautriai odai  unsure.gif

Skirtingos odos - skirtingi poreikiai mirksiukas.gif

Mano, kad ir jautri, bei alergiška - su vit c kaukė tiko. Matyt, esam alergiškos arba jautrios skirtingiems ingridientams: man griaužė nuo vit e, kitom gali griaužti nuo vit c blush2.gif
Atsakyti