QUOTE(witchcraft @ 2008 11 07, 11:39)
O ji tokia kaip sausas molis- miltukai, kuriuos dar reik maišyt su vandeniu ar jau gatava, kaip kaukė?
tirsta,slapia ir dvokianti
QUOTE(nep @ 2008 11 06, 22:18)
o ten grynas purvas ar su kuo maisytas? Labai idomu. Brangokas. Kaip uz purva.
Na nezinau, parasyta giluminio valymo purvo kauke veidui Geriau as jum nurasyiu kas ant tos etiketes parasyta tai va parasyta taip:Su alaviju.Giluminio valymo purvo kauke pasalina is odos riebalu pertekliu,negyvas lasteles bei atveria uzsikimsusias poras.I purvo kaukes sudeti ieinantis alavijo ekstraktas svelnina,ramina oda ir salina sudirgima. OO va radau ir sudeti Sudetis: Negyvosios juros mineralinis purvas,Aloe vera ekstraktas,avokado aliejus.
dedu + TBS kaukei warming mineral mask, nereikia baisiai ilgai laikyti, poveikis matosi, nedirgina mano pakankamai jautrios odos ir nesausina nors yra valomoji kauke. bet is valomuju kaukiu geriausia man mano jautriai posausei kimstis linkuiaiodai geriausia lumene su durpem peet mask
QUOTE(Juxt @ 2008 11 07, 11:49)
aš droge, kažkada mačiau purvo (lyg tais negyvosios jūros ) tai jis jau buvo kaip košė, kaina apie 20 lt, bet sudėties neperskaičiau tai nžn ar ten grynas purvas
man nepatiko
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 06, 21:14)
Dėkui. Suprast supratau, bet, gaila, kad Kaune
Tokia pat produkcija yra ir Klaipėdoje Megaplazoi.
QUOTE(Madmozell @ 2008 11 05, 20:11)
Taip taip... butent...jasinskio gatvej...yra kiek maciau ir kitose vaistinese...berods Seimos vaistinese... karoliniskiu tiksliai seimos vaistinej yra...
sakykit mergickos...gal jau kas pabande tas priemones...noriu pasiteirauti ar jos is tikro yra geros ar tik man jos atrodo geros....
sakykit mergickos...gal jau kas pabande tas priemones...noriu pasiteirauti ar jos is tikro yra geros ar tik man jos atrodo geros....
O kur kaune ju nusipirkti?
Išbandžiau vienkartinę "NIVEA" energijos teikiančią vitaminų kaukę normaliai ir mišriai odai ir galiu palyginti su "NIVEA" drėkinančia. Pasirodė, kad vitamininė labiau paskaistino odą, o drėkinanti tikrai gerai padrėkino, nors ant pakuočių rašo, kad abi kaukės "stipriai drėkina odą". Beje, lyginant su kitomis drėkinančiomis "NIVEA" kaukė tikrai neblogai drėkina ir atsigauna oda po jos
siandien zurnale perskaiciau toki namini veido valymo recepteli:
mieliu pakeli sumaisyti su citrinos sultimis, viska gerai ismaisyti, istepti veida, ir, bent jau taip raso palikti nakciai, nes atseit mieles traukiasi ir traukia visas poras lauk, nu bet nezinau ar as rizikuociau eit miegot su tokia kauke
ryt sakiau leksiu mieliu pakeli nugriebsiu ir paziuresiu ar verta
mieliu pakeli sumaisyti su citrinos sultimis, viska gerai ismaisyti, istepti veida, ir, bent jau taip raso palikti nakciai, nes atseit mieles traukiasi ir traukia visas poras lauk, nu bet nezinau ar as rizikuociau eit miegot su tokia kauke
ryt sakiau leksiu mieliu pakeli nugriebsiu ir paziuresiu ar verta
mieliu kaukes tikrai geros, bet tik ne nakciai
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 15, 11:54)
mieliu kaukes tikrai geros, bet tik ne nakciai
Oho, bet gi gal nieko, noreciau pabandyti.. o tu pati esi dariusi sia kauke ar tik kazkur skaitei, kad geros?
as ryt darysiuos, siandien pamirsau mieliu nusipirkt parasysiu kaip poveikis bet per nakti tai tikrai nelaikysiu