Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(wwwlaima @ 2008 10 31, 10:44)
kur prekiaujama  BEOTI esencijom? cia gal Jasinskio gatvej? smile.gif

Taip taip... biggrin.gif butent...jasinskio gatvej...yra kiek maciau ir kitose vaistinese...berods Seimos vaistinese... ax.gif karoliniskiu tiksliai seimos vaistinej yra... smile.gif
sakykit mergickos...gal jau kas pabande tas priemones...noriu pasiteirauti ar jos is tikro yra geros ar tik man jos atrodo geros.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 21:22)
O va Avene kauke man buvo smagi kaip drekinanti.
Kas galit pasiulyt dar kokia valancia inkstirus kauke?

kaip atrodo Avene kauke, kur pirkt, kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2008 11 05, 18:46)
Kaip smagiai cia visos diskutuoja.Nusprendziau ir as pasisakyti 4u.gif  tai va as naudoju negyvosios juros purvo kauke,ji gerai isvalo inkstirus ir pamazina paraudimus man pats  tas nes turiu problemeliu su suogais blush2.gif

Kaip ji vadinasi, kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 06, 00:01)
Kaip ji vadinasi, kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja?  ax.gif

Pirkau Megoj kur prekiauja negyvosios juros produktais ne kokioj parduotuvej bet take einant buna tokie stalai na nemoku isireiksti bet manau supratot blush2.gif tai tokioj pilkoj dezutej pavadinimo nepamenu angliskai uzrasyta.O mokejau 120man rods zinau kad kazkas virs 100lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2008 11 06, 18:54)
Pirkau Megoj kur prekiauja negyvosios juros produktais  ne kokioj parduotuvej bet take einant buna tokie stalai na nemoku isireiksti bet manau supratot blush2.gif tai tokioj pilkoj dezutej pavadinimo nepamenu angliskai uzrasyta.O mokejau 120man rods zinau kad kazkas virs 100lt smile.gif

Dėkui. Suprast supratau, bet, gaila, kad Kaune unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2008 11 06, 18:54)
Pirkau Megoj kur prekiauja negyvosios juros produktais  ne kokioj parduotuvej bet take einant buna tokie stalai na nemoku isireiksti bet manau supratot blush2.gif tai tokioj pilkoj dezutej pavadinimo nepamenu angliskai uzrasyta.O mokejau 120man rods zinau kad kazkas virs 100lt smile.gif

o ten grynas purvas ar su kuo maisytas? Labai idomu. g.gif Brangokas. unsure.gif Kaip uz purva.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 05, 19:23)
kaip atrodo Avene kauke, kur pirkt, kaina?  blush2.gif

atrodo taip:
user posted image

perkam Eurovaistinėj, kainuoja apie 64 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 07, 00:47)
atrodo taip:
user posted image

perkam Eurovaistinėj, kainuoja apie 64 lt  smile.gif

as irgi naudoju sita kauke smile.gif pirkau Sugicharoj, kosmetologe rekomendavo 4u.gif man ji thumbup.gif tiesiog stebuklas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net nosyte po slogos pagydo, kai issausejus buna thumbup.gif labai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 06, 00:01)
Kaip ji vadinasi, kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja?  ax.gif

VU vaistineje negyvosios juros purvas 500 ml - 17 lt.(bent buvo pries 2 men.tokia kaina),''biski" yra kainu skirtumas tarp to,kur megoj...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 07, 10:23)
VU vaistineje negyvosios juros purvas 500 ml - 17 lt.(bent buvo pries 2 men.tokia kaina),''biski" yra kainu skirtumas tarp to,kur megoj...

O ji tokia kaip sausas molis- miltukai, kuriuos dar reik maišyt su vandeniu ar jau gatava, kaip kaukė? g.gif
Atsakyti
aš droge, kažkada mačiau purvo (lyg tais negyvosios jūros g.gif ) tai jis jau buvo kaip košė, kaina apie 20 lt, bet sudėties neperskaičiau doh.gif tai nžn ar ten grynas purvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 07, 12:23)

Bet jaučiu, kad ir kokybė skiriasi rolleyes.gif Anksčiau darydavausi kaukes su "AHAVA" Negyvosios jūros purvu, pirktu mūsų vaistinėse palyginus nebrangiai, o dabar turiu "AHAVA" valančią kaukę specialią su tuo pačiu purvu, atvežtą iš Izraelio (jos kaina apie 30$ internete) - tai poveikis pastarosios žyyymiai geresnis ir akivaizdesnis ax.gif
Atsakyti