Įkraunama...
Įkraunama...

pirmasis pasimatymas ...

Ir būna tokių vyrų blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ah! kaip faina! wub.gif ir as uzsinorejau pasimatymo ax.gif
Atsakyti
labai grazu smile.gif kazkodel uzstrigo kaip rase kad bare uzsisaket kavos ir desertu, o jau po to raso, kad taures tustejo ax.gif bet ne esme, is tikruju pasiseke, kad toks romantiskas ir siek tiek nedrasus vyriskis smile.gif is tikruju idomu ar toks ir liko smile.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
kad man taip.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
gerai kai pasimatymai gerai baigiasi tongue.gif
Atsakyti
Jetau,tiesiog nuostabu :} As tikriausiai savojo niekada nepriprasyciau,kad man parasytu apie nuostabiausias musu draugystes akimirkas.Su romantika musus santykiuose ne kas ne kas..Et,sekmes jums,balandeliai. 4u.gif Tavo vyras tikrai retenybe.
Atsakyti
miela, grazu.. 4u.gif linkiu kad jusu gyvenima dar butu tokiu vakaru ne vienas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar ir po vestuviu vyras isliko toks pats romantiskas? wub.gif
Atsakyti
vot cia tai grazi istorija wub.gif
Atsakyti
Ar dar ir tokiu vyru yra?!
Baltai pavydziu ax.gif
Atsakyti
o man uzkliuvo tas stiklu metymas is Palangos tilto. Oj, oj kaip romantisku, uj, negaliu. Uzlips autorius kita diena ant sukes tai busu dar romantiskiau - mergina gales jam zaizda isvalyti. Ir apskritai - negu vaikinaimano, kad kava iri desertas tai kazkas tokio ypatingo ir romantisko? Ir, kad merginos megsta kai jam tas desertas dedamas i burna kaip kudikiams? nors gal ivairiu merginu buna.
Atsakyti