QUOTE(groovy @ 2008 05 07, 13:35)
Oj, kaip aš laukiau
Atakuosiu tol, kol nesulauksiu reportažo
Nes nors ir susiplanavau vasarai kelionę Lenkija-Slovakija-Čekija, pirmas variantas juk buvo anie kraštai, taip kad dar galiu apsigalvoti
Ir dujų ar matei, svarbiausia
Na, Groovy, zinok duju maciau visur
Nekalbu jau apie Lenkija ir Vokietija. Maciau ju ir Prancuzijoje (vienoje degalineje buvome atsitiktinai sustoje prie ju). Maciau ir Olandijoje. Belgijoje kuro nepylem, tai ten nemaciau...
Va tik kaina dabar net galvoju - kur cia maciau buvo mazdaug dvigubai pigiau negu dyzelinas
Pala, atrodo Lenkijoje dyzelis buvo netoli 4,5 zl, o dujos 2 su kazkiek... Tiesiog reik ziuret LPG kad parasyta butu ir vsio. Juk visa rimta duju iranga butent olandiska buna...
Na siandiena jau mintys skaidrenes. Saviems visiems Keukenhofo foto isisuntinejau - nu zinokit kaaaaaip ten grazu - ne tas zodis. Tai pirmi ispudziai superiniai buvo. Paskui Amsterdame jau buvom buve, tai tiesiog papalaukiojom laiveliu. Buvome Briugeje (i Antverpena nedasikasem del automobiliu srauto). Pasaka ne miestas
Na o paskui jau Prancuzija... Normandija ir Bretane...
Ir ko mes trenkemes velaiu i ta Paryziu
Nu jau mano sirdi tai Bretane su Normandija uzkariavo visu 100 proc.............
Ir nespejom aisku mes visko apziuret, ir orelis nebuvo idealus, ale jau taip mums ten patiko
Luara jau savotiska. Jei grisciau, tik tik i Bretane arba Normandija....
Taigi, trumpi ispudziai tokie. Siandiena bandysiu reportaza pradet, tai mestelsiu cia nuoroda. Suvedziau kaip tik ir skaicius visus, tik va zemelapi reik istitiest pries rasant, nes kai kurie prancuziski pavadinimai man varo nevilti...