QUOTE(AŠA @ 2010 06 30, 20:42)
Verdono kanjonu vežiavom, o bet tačiau tą dieną buvo didžioji liūtis Prancūzijoje, tad aplinkui absoliučiai nieko nesimatė (sutaupėm dieną, nes aš buvau suplanavusi ten ilgiau apsistot), Marselyje įkliuvom į beprotišką kamštį, nes norėjom pravažiuot centru ir apskritai, kaip jau minėjau, prancūzų vairavimo kultūra, jei ji tokia yra mums buvo visisškai nepriimtina, be to, nuolatiniai kamsčiai. pakrantėje rinkomės važiavimą pačia pakrante ne autostrada, kad aplankytume tuos miestukus ir pan., tai eismas buvo 20 km/h visa pakrante, turėkit omeny, kad ir jums gali taip nutikt...
Mums Verdone oras buvo puikus. Tik baisus buvo kai kurie uolu kampai, nes kemperis vistik turi didesnius gabaritus nei masina. Bet kaip cia kazkas kazkur anksciau rase, kad su kemperiu ten nesamone vaziuot, galima vos ne uzsimust tuose kanjonuose, tai nezinau.. Aisku, kelias siauras, uoslos issikise, bet tikrai pravaziuojama. Man baisiausia buvo, kad ten prasilenkt vietomis neimanoma ir kad reikia kelio praplatejimu, bet mums nepasitaike, kad atvaziuoja is priespriesiu kas nors ir ziurim vienas i kita
Marselis isvis kosmosas buvo. Vyras net isprakaitavo. Jie su motoroleriais laksto, nardo, mums su ta buda baisu net kazkur listi, buvo kad ir veidrodi uzkabino, bet cia iprasta turbut