QUOTE(Arturas15 @ 2010 05 14, 20:40)
Dar klausimėlis: kažkur perskaičiau, kad Europoje vaikams iki 14 ( kitur iki 12) metų reikia vaikiškos kėdutės net ant automobilio galinės sėdynės. Mano vaikui 11 metų, ūgis - 1 m 55 cm, be to yra stambokas. Neįsivaizduoju, į kokią kėdutę jis galėtų tilpti Taigi - ką daryti važiuojant per Lenkiją, Čekiją, Austriją?
Keista, mes su savo vaikiu nuo 7 metu vaziuojame ir niekada jokiu keduciu neturime. Nors ir kiekvienais metais stabdo ir tikrina policija. O preita rudeni Austrijoje net 2 kartus tikrino - nieks nieko apie kedutes. Svarbiausia Austrijoje - keliu vinjete
Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2010 05 28, 11:32)
Sveiki,
Planuojam kelionę iki Prancūzijos Bet... gi susigriebėm, kad teisės mūsų ne europines, o Lietuvos respublikos. Na, tos seno leidimo prieš 10 metų.
Važinėdavom visur kelionėse mašiniuką išsinuomavę, bet net negalvodavom apie tai.
Gal kas turi patirties su policija, jei kartais važiavote su senomis teisėmis ir jus stabdė, ar nieko nesako, ar baudelę kokią reikia susimokėti.
Regitroje klausiau, tai sakė jos yra kaip ir galiojančios, bausti neturėtų.Bet čia vėlgi, ant kokio vilko papulsi.
Planuojam kelionę iki Prancūzijos Bet... gi susigriebėm, kad teisės mūsų ne europines, o Lietuvos respublikos. Na, tos seno leidimo prieš 10 metų.
Važinėdavom visur kelionėse mašiniuką išsinuomavę, bet net negalvodavom apie tai.
Gal kas turi patirties su policija, jei kartais važiavote su senomis teisėmis ir jus stabdė, ar nieko nesako, ar baudelę kokią reikia susimokėti.
Regitroje klausiau, tai sakė jos yra kaip ir galiojančios, bausti neturėtų.Bet čia vėlgi, ant kokio vilko papulsi.
Galiu pasakyti, mano teises isduotos pries 11 metu (dar be galiojimo datos) - tikrai iki siol problemu nebuvo (tpfu tpfu tpfu). Nors mano ir su mergautine pavarde Pas vyra tokios pacios. Kiek tikrino - pakolkas tiko. Paskutinis vykimas preitu spalis. Berods Kipre ir Kretoje grieztai reikalauja korteliu.