Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą - automobiliu

Taip, mes miegojom kempery, ir mano vyriskis prabudo aciu Dievui nuo sviesos nes durys buvo atidarytos, pamate zmogu viduje ber dar nesusigaude is karto nes galvojo gal kas is musu, bet kai pamate ismestus drabuzius ant zemes lauke tai viskas aisku, greit pasoko, jie aisku jau buvo pabege, bet spejo prasisukt greitai.
Visi trys kemperiai miegojo su zmonem, musu is viso buvo 19 zmoniu bet kas is to kai miegi.... visus atrakino ir ka spejo paeme, is vieno pinigus is pinigines ir fotika, is kito portfeli bet ten pinigu nebuvo, is musu rankinuka su telefonais, mano pinigine ir pinigus is drabuziu. siaip dokumentus, pinigines, rankinukus palieka, jei nesutrukdai smile.gif ima tik grynus (korteliu irgi neima), telefonus ir fotikus.
Na zodziu reik kai miegi viska kist ten kur lengvai nepaimtu smile.gif Kitas naktis jau slepem viska kur galejom, bet aisku ne visi jau turejo ka slept..... schmoll.gif

Mes buvom girdeje, kad Prancuzijos pietuose nakti duju pripurskia i kemperius ir viska issluoja, bet cia nei duju nereikejo....
Ju ten visa banda veikia, vieni atvaziuoja su fura tipo i tualeta ir pasakineja ka mes veikiam, ar jau miegam ir t.t. Pasirenka laika kai visi kietai miega ir viskas, o cigonai greitai ta daro nes jiem i krauja iauge biggrin.gif
Papildyta:
Kainos buvo dyzelino, nes visos masinos su kuru vaziavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 05 14, 15:08)
Planuojame apvažinėti Tiroliją visą Austrijoje, Zalcburgas, Insbrukas, Vokietijoje aplankyti du mašinų muziejus..

QUOTE(supersvocia @ 2009 05 15, 16:31)
Planuojam ir mes siemet aplankyti Austrija, tad renku informacija.

Mes ir gi planuojam aplankyti Austriją, gal pasidalintumėte surinkta informacija? ax.gif
Pradinį maršrutą kaip ir sudariau, bet kelionė tik po mėnsio, tai laiko tobulinimui dar tiek ir tiek mirksiukas.gif
Prie Westos paminėtų miestų mes planuojam keletą dienų paskirti vaikščiojimui po kalnus, būtinai važiuoti Grossglockner keliu, o grįžtant užsukti į Europos parką Vokietijoje. Ir vis dar abejoju dėl Šveicarijos, ar užsukti dienai, kitai ar palikti ateičiai, kai galėsim tam skirti daugiau laiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2009 06 11, 09:17)
Mes ir gi planuojam aplankyti Austriją, gal pasidalintumėte surinkta informacija?  ax.gif
Pradinį maršrutą kaip ir sudariau,  bet kelionė tik po mėnsio, tai laiko tobulinimui dar tiek ir tiek mirksiukas.gif
Prie Westos paminėtų miestų mes planuojam keletą dienų paskirti vaikščiojimui po kalnus, būtinai važiuoti Grossglockner keliu, o grįžtant užsukti į Europos parką Vokietijoje. Ir vis dar abejoju dėl Šveicarijos, ar užsukti dienai, kitai ar palikti ateičiai, kai galėsim tam skirti daugiau laiko. g.gif

aš jau daugmaž susirinkau visą reikiamą info smile.gif .. Austrijoje būsime 4 naktis, tai viena diena bus skirta Erelio lizdui . nuo mūsų sustojimo vietos apie 80 km, toliau Grossglockner arba dvigubai trumpesnis maršturas, jei į Gross.. neįleis dėl blogų oro sąlygų. Vieną dieną būtinai paskirsim Krimml kriokliams wub.gif . Diena Zell am See arba Zalcburgas. Šveicarijoje planuojame dieną praleisti Lucernoje, pravažiuoti Pilatus, Auksinių kalnų maršrutu ČIA info.
Vokietija kaip minėjau - Stuttgartas, jame Technikos muziejus vieną dieną ir Mercedes arba Porshe muziejus. po to Wurzburgo miestas , toliau Hamburge dvi naktys ir namo iš Rostoko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 11 birželio 2009 - 14:55
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 04, 09:58)

Čekijos, Austrijos, Šveicarijos keliai apmokami išskirtiniu būdu,....t

šiemet mes Čekiją pervažiavo dykai blush2.gif tipo ne greitkeliais doh.gif

QUOTE(TomaKa @ 2009 06 04, 18:51)
Mes tik sia nakti grizom is keliones po Europa, kadangi labai nukentejom - tai rasau i visas temas kur tik randu, norisi perspeti kuo daugiau  keliaujanciu automobiliais ir ne tik, o ypac i ir per VENGRIJA, nors aisku kai krize tai ir per visas salis:

mes Vengruose nakvojom kempinge prie Balatono, atvažiavom jau sutemus, išsinuomojom bungalov (tokį namuką medinuką) kritom miegot ir ryte radom viską kaip palikę wub.gif Čia vadinas mums pasisekė arba kempingus jie saugo truputuką, nes buvo pilnas vokiečių ir kitokių turistų, vis tik savaitgalį pataikėm.
Jus tik užjaust belieka ir paguost, kad patys sveiki
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 06 11, 14:48)
Šveicarijoje planuojame dieną praleisti Lucernoje

Liucerna - mano meilė. Pasirodė toks romantiškas miestas wub.gif
Atsakyti
[quote=joreta,2009 06 16, 18:41]
šiemet mes Čekiją pervažiavo dykai blush2.gif tipo ne greitkeliais doh.gif

Tai kad Cekijoj mokami ne tik greitkeliai. Ten viskas labai painu, mokamu keliu pas juos daug, todel jei neperki vinjetes, reikia tureti tikslu plana kur koks kelias nemokamas, nebent aisku niekas nepatikrina tai pasiseka.
Atsakyti
Kam įdomu šviežius savo šeimos kelionės įspūdžius dėlioju čia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(niekad @ 2009 06 18, 22:02)
odieveodieveodieve, kaip aš jums visoms pavydžiu dėl tų kelionių. Aš saviškio turbūt neprišnekinsu taip pakeliauti - ne - jis puikus žmogus, bet viską tuo klausimu turėčiau padaryti aš (info maršrutas ir kt). o kai kalbos nevaldai tai ir 'netas ne visagalis... verysad.gif  O taip svajočiau nu kur nors, bet , netoli... o kai ir pinigėlių nekažin kiek verysad.gif ...

jeigu labai norisi, tai cia visai ne problema. Kalbu vistiek visu negali moketi. Galu gale Google (kad ir koki prasta), bet turi vertima i lietuviu kalba. Yra ir vertimu puslapiai. Pas musm paprastai daugiau nei puse namu darbu padarau irgi as- marsrutas, didele dalis info ka paziureti ir zinoma nakvyniu uzsakymas , jei vaziuojam didesne kompanija. ir ka? ir nieko. Vokieciu nemoku ne pro kur. O simet vokietijoj uzsisakem nakvyvniu- is pradziu pasidejau paieskai zodyna, o kai reikejo jau susirasyti(perbookinimo puslapius neuzsakinejma), tai is pradziu drauges paprasiau padeti, o paskui per vertimo puslapius susirasiau. O jei kur netoli, tai tikrai yra ka paziureti ir Latvjoj, ir Estijoj, ir Lenkijoje, kur dabar, kaip visi zino, viskaa ir pigiau nei pas mum biggrin.gif Taip kad galva aukstyn
Papildyta:
QUOTE(niekad @ 2009 06 18, 22:02)
odieveodieveodieve, kaip aš jums visoms pavydžiu dėl tų kelionių. Aš saviškio turbūt neprišnekinsu taip pakeliauti - ne - jis puikus žmogus, bet viską tuo klausimu turėčiau padaryti aš (info maršrutas ir kt). o kai kalbos nevaldai tai ir 'netas ne visagalis... verysad.gif  O taip svajočiau nu kur nors, bet , netoli... o kai ir pinigėlių nekažin kiek verysad.gif ...

jeigu labai norisi, tai cia visai ne problema. Kalbu vistiek visu negali moketi. Galu gale Google (kad ir koki prasta), bet turi vertima i lietuviu kalba. Yra ir vertimu puslapiai. Pas musm paprastai daugiau nei puse namu darbu padarau irgi as- marsrutas, didele dalis info ka paziureti ir zinoma nakvyniu uzsakymas , jei vaziuojam didesne kompanija. ir ka? ir nieko. Vokieciu nemoku ne pro kur. O simet vokietijoj uzsisakem nakvyvniu- is pradziu pasidejau paieskai zodyna, o kai reikejo jau susirasyti(perbookinimo puslapius neuzsakinejma), tai is pradziu drauges paprasiau padeti, o paskui per vertimo puslapius susirasiau. O jei kur netoli, tai tikrai yra ka paziureti ir Latvjoj, ir Estijoj, ir Lenkijoje, kur dabar, kaip visi zino, viskaa ir pigiau nei pas mum biggrin.gif Taip kad galva aukstyn
Atsakyti
Nu aš ir su kalbom nilabai... Bet yra noras ir visagalis google. Atsiverti norimos palankyti šalies aprašymą, kad ir SM, blonknočiuką ir kitame lange maps google. Ir vartai kur koks posūkis ar kalvelė. Realiai viską suorganizuoju aš, vyras tik jaudinasi hihihi.gif Vakar pasiėmė tris navigacijas ir važiavo iki maximos patikrinti kaip veikia hihihi.gif Man tai ir paprasto žemėlapio užtektų. Labiausiai pergyvena dėl nakvynės ir kad neužteks pinigų. Nu bet sakau, kad jei ką, apsisuksim ir namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 06 19, 12:24)
biggrin.gif , na bet tie visi MUSU sunkus organizavimo reikalai mus netrukdo keliauti, ane mirksiukas.gif  ne, as ne tu, tu daugiau apkeliavai mirksiukas.gif , mums tam tikru marsrutu rinkimasi riboja du vaikai. reikia atsizvelgti ir i ju poreikius.

Mūsų vaikai analogiški, tik lytis pakeisti reiktų biggrin.gif Iš LT mašina pirmą kartą važiuosim. Šiaip imdavom poilsinę kelionę, vietoj nuomodavomės mašiniuką ir į trasą thumbup.gif Šiemet kažko sugalvojau, kad patiems bus pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 06 19, 13:52)
Mūsų vaikai analogiški, tik lytis pakeisti reiktų  biggrin.gif Iš LT mašina pirmą kartą važiuosim. Šiaip imdavom poilsinę kelionę, vietoj nuomodavomės mašiniuką ir į trasą  thumbup.gif Šiemet kažko sugalvojau, kad patiems bus pigiau  g.gif

na, nezinau kur vaziuojate, musu kai planai buvo ne grandioziniai, tai mums pigiau gavosi poilsine biggrin.gif
siaip mums paskutineje automobilineje kelioneje labai praverte adaptorius (tik nesijuokite, jei ne taip pasakiau blush2.gif ), tai ir fotikus, ir kameras bet kada kraudavome, telefonus, pagaliau ememe kompa, tai vaikai filmus ziuredavo kelioneje. aciu draugams, kurie patare, labai labai praverte, patys kazkaip nepagalvojome apie ta reikala.
as jau dabar prisipoilsiavusi (jau spejau pora kartu per pora menesiu turkijos viesbuciuose pasivartyti), tai noreciau automobiliu. noriu i lenkijos pietus gal, i slovakija wub.gif , vistik myliu sia sali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 19 birželio 2009 - 12:29
QUOTE(Cobre @ 2009 06 19, 11:24)
Del pigiau nesutinku schmoll.gif  tarkime siemet mums tikrai gavosi pigiau islekti savaitei viesbutiniam poilsiui i turkija, 5* AI, nei vaziuoti su seima automobiliu. Laisves turi irgi per akis, jei issinuomoji masiniuka ir varineji savarankiskai. as nespjaunu i joki keliavimo buda. gal tik autobusa atidesiu pensijai, kai vairuoti patiems tingesis. todel kol kas pirmenybe, jei jau keliaujame su masina, atiduodame graziems vaizdams. didziuosius miestus, kur tikrai norisi isgirsti ir gido pasakojimu, paliekame ateiciai, mazu kada noresime ir to.

Ne ne, nekalbu apie Turkiją, kalbu apie pažintines keliones. Kartais sudėjus viską, gaunasi pigiau, o jei ne pigiau, tai ilgesnė kelionė ir daugiau pamatai už tą pačią sumą. Nors į kai kurias keliones tikrai automobiliu neapsimoka, geriau nusipirkti paruoštą paketą drinks_cheers.gif
Atsakyti