Labas vakaras mamytės
Ojojo kokia nelaime atsitiko su
mazes vaikelių.
O jau įsivaizduoju kaip mamai po tokio atsitikimo sunku. Svarbiausia kad gydytojai sako kad viskas būs gerai.O mažiukas mažas, greitai pamirš ,o jau teveliams tai visam gyvenimui prisiminimas išliks. O kad mažiukai tampa vis aktyvesni ir jaudresni tai faktas.
Dabar beveik visi vaikai tokie ,o mažiukus kurie dar nežino ir nesupranta bet jau aktyviai tyrinėja pasaulį reikia saugoti ir stebėti pastoviai .
Mano irgi toks kaip ir visi. Visur lenda,visko jam reikia, prie teliko,prie kompo ...Visur jo pilna. Spintelius irgi atidaro, ropoja kaip Šumaheris ,paskui pasieke savo tyrinėjimo objektą atsistoja ir pradeda
Jau ir puodus iš staliuko pradejo traukti ,gerai aš spejau jos pagauti. Isivaizduojat koks būtu triukšmas jeigu visi mano puodai ant pliteliu nukristu. Bet mažiui tik to ir reikia
Galėčiau rašyti ir rašyti apie pypliuko išdaigas galvoju ir viso puslapio neužtektu
O mes pirmadieni į Palangą važiuosim tai pačios žinote kiek visko reikia. Vyras jau jokauja kad gal reikia priekabą paskolinti? Tiek daiktu vęžti reikia
Nemoku aš paimti to ko reikia,visada kai pradedu krauti lagaminus ir to reikia ir to gal reikės. Va ir išeina 10 maišų ir pora tašių
Mano vyresnėlis jau galvoja kiek mašinyčių ims kiek kamuolių...Vienu žodžiu Jeralašas.
Gerai mamytės gero vakaro ,o ypač
maze11 sveikit ir dar karta sveikit