Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 11:56)
NA man gal tik atrode, kad mazai -  per du men vos 400g. Bet is vaikucio matesi, kad truksta maistelio. Toks isblyskes buvo, nelinksmas, sonkauliukai islinde smile.gif . Tiesa ugis 9 men. 78 cm ax.gif .

aukstas bernas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 12:56)
NA man gal tik atrode, kad mazai -  per du men vos 400g. Bet is vaikucio matesi, kad truksta maistelio. Toks isblyskes buvo, nelinksmas, sonkauliukai islinde smile.gif . Tiesa ugis 9 men. 78 cm ax.gif .

Tai ugis nemazas jusu vaikinuko, tada ir svoris atitinkamas turetu buti ax.gif
Tai koks gi dabar tas svoris? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 27 vasario 2009 - 12:04
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 27, 13:03)
Tai ugis nemazas jusu vaikinuko, tada ir svoris atitinkamas turetu buti  ax.gif
Tai koks gi dabar tas svoris?  rolleyes.gif

Dabar mes druckiai ir sveriam 10,4 kg. tiesa mums 10 men. ir 3 d. biggrin.gif . Dar ilindau i skiepu foruma, kaip jusu vaikukiai pernese skiepus?
Atsakyti
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 13:56)

maniškis irgi nedidelis dabar sveriam 8700kg ūgis 73 .tavo iš ūgio nemažas o kiek sveria.mes darėmes tirimus viskas tvarkoje 4u.gif o maniškis fiziškai judrus tik spėk gaudyt lotuliukas.gif o tu tyrimus dareis kokius
Papildyta:
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 14:06)
Dabar mes druckiai ir sveriam 10,4 kg. tiesa mums 10 men. ir 3 d. biggrin.gif . Dar ilindau i skiepu foruma, kaip jusu vaikukiai pernese skiepus?

tai ko tu nori visai normalu,mano tai coliukas
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 02 27, 13:09)
maniškis irgi nedidelis dabar sveriam 8700kg ūgis 73 .tavo iš ūgio nemažas o kiek sveria.mes darėmes tirimus viskas tvarkoje 4u.gif  o maniškis fiziškai judrus tik spėk gaudyt lotuliukas.gif o tu tyrimus dareis kokius
Papildyta:

tai ko tu nori visai normalu,mano tai coliukas

Taip, krauja nuolatos. Turejom mazakraujyste, bet dabar jau rezultatai tfu, tfu, tfu geri smile.gif . Judrus irgi labai. Ir su charakteriu. Jeigu niekas nekreipia demesio, tai taip ant viso namo uzbliauna, kad visa seimyna iskart sulekia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

O coliukas kokiu simieravimu rolleyes.gif ? Normalus coliukas 4u.gif . As tai turiu su kuo lyginti, tai man vis mazas atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipriete: 27 vasario 2009 - 12:14
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 14:11)
Taip, krauja nuolatos. Turejom mazakraujyste, bet dabar jau rezultatai tfu, tfu, tfu geri smile.gif . Judrus irgi labai. Ir su charakteriu. Jeigu niekas nekreipia demesio, tai taip ant viso namo uzbliauna, kad visa seimyna iskart sulekia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

O coliukas kokiu simieravimu rolleyes.gif ? Normalus coliukas 4u.gif . As tai turiu su kuo lyginti, tai man vis mazas atrodo.

matai mano ir ūgis mažas ir svoris nedidelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 14:06)

maniškis į skiepus labai ramiai regavo,taip stipriai nesijautė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 02 27, 14:04)
maniškis į skiepus labai ramiai regavo,taip stipriai nesijautė ax.gif

Mano ziauriai pernese verysad.gif . Todel labai abejoju ka daryti toliau unsure.gif
Atsakyti
sveikutes ir mes prisiduodame, vakar buvome sverti mazaja nuveze, tai priaugo vos 100g, tai siuo metu sveria 9.7 kg ir ugis 80 cm, kaip sesute tai juokiasi sako 1 cm sumazejo, nes bandeme atsistojusia matuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 02 27, 14:32)
sveikutes ir mes prisiduodame, vakar buvome sverti mazaja nuveze, tai priaugo vos 100g, tai siuo metu sveria 9.7 kg ir ugis 80 cm, kaip sesute tai juokiasi sako 1 cm sumazejo, nes bandeme atsistojusia matuoti  thumbup.gif

Va kokie dabar didckiai vaikai thumbup.gif .

Mano dar baisiai megsta kukuruzus tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 11:04)
Sveikos,
Oi kaip cia smagu pas jus thumbup.gif . Maniskis tai irgi sukina galvyte i visas puses. O kai muzika groja, tai net su galva ir visas kunelis pradeda judet lotuliukas.gif . Nusprendem pirkt pianina. Sakom gal muzikantas uzaugs lotuliukas.gif . Jei ne vaikas, tai mama ismoks groti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Mamytes, gal kvaila ax.gif  klausima uzklausiu: ar dar maitinate?

Ar mazyliai pripazista butelaiti? Mano ne verysad.gif

as pati dar maitinu, bet pradejau ir misinuka duoti si menesi..is buteliuko neeme, bet kadangi dievina gerti is puoduko, pyliau i ji...aisku prilasina, vis pasmakrej merliuka laikau... ax.gif bet doroja neblogai misinuka...o dabar jau ir is buteliuko eme gerti... mirksiukas.gif
gal is puoduko pameginkit? jei megsta gerti vandenuka - pamegs ir pieniuka...juk svarbiausia, kad patinka gerimo procesas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2009 02 27, 14:48)
as pati dar maitinu, bet pradejau ir misinuka duoti si menesi..is buteliuko neeme, bet kadangi dievina gerti is puoduko, pyliau i ji...aisku prilasina, vis pasmakrej merliuka laikau... ax.gif  bet doroja neblogai misinuka...o dabar jau ir is buteliuko eme gerti... mirksiukas.gif
gal is puoduko pameginkit? jei megsta gerti vandenuka - pamegs ir pieniuka...juk svarbiausia, kad patinka gerimo procesas..  smile.gif

O mes tai jau pienuka naudojame, misinuku atsisakeme pries menesi, o pati nustejau maitinti kai pupai buvo 6 men, nes tai reikejo ir nieko nepadarysi. verysad.gif
Atsakyti