Mano pupai siandien 10 menesiu
Sveria 9.3 kg ir yra 76 cm ūgio
. Vis dar nevaikšto savarankiškai - reikia bent į pirštuką įsikibt, kad jaustųsi saugiau tada jau mauna kiek kojos neša Išmoko užlipt ant pakilos, slenksčio, laiptų, o jei netyčia, kad ir neskaudžiai bumpteli ant užpakaliuko tuoj lūpą patempia Kai nusibosta eit, apsisuka ir iškelia rankytes, kad ją pakeltume, užtenka pasakyt, kad einam pūkščia padaryt (šviesą pajunginėt) tuoj sustoja ir iškelia rankas, kad ją pakelčiau... Taip pat, jei numeta kokį daiktą ir liepiu jai pakelt pasilenkia ir pakelia Reiškia nemažai jau supranta
Ropot vis dar nesiruošia tikriausiai ropos tik tada, kai jau tvirtai išmoks vaikščiot
Labai pamėgo lelia veidrodyje kai tik paklausi kur lelia tuoj lekia prie veidrodžio, o ją pamačius džiaugsmingai sušunka hlehlia, labai mėgsta bučiuot savo atvaizdą veidrodyje, o mums PA duoda gan nenoriai labai jau reikia išprašyt.... Taip pat mėgsta iš lėlės atiminėt tiutę ir labai jai juokinga, kai aš jos tiutę įsikišu sau į burną, o kai ji atima imu verkt, tada vėl man kiša
Naujas pasiekimas BA-BA kai konors nebelieka, aš sakau baba nebėra tada ji atverčia delniukus ir rodo išskietusi rankytes BA-BA. Tai pat, kai paklausiu kur tėtė arba kur močiutė? ir jei jų nėra namie rodo BA-BA.
Išdygo pirmieji dantukai 9 mėn. 9 dienų proga pasirodė pirmasis dantukas apačioj, už kelių dienų prasikalė viršuje iltinis, dabar jau turi abu iltinius ir 2 dantukus apačioj ir atrodo, kad visas ketvertukas dar viršuj kalasi Gal dėl to Emilija šiek tiek apsirgo, norisi jai vis daugiau šilumos ir meilės, nori, kad prieš miegą ją ant rankų pasupuočiau atsigula kaip kūdikėlis ir užmiega, tada įkeliu į lovytę ir miega kuo puikiausiai O jei nesupus iškarto paguldau vis sėdasi, keliasi ir zirzia tikriausiai taip ant rankų prašosi
Visi stebisi kaip jinai tai sutelkusi dėmesį žiūri Paslapčių sodą ir Teletabius negali akių atplėšt nuo ekrano, tik veido mimikos vis keičiasi, labiausiai mėgsta Tabių saulytę kai nusišypso ji iš paskos sukrykštauja ir susigėdusi nuleidžia akis O iš Paslapčių sodo labiausiai mėgsta Upsę Deisę ir Iglį Piglį ypač kai jie dainuoja prisistatydami
Kai ją palieku su močiute ar tetuku labai manęs pasiilgsta, tik išgirsta balsą, kai pareinu tuoj reikia eiti pas mane ir nuo rankų man nelipa, pas nieką neina, negaliu niekur pasodint, prilimpa ant kaklo, kad tik vėl nepabėgčiau
Labai fainai tyrinėja katiną Sheffą pas močiutę, švelniai su pirštuku paliečia nosytę (Pypt padaro) ir paglosto kailiuką tai katinas jos net nebijo taip kaip kitų vaikų
Pasaulis apvalus, ir tai, kas mums atrodo pabaiga, gali tapti pradžia..., nes ateitis priklauso tiems, kurie tiki savo svajonių grožiu...