Labutis visoms O aš kažkaip nepergyvenu dėl soskes. Mano pirmas irgi ilgai čiulpe žinduką bet kada atejo laikas labai lengvai atpratinom. O mano nuomone dėl žindymo tokia: iki metų tikrai pienelis reikalingas,bet jau kada maitina iki 3,4 metų ar dar ilgiau manau kad tai jau nelabai gerai
lendra aš ir su riestainių išsiūnčiau bet jos dar nėra.Siūnčiau į konkursa "Kai niekas nemato".Jeigu pasiseks gal kitame numeryje atspausdins?
Miegojom mes nelabai gerai.
Geros mamytės dienelės
Laba dziena
Nu jo,susirasem graziai na nieko,gal kita karta lengviau bus kadangi as ir pirma ir antra maitinau mazai,tai man del nutraukimo bedu jau nebera bet paskaicius kur tipo rekomenduoja maitinti iki 2 metu kokia nesamone....vaikas jau savarankiskai gali valgyti,gali eiti i darzeli...o cia dar su papais nuogais lakstai....siaubas Vaizdas nekoks kai pamatau vaika lupanti mamai drabuzius ir spiegianti papo....(o dar jei jam 2-3metai)
nu duoda vaikis
O mes siandien pastebejom dar viena prasikalusi dantuka :
QUOTE(premium @ 2008 08 29, 00:55)
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 29, 10:48)
jo, susišnekėjom
Nu jo,susirasem graziai na nieko,gal kita karta lengviau bus kadangi as ir pirma ir antra maitinau mazai,tai man del nutraukimo bedu jau nebera bet paskaicius kur tipo rekomenduoja maitinti iki 2 metu kokia nesamone....vaikas jau savarankiskai gali valgyti,gali eiti i darzeli...o cia dar su papais nuogais lakstai....siaubas Vaizdas nekoks kai pamatau vaika lupanti mamai drabuzius ir spiegianti papo....(o dar jei jam 2-3metai)
QUOTE(lendra @ 2008 08 29, 11:01)
Dabar labai pamego zysti atbulas: uzlipa man ant galvos, pasideda pisiuka ant mano nosies ir pasiciupes papa zinda Man tai visiskai nepatinka ; poza jau labai nepadori, spardosi ir sukiojas visaip man ant veido, pirscioja ( o jeigu pasisios ), net ir nakti pradejo tai lipt, o pampersas tai smirda Na va ir stumdomes abu puse nakties
nu duoda vaikis
O mes siandien pastebejom dar viena prasikalusi dantuka :
pas mus irgi tos pacios bedos su miegu,o ir taip niurzgia niekas netinka,vakar jau 23val.dar jis nemiega visur tamsu o jis guli lovyteje ir ploja katutes, sneka paskui atsistojo ir dairosi,tai siaip ne taip 24val ir uzmigo,is to nuovargio kartais nori eiti i laukus ir issirekti,nes jau tikrai stogas vaziuoja,o dar pas mane vyresnysis irgi mama to,mama kito noriu,tai gerai jau kita savaite eis i paruosiamaja grupe,tai bisky bus lengviau ir man.
Papildyta:
mes pasirodom kaip juokiames
Papildyta:
mes pasirodom kaip juokiames
sveiki:)
mum jau 10!!!!!! negaliu patiketi:)
mum jau 10!!!!!! negaliu patiketi:)
QUOTE(gudytejol @ 2008 08 29, 15:41)
[url=http://hotimg16.fotki.com/p/a/81_29/24_243/Danieliuko-fotkes-004.jpg] [img]http://hotimg16.fotki.com/a/81_29/24_243/Danieliuko-fotkes-004.jpg]
Nu fainuolis smailikas koks
Uzuojauta suprantu kad sunku bet kaip nors,prabegs tie metai ne nepastebesi....Kartais ir as pavargstu iki negaliu,bet gerai kad didzioji yra tai man labai padeda-nes maniskis pastoviai kelionese nu zodziu bovinames kaip pajegiam
sveiki mano aukselis miega, tai sakau prisėsiu pasisveikinti nieko naujo ir neįvyko miegam, valgom, pykstam ir džiaugiamės
ksėna būtinai pažiūrėsiu, kai nusipirksiu žurnaliuką į tavo mažylį, nes ir mes kažkada buvom įdėti o dabar irgi esam išsuntę, tik neaišku, ar įdėjo reiks pažiūrėt
o dėl soskių, tai mudu naudojam, kai miegam, o šiaip dieną stengiuos neduot, ir jei pasivaikščiot einam, tai įsidedu atsargai, jei pykt pradeda o kada reiks atpratint, tai nežinau, nes man nelabai gražu, kai vaikas jau šneka, o burnos per soskę nematyt
ksėna būtinai pažiūrėsiu, kai nusipirksiu žurnaliuką į tavo mažylį, nes ir mes kažkada buvom įdėti o dabar irgi esam išsuntę, tik neaišku, ar įdėjo reiks pažiūrėt
o dėl soskių, tai mudu naudojam, kai miegam, o šiaip dieną stengiuos neduot, ir jei pasivaikščiot einam, tai įsidedu atsargai, jei pykt pradeda o kada reiks atpratint, tai nežinau, nes man nelabai gražu, kai vaikas jau šneka, o burnos per soskę nematyt
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 29, 11:54)
bet paskaicius kur tipo rekomenduoja maitinti iki 2 metu kokia nesamone....vaikas jau savarankiskai gali valgyti,gali eiti i darzeli...
nu tikrai ne nesamone. jei pati negalejai vaikelio maitint, nereikia smerkti tu, kurio daro tai, ir beje, vaiku labui
kaip gaila maziuko...
QUOTE(premium @ 2008 08 29, 18:08)
nu tikrai ne nesamone. jei pati negalejai vaikelio maitint, nereikia smerkti tu, kurio daro tai, ir beje, vaiku labui
kaip gaila maziuko...
kaip gaila maziuko...
Nu kur tu matei mano smerkiama posta? Ir prie ko cia kad as negalejau maitinti,tai dabar tipo varau ant maitinanciu.... ging die ne....tiesiog vaikas jau turi pilna burna dantuku,valgo kieta maista kaip ir teveliai-o cia pienas is kruties....Na nezinau,man kazkaip gaila motinu,kurias tikraja to zodzio prasme terorizuoja vaikas:lupa drabuzius viduri gatves,kandzioja kruti(daug taip maciau pas drauges,nors maitine iki metu) ir as kalbu ne apie metinukus,o apie 2-3 metu vaikus.Jug jie jau ir i darzeli eina,kaip tada?Kas juos is kruties maitins?Auklytes? O ir pieno kokybe kokia....?Nu nezinau,cia mano nuomone,nepersu jos niekam,tiesiog isreiskiau savo nuomone apie tai.Nereikia sureiksmint
QUOTE(lendra @ 2008 08 29, 10:01)
Na pasakyciau kad man tai netrukdo, issimiegu, bet... Dabar labai pamego zysti atbulas: uzlipa man ant galvos, pasideda pisiuka ant mano nosies ir pasiciupes papa zinda Man tai visiskai nepatinka ; poza jau labai nepadori, spardosi ir sukiojas visaip man ant veido, pirscioja ( o jeigu pasisios ), net ir nakti pradejo tai lipt, o pampersas tai smirda Na va ir stumdomes abu puse nakties
oi, iki ašarų įsijuokiau. Lendra, taip papasakot dar moket reikia
o dėl maitinimo tai irgi manau, kad po 1 metukų jau reiktų ženkliai sumažinti. Galima palikti vieną kartą prieš naktinį miegelį. Ale gi dabar tai [prieš kiekvieną miegelį, kartais ir po jo, naktimis ir šiaip dar jaučiu, kad kaip soskę kartais naudoja - netraukia pienelio
reiks eit ieškoti, kur pasiskaityti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 29, 16:59)
Nu kur tu matei mano smerkiama posta? Ir prie ko cia kad as negalejau maitinti,tai dabar tipo varau ant maitinanciu.... ging die ne....tiesiog vaikas jau turi pilna burna dantuku,valgo kieta maista kaip ir teveliai-o cia pienas is kruties....Na nezinau,man kazkaip gaila motinu,kurias tikraja to zodzio prasme terorizuoja vaikas:lupa drabuzius viduri gatves,kandzioja kruti(daug taip maciau pas drauges,nors maitine iki metu) ir as kalbu ne apie metinukus,o apie 2-3 metu vaikus.Jug jie jau ir i darzeli eina,kaip tada?Kas juos is kruties maitins?Auklytes? O ir pieno kokybe kokia....?Nu nezinau,cia mano nuomone,nepersu jos niekam,tiesiog isreiskiau savo nuomone apie tai.Nereikia sureiksmint
nu pries pora postu maciau o del to lupimo, terorizavimo... tai prie ko cia pienas?manau cia auklejimo pasekme nesiruosiu as maitinti iki 5 metu tikrai bet iki 2 galbut ir nereikia tokiu kaip as gailetis tikrai juk vaikui pienas yra labai svarbu, nesvarbu, maitini pati ar ne. jei ne, juk duodi misini, veliau karves piena. kas blogo, jei vietoj pastaruju vaikas gers mp, jei yra galimybe, aisku? nu nezinau, domiuosi as dalykais, susijusiais su vaiku auginimu, apie tai taip pat daug skaiciau, nesijauciu protingesne uz tuos medikus, profesorius, mokslininkus, kad galeciau pasakyt, kad jie raso nesamones
be to, manau, kad butu daugiau ilgai maitinanciu motinu, jei aplinkiniai ju nesmerktu ir neziuretu i jas kaip i vargses as nenormalias. leiskim kiekvienai pasirinkti
QUOTE(premium @ 2008 08 29, 20:02)
nu pries pora postu maciau
be to, manau, kad butu daugiau ilgai maitinanciu motinu, jei aplinkiniai ju nesmerktu ir neziuretu i jas kaip i vargses as nenormalias. leiskim kiekvienai pasirinkti
ju man atrodo nesupratot-cituoju(mano postas buvo toks) Vaizdas nekoks kai pamatau vaika lupanti mamai drabuzius ir spiegianti papo....(o dar jei jam 2-3metai)
Kalbejau apie tai kad mamoms vargas kai taip darosi,ir tikrai nesmerkiu,o is paciu mamu girdejau kad vargas-neina atpratint.O ir kas sake kad jos nenormalios?Prasau parodykit man kad taip rasiau.... siaubas-neina cia ne nuomones isreikst,o ir ta nuomone ne apie vargses ir nenormalias buvo......
Lai tos mamos maitina kiek joms tinkama,lai i darzeli neveda ir neina i darbus,vien del to kad pamaitinti vaikeli iki 3-4 metu.....
Fsio,baigiu diskusija,nes ji niekur neveda
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 29, 18:11)
Fsio,baigiu diskusija,nes ji niekur neveda
as irgi baigiu. kalbejau abstrakciai, o ne konkreciai tau taikiau. o nuo metu i darzeli tai ir taip ankstoka, ir 2 irgi, psichologai rekomenduoja nuo 3 leisti, aisku, jei tokios galimybes yra.