Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

Labutis visoms mirksiukas.gif O aš kažkaip nepergyvenu dėl soskes. Mano pirmas irgi ilgai čiulpe žinduką bet kada atejo laikas labai lengvai atpratinom. O mano nuomone dėl žindymo tokia: iki metų tikrai pienelis reikalingas,bet jau kada maitina iki 3,4 metų ar dar ilgiau manau kad tai jau nelabai gerai schmoll.gif
lendra aš ir su riestainių išsiūnčiau bet jos dar nėra.Siūnčiau į konkursa "Kai niekas nemato".Jeigu pasiseks gal kitame numeryje atspausdins? biggrin.gif
Miegojom mes nelabai gerai.
Geros mamytės dienelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 rugpjūčio 2008 - 11:32
Laba dziena 4u.gif
QUOTE(premium @ 2008 08 29, 00:55)
ryskiai ne apie ta 'papa' lotuliukas.gif 
skaitau ir lydausi dabar

QUOTE(la_bamba @ 2008 08 29, 10:48)
jo, susišnekėjom  lotuliukas.gif

Nu jo,susirasem graziai hihihi.gif na nieko,gal kita karta lengviau bus biggrin.gif kadangi as ir pirma ir antra maitinau mazai,tai man del nutraukimo bedu jau nebera irnesakyk.gif bet paskaicius kur tipo rekomenduoja maitinti iki 2 metu blink.gif kokia nesamone....vaikas jau savarankiskai gali valgyti,gali eiti i darzeli...o cia dar su papais nuogais lakstai....siaubas doh.gif Vaizdas nekoks kai pamatau vaika lupanti mamai drabuzius ir spiegianti papo....(o dar jei jam 2-3metai) doh.gif
QUOTE(lendra @ 2008 08 29, 11:01)
Dabar labai pamego zysti atbulas: uzlipa man ant galvos, pasideda pisiuka ant mano nosies ir pasiciupes papa zinda wacko.gif Man tai visiskai nepatinka schmoll.gif ; poza jau labai nepadori, spardosi ir sukiojas visaip man ant veido, pirscioja ( o jeigu pasisios blink.gif ), net ir nakti pradejo tai lipt, o pampersas tai smirda fool.gif Na va ir stumdomes abu puse nakties

hihihi.gif nu duoda vaikis lotuliukas.gif
O mes siandien pastebejom dar viena prasikalusi dantuka clap.gif:
Atsakyti
pas mus irgi tos pacios bedos su miegu,o ir taip niurzgia niekas netinka,vakar jau 23val.dar jis nemiega visur tamsu o jis guli lovyteje ir ploja katutes, sneka paskui atsistojo ir dairosi,tai siaip ne taip 24val ir uzmigo,is to nuovargio kartais nori eiti i laukus ir issirekti,nes jau tikrai stogas vaziuoja,o dar pas mane vyresnysis irgi mama to,mama kito noriu,tai gerai jau kita savaite eis i paruosiamaja grupe,tai bisky bus lengviau ir man.
Papildyta:
mes pasirodom kaip juokiames

user posted image
Atsakyti
sveiki:)
mum jau 10!!!!!! negaliu patiketi:)
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 08 29, 15:41)
[url=http://hotimg16.fotki.com/p/a/81_29/24_243/Danieliuko-fotkes-004.jpg] [img]http://hotimg16.fotki.com/a/81_29/24_243/Danieliuko-fotkes-004.jpg]

Nu fainuolis smailikas koks 4u.gif biggrin.gif
Uzuojauta console.gif suprantu kad sunku unsure.gif bet kaip nors,prabegs tie metai ne nepastebesi....Kartais ir as pavargstu iki negaliu,bet gerai kad didzioji yra karsta.gif tai man labai padeda-nes maniskis pastoviai kelionese verysad.gif nu zodziu bovinames kaip pajegiam thumbup.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif mano aukselis miega, tai sakau prisėsiu pasisveikinti mirksiukas.gif nieko naujo ir neįvyko schmoll.gif miegam, valgom, pykstam ir džiaugiamės ax.gif
ksėna būtinai pažiūrėsiu, kai nusipirksiu žurnaliuką į tavo mažylį, nes ir mes kažkada buvom įdėti blush2.gif o dabar irgi esam išsuntę, tik neaišku, ar įdėjo ax.gif reiks pažiūrėt blush2.gif
o dėl soskių, tai mudu naudojam, kai miegam, o šiaip dieną stengiuos neduot, ir jei pasivaikščiot einam, tai įsidedu atsargai, jei pykt pradeda ax.gif o kada reiks atpratint, tai nežinau, nes man nelabai gražu, kai vaikas jau šneka, o burnos per soskę nematyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 29, 11:54)
bet paskaicius kur tipo rekomenduoja maitinti iki 2 metu  blink.gif kokia nesamone....vaikas jau savarankiskai gali valgyti,gali eiti i darzeli...

nu tikrai ne nesamone. jei pati negalejai vaikelio maitint, nereikia smerkti tu, kurio daro tai, ir beje, vaiku labui mirksiukas.gif blush2.gif
kaip gaila maziuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 29 rugpjūčio 2008 - 17:18
QUOTE(premium @ 2008 08 29, 18:08)
nu tikrai ne nesamone. jei pati negalejai vaikelio maitint, nereikia smerkti tu, kurio daro tai, ir beje, vaiku labui mirksiukas.gif  blush2.gif
kaip gaila maziuko...

Nu kur tu matei mano smerkiama posta? blink.gif Ir prie ko cia kad as negalejau maitinti,tai dabar tipo varau ant maitinanciu.... doh.gif ging die ne....tiesiog vaikas jau turi pilna burna dantuku,valgo kieta maista kaip ir teveliai-o cia pienas is kruties....Na nezinau,man kazkaip gaila motinu,kurias tikraja to zodzio prasme terorizuoja vaikas:lupa drabuzius viduri gatves,kandzioja kruti(daug taip maciau pas drauges,nors maitine iki metu) ir as kalbu ne apie metinukus,o apie 2-3 metu vaikus.Jug jie jau ir i darzeli eina,kaip tada?Kas juos is kruties maitins?Auklytes? doh.gif O ir pieno kokybe kokia....?Nu nezinau,cia mano nuomone,nepersu jos niekam,tiesiog isreiskiau savo nuomone apie tai.Nereikia sureiksmint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 08 29, 10:01)
  Na pasakyciau kad man tai netrukdo, issimiegu, bet... Dabar labai pamego zysti atbulas: uzlipa man ant galvos, pasideda pisiuka ant mano nosies ir pasiciupes papa zinda wacko.gif Man tai visiskai nepatinka schmoll.gif ; poza jau labai nepadori, spardosi ir sukiojas visaip man ant veido, pirscioja ( o jeigu pasisios blink.gif ), net ir nakti pradejo tai lipt, o pampersas tai smirda fool.gif Na va ir stumdomes abu puse nakties tongue.gif  blush2.gif

oi, iki ašarų įsijuokiau. Lendra, taip papasakot dar moket reikia
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dėl maitinimo tai irgi manau, kad po 1 metukų jau reiktų ženkliai sumažinti. Galima palikti vieną kartą prieš naktinį miegelį. Ale gi dabar tai [prieš kiekvieną miegelį, kartais ir po jo, naktimis ir šiaip dar jaučiu, kad kaip soskę kartais naudoja - netraukia pienelio g.gif

reiks eit ieškoti, kur pasiskaityti umn.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 29, 16:59)
Nu kur tu matei mano smerkiama posta? blink.gif Ir prie ko cia kad as negalejau maitinti,tai dabar tipo varau ant maitinanciu.... doh.gif ging die ne....tiesiog vaikas jau turi pilna burna dantuku,valgo kieta maista kaip ir teveliai-o cia pienas is kruties....Na nezinau,man kazkaip gaila motinu,kurias tikraja to zodzio prasme terorizuoja vaikas:lupa drabuzius viduri gatves,kandzioja kruti(daug taip maciau pas drauges,nors maitine iki metu) ir as kalbu ne apie metinukus,o apie 2-3 metu vaikus.Jug jie jau ir i darzeli eina,kaip tada?Kas juos is kruties maitins?Auklytes?  doh.gif O ir pieno kokybe kokia....?Nu nezinau,cia mano nuomone,nepersu jos niekam,tiesiog isreiskiau savo nuomone apie tai.Nereikia sureiksmint  4u.gif

nu pries pora postu maciau smile.gif o del to lupimo, terorizavimo... tai prie ko cia pienas?manau cia auklejimo pasekme g.gif nesiruosiu as maitinti iki 5 metu tikrai biggrin.gif bet iki 2 galbut ir nereikia tokiu kaip as gailetis tikrai 4u.gif juk vaikui pienas yra labai svarbu, nesvarbu, maitini pati ar ne. jei ne, juk duodi misini, veliau karves piena. kas blogo, jei vietoj pastaruju vaikas gers mp, jei yra galimybe, aisku? nu nezinau, domiuosi as dalykais, susijusiais su vaiku auginimu, apie tai taip pat daug skaiciau, nesijauciu protingesne uz tuos medikus, profesorius, mokslininkus, kad galeciau pasakyt, kad jie raso nesamones g.gif
be to, manau, kad butu daugiau ilgai maitinanciu motinu, jei aplinkiniai ju nesmerktu ir neziuretu i jas kaip i vargses as nenormalias. leiskim kiekvienai pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 29 rugpjūčio 2008 - 19:04
QUOTE(premium @ 2008 08 29, 20:02)
nu pries pora postu maciau smile.gif
be to, manau, kad butu daugiau ilgai maitinanciu motinu, jei aplinkiniai ju nesmerktu ir neziuretu i jas kaip i vargses as nenormalias. leiskim kiekvienai pasirinkti mirksiukas.gif

ju man atrodo nesupratot-cituoju(mano postas buvo toks) Vaizdas nekoks kai pamatau vaika lupanti mamai drabuzius ir spiegianti papo....(o dar jei jam 2-3metai)
Kalbejau apie tai kad mamoms vargas kai taip darosi,ir tikrai nesmerkiu,o is paciu mamu girdejau kad vargas-neina atpratint.O ir kas sake kad jos nenormalios?Prasau parodykit man kad taip rasiau.... doh.gif siaubas-neina cia ne nuomones isreikst,o ir ta nuomone ne apie vargses ir nenormalias buvo...... doh.gif
Lai tos mamos maitina kiek joms tinkama,lai i darzeli neveda ir neina i darbus,vien del to kad pamaitinti vaikeli iki 3-4 metu.....
Fsio,baigiu diskusija,nes ji niekur neveda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 29, 18:11)
Fsio,baigiu diskusija,nes ji niekur neveda  smile.gif

as irgi baigiu. kalbejau abstrakciai, o ne konkreciai tau taikiau. o nuo metu i darzeli tai ir taip ankstoka, ir 2 irgi, psichologai rekomenduoja nuo 3 leisti, aisku, jei tokios galimybes yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 29 rugpjūčio 2008 - 19:15