Labas,mamos. Per tuos begiojimus pamirsau, kad jau reikia i nauja men. kraustytis. Nikas serga, bet nelabai stipriai, tik sloga labai bjauri, nes tokie tirsti snargliukai niekaip nebega, tai sunku zysti, gargaliuoja nosis, o valyt tai jau aisku, kad nenori. Kad tik ausys nesuskaustu
Ko ismoko per si men.? Na labai naujo gal ir nieko. Vaiksto, begioja, zaidzia su mama gaudyniu (as vejuosi jis bega, paskui apsisukam jis vejas as keturiom begu ) Siandien padejo man sluot kambari: ciupo uz sepecio koto ir pirmyn i darbus
, jeigu be pamperso pasisioja tai tuoj valo su ranka, nusiziurejes kaip as valau su skuduru . Moka preprogramuoti skalbimo masina
Du kartus nesupratau kas daros, ijungiau trumpa programa, paskui ziuriu skalbia 2 val, o siandien pamaciau
, taigi mano vaikas atvares nustato kita programa, paspaudzia starta ir OK
(reikes instrukcija paskaityt, kai kovot su tokiu gudruoliu).
Kas dar? Isdaigino ir augina 8-ta dantuka, pasikrikstijo vienuolyne (dabar jau tipo tikintis
).
Valgo beveik viska, tik zuvies- NE, megstamiausi - pieno produktai , o paprasto pieno dar nedaviau, nes MP labai daug yra. Zinda labai daznai ir ilgai, miega su manim ir vel valgo naktimis
. Nevalge, kai miegojo su teveliu ir neverke aisku, bet budinejo labai daznai ir vyras pavirto zombiu, tai prisejo man grizt i musu lova, vyra isvyt i kita kambari, o sunus toliau puotauja
Na pasakyciau kad man tai netrukdo, issimiegu, bet... Dabar labai pamego zysti atbulas: uzlipa man ant galvos, pasideda pisiuka ant mano nosies ir pasiciupes papa zinda
Man tai visiskai nepatinka
; poza jau labai nepadori, spardosi ir sukiojas visaip man ant veido, pirscioja ( o jeigu pasisios
), net ir nakti pradejo tai lipt, o pampersas tai smirda
Na va ir stumdomes abu puse nakties
Dar. Praejo ta didele baime, jau neverkia jeigu kas kalbina, bet ir nesisypso, taip labai rimtai ziuri, o vaiku jau visai nebijo, jeigu aisku tie jo negasdina.
O tave la bamba labai suprantu, nes tikrai zinda kaip padukes ir ne negalvoja mazinti.
As nenoriu maitinti iki 3 metu, bet grubiai nutraukt (tipo isvaziuot) irgi nenoriu. Reikia kazkaip palaipsniu mazinti
Tai va. Varom i 11 men, pas cipciuka
Papildyta:Ksena imk
Saunuole, o ta nuotrauka kur riestaini grauzia irgi LAAAABAI faina
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D“Angelo)