Labutis dar karta gudytejol mano irgi dažnokai tuštinasi gali iki 3 - 4 kartu padaryti. Bet jis ir valgo neblogai (tfiu,tfiu,tfiu),bet dantukai irgi savo duoda
~Sandrita~ labutis Labai gražiai papasakojai apie mažyle
O mano mažiukas jau daro liuliu,bet bijau kad ir vėl naktele sunkį nebūtu Man atrodo kad mažiukai blogai miega nuo įspudžių. Jiems dabar labai įdomus ,bet to pačiu ir nelengvas laikotarpis. la_bamba mažiukas irgi tikriausiai blogai miega kad pradejo vaiksčioti ,nuo tokiu įspudžių ir keliasi naktį. Ir kaip žinau dar maityni? Todėl mažiukas ir keliasi jam reikia artumo su savo mamyte laikykis ,suprantu kaip sunku kada mažius blogai miega
Gerai mamytės iki Linkių ramios nakties visoms ir sau
Labas rytas, mano maziukas taip pat labai blogai naktim miega, budinejasi n kartu per nakti, pvz sianakt 24 val jau turejau pas save i lova isikelt, nes lovytej pradejo budinetis labai daznai. Lovoj kazkaip geriau miega, pati beveik miegodama paduodu buteliuka su arbatele.
vaiksto jau gan tvirtai, nors aisku buna dar bumbtelejimu.
vaiksto jau gan tvirtai, nors aisku buna dar bumbtelejimu.
Sveikos maniske miegojo gerai,ale va...per diena isgeria tiek skysciu,kad nakti pati pakeliu mazaja perengti ir pakeisti pamperi siaubas-permirksta iki drabuziuku...Ne nezinau ka daryt..Negi gert neduosi?Ir taip kekviena nakti,kitu kart tik ryte buna perslapus,kartais naktim keliuosi-jug jau vesoka,tai slapiai dar nesmagiau....ech...zodziu bedos bedeles kol paaugsim
Siandien jau nesedom i vaikstyne,spiria-nenori,vaiksto viena karalaite
Na o dabar uzsimigdziau-eisiu ramiai kavytes gerti,gal kas kartu?
Papildyta:
Aciu Aciu
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 27, 22:06)
Aciu Aciu
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 28, 11:21)
Sveikos maniske miegojo gerai,ale va...per diena isgeria tiek skysciu,kad nakti pati pakeliu mazaja perengti ir pakeisti pamperi siaubas-permirksta iki drabuziuku...Ne nezinau ka daryt..Negi gert neduosi?Ir taip kekviena nakti,kitu kart tik ryte buna perslapus,kartais naktim keliuosi-jug jau vesoka,tai slapiai dar nesmagiau....ech...zodziu bedos bedeles kol paaugsim
Papildyta:
Aciu Aciu
Papildyta:
Aciu Aciu
Labas rytas ~Sandrita~ mano mažiukas irgi pradejo daug gerti,anksčiau visia nenorejo gerti.Jei tik pora gurkšnelių vandienuko. O dabar tai nemažai išgeria. Nakti pamperso nekeičiu,bet ryte gal koki kilograma sveria Kavutes jau išgėriau ,ačiū už pasiūlimą Kita karta kartu gersim
Šiandien naktele praejo ramiai. Vakar palinkejau sau ramios nakties tai ir išsipildė mano svajonės O orai tai tragiški Nemegstu tokiu oru,bet reikės jau taikitis,ką jau padarysi.
Ikiukas mamytės ir geros dienos
Laba visoms ,oi uzjauciu visas kuriu leliai nakty blogai miega ,nes pas mane tas pats .Kakojam taipogi 3-4kartus per diena,bet va sestas dantukas sviete sviete o dabar jau matau gerai ji,gal cia buvo priezastis Kolkas vienas nevaiksto,tik laikantis uz konors,bet ir nebanddo dar matosi pribijo,bet ir gerai maziau guzu gal bus,nors ir dabar netruksta kol varineja ant uzpakalio
Tai gal tiek naujo kazko neparasyiu,nes esam panasus i kitus vaikiukus su savo isdaigomis
Na ka geros dieneles visoms ,nor oras s...
Tai gal tiek naujo kazko neparasyiu,nes esam panasus i kitus vaikiukus su savo isdaigomis
Na ka geros dieneles visoms ,nor oras s...
Na, šiąnakt jau palyginus neblogai miegojo. Na, miega jis visada su mumis Kažkaip užuodžia, kaip mes ateinam gulti ir įsiprašo pas mus Ir pabudęs buvo tik kelis kartus. O ryte parpė iki 8 val. Žodžiu, viskaip būna. Neprarandam optimizmo , kai reikia, pamiegam kartu dienos metu
Ai, pasigirsim - šiandien pirmą kartą kažkas panašaus į katutes pavyko , o vakar vakare tvarkantis žaisliukus jau viesiems rodėm atia
ok, reikia bandyti eit pasivaikščioti bent truputuką, nors vėjas tai siaubingas
Ai, pasigirsim - šiandien pirmą kartą kažkas panašaus į katutes pavyko , o vakar vakare tvarkantis žaisliukus jau viesiems rodėm atia
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 28, 11:57)
Šiandien naktele praejo ramiai. Vakar palinkejau sau ramios nakties tai ir išsipildė mano svajonės O orai tai tragiški Nemegstu tokiu oru,bet reikės jau taikitis,ką jau padarysi.
Gal nepervargo per diena-todel ir ramiau miegojo kekvienam vaikui skirtngai-vienas pervargsta ir griuna negyvas(kaip mano) kitas nors pervarges-sunkiai miega.
QUOTE(lelka @ 2008 08 28, 12:39)
Laba visoms ,oi uzjauciu visas kuriu leliai nakty blogai miega ,nes pas mane tas pats .Kakojam taipogi 3-4kartus per diena,bet va sestas dantukas sviete sviete ....
Sveika del dantuku dygimo daznai sutrinka viduriukai,viduriuoja arba tustinasi daznai.aisku nevisems,mums kazkaip normaliai.Kai kam net temperatura buna auksta.Dar...nepamirskim-dantukai dygsta,labai nemalonus pojuciai,niezti skauda smegeneles-todel ir vaikiukai buna irzlus
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 28, 14:31)
Oj kokie saunuoliai
Nors maniske jau koks menesis daro gydu gydu ir ate jau seniai daro,ipac patinka vonioj,ziuri i dusines duris mato save,tai ir bucki duoda(mum kazkodel neduoda ) ir mylu mylu o iseidama ate ate daro
Zodziu kuo toliau tuo ydomiau
Mes ir ka tik grizom is pasivaiksciojimu,nors lauke vejukas,bet oras laaaabai geras ir saulyte kartais islenda
labas visoms mamytems, o mano kleckius ir lovytes savo nepripazysta, o naktimis vis dar prastai miegam. siandien ryte kavalieriuj pakilo temperatura, bet tik 37,2 tai nieko nedariau, tokios juk negalima musti. o po pietu 38,2 nieko nevalgo, tai vos truputuka misiniko ikisau... ikisau paracetamolio zvakute, o dabar uzmigo. gaila maziukas, toks neramus. sakau gal nuo dantuku, nes mes dar tik du teturim.
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 08 28, 13:43)
Nors maniske jau koks menesis daro gydu gydu ir ate jau seniai daro,ipac patinka vonioj,ziuri i dusines duris mato save,tai ir bucki duoda(mum kazkodel neduoda ) ir mylu mylu o iseidama ate ate daro
Mes ir ka tik grizom is pasivaiksciojimu,nors lauke vejukas,bet oras laaaabai geras ir saulyte kartais islenda
Šaunuolė mergaitė, žino, kad pirmiausiai reikia mylėti save
O mes tik išėjom antru kart į lauką ir lietutis prasidėjo
Ir dar pastebėjau kelis spuodiukus ant kojyčių. Vakar buvo vienas, tai galvojau, gfal uodas naktį įkando, nes girdėjau zvimbiant Ale dabar žiūriu dar keli panašūs išlindo. maisto nekeitėm Kaži, kas čia galėtų būti . Mes kaipo visada - savaitgaliui kokių bėdų prisidarom, o daktarai nedirba
Kas jau apturėjot vejaraupius - kokie tie spuogiukai būna, nes manieji dar nei vienas nesirgęs, o iš savo vaikystės tai pamenu tik zelionką
sveiki visi bėdelės, kaip žiūriu, tikrai visų panašios mes lyg ir geriau miegam lyginant su tuo, kaip kartais būdavo na o mes naktį irgi tiek į pampersą privarom, kad dažnai ir rūbeliai, ir patalynė sušlapus bet naktį nekeičiu, nes labai išsibudina ir pyksta tuome na o dantukų daugiau neužauginom vaikščiot nori, pats savarankiškai nuo lovos krašto porą žingsnelių žengė iki manęs
tai tiek, nes jau mažasis neleidžia rašyt daugiau
tai tiek, nes jau mažasis neleidžia rašyt daugiau
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 08 28, 17:31)
labas visoms mamytems, o mano kleckius ir lovytes savo nepripazysta, o naktimis vis dar prastai miegam. siandien ryte kavalieriuj pakilo temperatura....
Manau tai nuo dantuku,pastebek vis...
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 28, 18:48)
Šaunuolė mergaitė, žino, kad pirmiausiai reikia mylėti save
Ir dar pastebėjau kelis spuodiukus ant kojyčių
Kas jau apturėjot vejaraupius - kokie tie spuogiukai būna, nes manieji dar nei vienas nesirgęs, o iš savo vaikystės tai pamenu tik zelionką
Ir dar pastebėjau kelis spuodiukus ant kojyčių
Aha,labai save myli nu dar sese visa meile pasiima,o jau man nelieka dar vyrui trupuciuka(retai mato) nu zodziu isidalina visi,o man tik trupiniai-mylu mylu padaro
Del spuogeliu-vejaraupiai buna puckutis o vidui lyg slapiuotu,na toks su skysciu...maniskes dar ir nesirge ne viena,ale sesers mergaite maciau,draugiu....visai nenoreciau kadsusirgtu,veliau zadu skiepint pati...Didziajai vakcinu reikia2-ieju,kaina vienos beveik 150lt zodziu brangus malonumas,ale jei ir sirgtu,tai bent lengva forma
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 08 28, 19:21)
sveiki visi bėdelės, kaip žiūriu, tikrai visų panašios mes lyg ir geriau miegam lyginant su tuo, kaip kartais būdavo na o mes naktį irgi tiek į pampersą privarom, kad dažnai ir rūbeliai, ir patalynė sušlapus bet naktį nekeičiu
Na va,ne viena musu slapiuke bet as kai velai einu gult-negaliu taip palikt permirkusios labai nusispardo nakti-miega tik su bodziu,tai ana nakti net odyte buvo pastirus nuo salcio tai keliausi perengt,siaip nepyksta,gera liale