Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

na, tęsiame čia mirksiukas.gif apie musu 10 mėnesių leliukus.
Atsakyti
na, plputės, seną temą, žiūriu, kitos kankino 2 metus, o mes atėjom ir baigta gossip.gif biggrin.gif

kažkaip nesusidūriau, ale kaip čia iškelti temutę į priekį unsure.gif

ačiū visom už patarimus dėl pašutimų aciuks.gif - bandysim kreiptis į vaistinę, jei ten nieko nedupras, prašysiu vaistukų sudėties ax.gif
Atsakyti
kokios aktyvos mamos, jau viena tema uzdarem, tai sakau reikia naujos bigsmile.gif
sianakt mano mazius kaip vijurkas po visa lovyte davesi. kas jam buvo g.gif o ryte miegojo iki 10val. bigsmile.gif tyla pries audra bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
mamos kaip panaikint tema, nes nemaciau, kad jau yra naujai uzvesta. kad pakui nesimaisytume blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 11, 15:33)
na, plputės, seną temą, žiūriu, kitos kankino 2 metus, o mes atėjom ir baigta  gossip.gif  biggrin.gif

kažkaip nesusidūriau, ale kaip čia iškelti temutę į priekį  unsure.gif

ačiū visom už patarimus dėl pašutimų aciuks.gif  - bandysim kreiptis į vaistinę, jei ten nieko nedupras, prašysiu vaistukų sudėties  ax.gif

Jo mamytes thumbup.gif ,daug plepam lotuliukas.gif
Taip ir padaryk,gal ir pas jus yra tokiu pirkt,cia yra senas daromas vaistas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vajezau blink.gif kokius karscius pranesa ir dar su lietumi doh.gif , ustroks musu maziuliai , o ir nakti ne geriau 22laipsniai ,ot gerai issimiegosime karsta.gif karsta.gif :karsta
Atsakyti
Nu va ir iantra temelia rasau , lotuliukas.gif , sakau biski orus pranesa blink.gif ,ir dar su lietum, musu maziai ustroks karsta.gif karsta.gif karsta.gif , ot gerai issimiegosime hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
del sutimu, tai mamos neisizeiskit, bet manau, kad geriausias vaistas dazniau prausti su vandenuku, sausai issluostyti ir pravedinti uzpakaliuka mirksiukas.gif ir nebus jokiu problemu rolleyes.gif nereikes anei tepalu, anei pudru jokiu.

oi, ta istorija apie uzspringusi vaikiuka tokia baisi blink.gif as tai neduodu tokiu dalyku. duodu specialiu sausainiu pagrauzti, ryziu trapuciu. o siaip viskas tik ka gali liezuviu sutrinti, nes dantys tik 2, tai nesukramtys ji su jais nieko doh.gif dar pastebejau, kad ir sausas maistas jai negerai, turi buti skysciau.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 08 11, 19:24)
del sutimu, tai mamos neisizeiskit, bet manau, kad geriausias vaistas dazniau prausti su vandenuku, sausai issluostyti ir pravedinti uzpakaliuka mirksiukas.gif ir nebus jokiu problemu rolleyes.gif nereikes anei tepalu, anei pudru jokiu.

na, mes tikrai daug būnam be pamperso. Dažnai vaikis nuogas laksto, o aš iš paskos su skuduru. Va didiesiems tokių problemų nebuvo, o šitam vis užeina. Taigi - prausimasis, vėdinimas nėra vienintelė sąlyga g.gif

Buvom šiandien pas gydytoją. Sveriam 8,6 kg, ūgis 71 cm. Niu, dar į ribas telpam ... unsure.gif Pasiguodžiau, kad nevalgo, tai pasiūlė vitaminų A+C+D.
Grįžom, pavakarieniavom gerai, jau mamka laiminga, džiaugiasi, vaikas linksmas. Ir atsiminiau, kad vitaminus reikia duoti. Sugirdžiau. Ir ką - išvėmė visus vitaminus su visa vakariene cray.gif Paragavau - nu tokie šlykštūs, kad ir mane turbūt sutąsytų wacko.gif
Ir nežinau, nadyti rytoj su maistu maišyti ar ne g.gif
Atsakyti
Labutis mamulkos biggrin.gif Kaip greitai mūsų temas baigiasi lotuliukas.gif vadinasi yra apie ka kalbeti thumbup.gif
O mano mažiukas nežiurint į orus miegojo blogai blink.gif Sakau jam nuo nuotaikos priklauso. Būna ir lopšyniu nereikia tik paguldau ir liuliu daro o šiandien nedraugavo su miegeliu beee.gif
la_bamba mano mažiukas labai išberia ir viduriavo nuo šitu vitaminu. Aš šiaip pasakiau jei ka g.gif mažai kas būs. Visiems skirtingai būna,bet mums va netiko šitie vitaminai schmoll.gif
Geros naktelės 4u.gif
Atsakyti
Sugadinsi maista ,geriau reikejo vien C pirkti . Nu bet gydytojos doh.gif nors perspetu ,kad bjaurus ,dabar vaikutis liko be vakarienes ir koks cia malonumas vemti schmoll.gif . O as sendien saviskiai gematogeno nupirkau ( nors valgo uz du ) bet taip sau pabandyti : ne per kur schmoll.gif saldu ir netinka schmoll.gif
Atsakyti
Visom labas vakaras.nu mano mazius tai gerai siandiena miega ir vakare uzmigo 20,20min thumbup.gif .Mums nera sikirtumo ar 20val uzmiega ar 23val vistiek 8val jau mama ap ap, o jei miega salia tai per galva lipa ir akis krapsto smile.gif .norejau paklasuti kiek vaikuciu 1mmen jau krikstukai.mes tai jau planuojame, spalio 24d krikstyti.
Atsakyti