na, plputės, seną temą, žiūriu, kitos kankino 2 metus, o mes atėjom ir baigta
kažkaip nesusidūriau, ale kaip čia iškelti temutę į priekį
ačiū visom už patarimus dėl pašutimų - bandysim kreiptis į vaistinę, jei ten nieko nedupras, prašysiu vaistukų sudėties
ačiū visom už patarimus dėl pašutimų - bandysim kreiptis į vaistinę, jei ten nieko nedupras, prašysiu vaistukų sudėties
kokios aktyvos mamos, jau viena tema uzdarem, tai sakau reikia naujos
sianakt mano mazius kaip vijurkas po visa lovyte davesi. kas jam buvo o ryte miegojo iki 10val. tyla pries audra
sianakt mano mazius kaip vijurkas po visa lovyte davesi. kas jam buvo o ryte miegojo iki 10val. tyla pries audra
mamos kaip panaikint tema, nes nemaciau, kad jau yra naujai uzvesta. kad pakui nesimaisytume
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 11, 15:33)
na, plputės, seną temą, žiūriu, kitos kankino 2 metus, o mes atėjom ir baigta
Jo mamytes ,daug plepam
Taip ir padaryk,gal ir pas jus yra tokiu pirkt,cia yra senas daromas vaistas
del sutimu, tai mamos neisizeiskit, bet manau, kad geriausias vaistas dazniau prausti su vandenuku, sausai issluostyti ir pravedinti uzpakaliuka ir nebus jokiu problemu nereikes anei tepalu, anei pudru jokiu.
oi, ta istorija apie uzspringusi vaikiuka tokia baisi as tai neduodu tokiu dalyku. duodu specialiu sausainiu pagrauzti, ryziu trapuciu. o siaip viskas tik ka gali liezuviu sutrinti, nes dantys tik 2, tai nesukramtys ji su jais nieko dar pastebejau, kad ir sausas maistas jai negerai, turi buti skysciau.
oi, ta istorija apie uzspringusi vaikiuka tokia baisi as tai neduodu tokiu dalyku. duodu specialiu sausainiu pagrauzti, ryziu trapuciu. o siaip viskas tik ka gali liezuviu sutrinti, nes dantys tik 2, tai nesukramtys ji su jais nieko dar pastebejau, kad ir sausas maistas jai negerai, turi buti skysciau.
QUOTE(premium @ 2008 08 11, 19:24)
del sutimu, tai mamos neisizeiskit, bet manau, kad geriausias vaistas dazniau prausti su vandenuku, sausai issluostyti ir pravedinti uzpakaliuka ir nebus jokiu problemu nereikes anei tepalu, anei pudru jokiu.
na, mes tikrai daug būnam be pamperso. Dažnai vaikis nuogas laksto, o aš iš paskos su skuduru. Va didiesiems tokių problemų nebuvo, o šitam vis užeina. Taigi - prausimasis, vėdinimas nėra vienintelė sąlyga
Buvom šiandien pas gydytoją. Sveriam 8,6 kg, ūgis 71 cm. Niu, dar į ribas telpam ... Pasiguodžiau, kad nevalgo, tai pasiūlė vitaminų A+C+D.
Grįžom, pavakarieniavom gerai, jau mamka laiminga, džiaugiasi, vaikas linksmas. Ir atsiminiau, kad vitaminus reikia duoti. Sugirdžiau. Ir ką - išvėmė visus vitaminus su visa vakariene Paragavau - nu tokie šlykštūs, kad ir mane turbūt sutąsytų
Ir nežinau, nadyti rytoj su maistu maišyti ar ne
Labutis mamulkos Kaip greitai mūsų temas baigiasi vadinasi yra apie ka kalbeti
O mano mažiukas nežiurint į orus miegojo blogai Sakau jam nuo nuotaikos priklauso. Būna ir lopšyniu nereikia tik paguldau ir liuliu daro o šiandien nedraugavo su miegeliu
la_bamba mano mažiukas labai išberia ir viduriavo nuo šitu vitaminu. Aš šiaip pasakiau jei ka mažai kas būs. Visiems skirtingai būna,bet mums va netiko šitie vitaminai
Geros naktelės
O mano mažiukas nežiurint į orus miegojo blogai Sakau jam nuo nuotaikos priklauso. Būna ir lopšyniu nereikia tik paguldau ir liuliu daro o šiandien nedraugavo su miegeliu
la_bamba mano mažiukas labai išberia ir viduriavo nuo šitu vitaminu. Aš šiaip pasakiau jei ka mažai kas būs. Visiems skirtingai būna,bet mums va netiko šitie vitaminai
Geros naktelės
Visom labas vakaras.nu mano mazius tai gerai siandiena miega ir vakare uzmigo 20,20min .Mums nera sikirtumo ar 20val uzmiega ar 23val vistiek 8val jau mama ap ap, o jei miega salia tai per galva lipa ir akis krapsto .norejau paklasuti kiek vaikuciu 1mmen jau krikstukai.mes tai jau planuojame, spalio 24d krikstyti.