Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Buvau siandien konsultacijoje pas Ryti Norku (plastinechirurgija.lt). Nusivyliau, pasake, kad "gal geriau turekis tokias ausis", nes gali, gali nepavykti padaryti ju taip, kaip norisi. Nes kieta kremzle, ir tuomet ji atsikisus likti, kai pacia ausi priglaus. Nu zodziu... Dabar galvoju, ar verta eiti pas kitus gydytojus, konsultuotis - ar jie gali ka nors kito pasakyti? Ar bus tas pats atsakymas? Galbut jie kazka geriau moka, zino, kaip susidoroti su ta kieta kremzle?

Gal ka patarsite? Nesinori po 50lt uz kiekviena konsultacija siaip sau moketi. Aciu!
Taip tikejausi, kad dabartine plastine chirurgija gali padaryti beveik bet ka, o cia paprasciausiu ausu normaliai pakoreguoti negali. Ech..
Atsakyti
As kiek zinau ta kremzle gali paploninti ir tada formuoti prigludima... bet jei daktaras nesiryzta vadinasi yra kitu aplinkybiu kodel...

Antra nuomone gali isgirsti is kito gydytojo ir jei ta pati pasakys - zinosi, o jei pasakys "galima daryti", vadinasi kitas gydytojas savo igudziais pasitiki ir gali tau padeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Powka @ 2010 08 31, 16:26)
Gal ka patarsite? Nesinori po 50lt uz kiekviena konsultacija siaip sau moketi. Aciu!

Yra plastikos chirurgų, kurie konsultuoja nemokamai, o bet tačiau... tai priklauso nuo įstaigos, kurioje jie dirba. Tas pats chirurgas, dirbdamas privačioje klinikoje, ima nemažus pinigus už konsultaciją, o atėjęs konsultuoti (tarkim) į viešą ligoninę - tai daro nemokamai smile.gif

Mano manymu, nieko neįmanomo nėra. Plastikos chirurgai dar ne tokių stebuklų pridaro, o čia ausyčių atlėpimo nesutvarkys... Eikit, konsultuokitės, darykitės. Blogiau negu buvo tikrai nebus. Blogiausia, kas gali nutikti - ausis gali vėl grįžti į pradinę padėtį. Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissDoll: 01 rugsėjo 2010 - 08:17
dalinuosi ir as savo patirtimi sioje srityje ax.gif
operacija dariausi pries 7 metus Klaipedoje, miesto ligonineje, pas kzk gydytoja rusiska pavarde, gaila niekaip nepamenu pavardes doh.gif ausytes buvo atlepusios nuo pat vaikystes, nes man gimus ausyciu kremzlytes nebuvo tinkamai susiformavusios, ausytes buvo minkstos, tad ir liko tokios neprispaustos prie galvytes unsure.gif operacija dariausi kai buvau 16 metu. operacija buvo labai nemaloni, aisku nieko nejauciau, bet maciau kaip taskosi kraujai ir kirdejau kaip pjausto tas visas kremzles... jausmas labai kraupus wacko.gif po operacijos subintavo visa galva verysad.gif skausmo tada jokio nejauciau, bet kai gryzau namo tai pradejo tiesiog gelti visa galva, tai kokias 12 val lingavau susiemusi galva, nes skausmas buvo nepakeliamas... verysad.gif po keliu dienu aisku skausmas atslugo unsure.gif pas gydytoja gryzau po keliu dienu pertverimui ir po to berods po 10 dienu nueme visus bintus. minejo, kad siulai per laika istirps, bet... iki siol as juos jauciu, o kadangi gyvenau pastaruosius 6 metus ne lietuvoje, tai nebuvo galimbes kazkaip sugryzti pas ta gydytoja, kad man juos isimtu. Tie siulai tikrai iki siol suteikia nemazai nepatogumu, nes kartais kai miegu ant sono as juos jauciu, nes jie dabar tokie sukieteje.
aisku esu labai patenkinta, kad ryzausi siai operacijai, nes kompleksas del ausyciu buvo kurkas didesnis, negu visi tie nemalonumai susije su operacija... ax.gif
taigi siulau susiimti ir ryztis siam zingsniukui pacioms del saves didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Powka @ 2010 08 31, 16:26)

Taip tikejausi, kad dabartine plastine chirurgija gali padaryti beveik bet ka, o cia paprasciausiu ausu normaliai pakoreguoti negali. Ech..

as ejau pas Kaikari, nes pirmad nemokamos konsultacijos 4u.gif . paziurek jo tinklalapyje mirksiukas.gif . ir man jis paskaiciavo pigiau, negu Norkus smile.gif . aisku man butu kita sritis operuojama rolleyes.gif rolleyes.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
As ketinu ziema pasitobulint ausytes. Mastau apie G.Karaleviciu- pigu:) tik vat nezinau kaip del atsiliepimu. daretes kasnors pas ji gal?:)kaip manot, ar verta?
Atsakyti
Neskaičiau visos temukės, bet gal apie tai nebuvo kalbėta... Norėjau paklausti ar daro kas LT ir kiek kainuoja ausų spenelių korekcija...? Nes ar nuo per sunkių auškarų, o gal kada užkabinus buvau, tai vienos ausies spenelis toks kaip įplyšęs, arba tiksliau skylutė ne tokia mažutė kaip taškelis, o tokia pailga... Tai vat įdomu ar kas girdėję ar darę tokią operaciją...
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 09 16, 13:20)
Neskaičiau visos temukės, bet gal apie tai nebuvo kalbėta... Norėjau paklausti ar daro kas LT ir kiek kainuoja ausų spenelių korekcija...? Nes ar nuo per sunkių auškarų, o gal kada užkabinus buvau, tai vienos ausies spenelis toks kaip įplyšęs, arba tiksliau skylutė ne tokia mažutė kaip taškelis, o tokia pailga... Tai vat įdomu ar kas girdėję ar darę tokią operaciją...

manau jeigu nebevertumete auskaru, tai per laika tos skylutes turetu uzaugti (paskui is naujo galetumete issidurti), na nebent jusu tos skylutes labai jau dideles doh.gif
Atsakyti
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie gyd Zvini?dirba 2 ligonine Dienos chirurgijos centre.. smile.gif
Atsakyti
gal kas zinote kokia plastikos chirurge dirba klp miesto ligonineje? man reiketu issimti uzsilikusius, neistirpusius siulus doh.gif
Atsakyti
Miesto ligoninėj dirba chirurgė Kukanova
Atsakyti
QUOTE(Balta.Eustoma @ 2010 09 25, 16:10)
Miesto ligoninėj dirba chirurgė Kukanova

dekui, greiciausiai ji mane ir operavo pries 7 metus doh.gif
Atsakyti