sveikos,
o ar kas nors daretės atlėpusių ausų + didelių ausu korekciją? Ta prasme ne tik atlepusias ausis priglaudžia, bet jeigu jos dar ir didelės, tai sumažina. Kažkaip Lietuvos klinikų tinklalapiuose tokio dalyko nemačiau, kad siūlytų, bet UK žiūrėjau tai daug kur daro.
Jeigu kas domėjotės ar daretės - kur galima Lietuvoje rasti tokį dalyką, kiek papildomai prie atlėpusių ausų korekcijos kainuotų?
Ačiū..
Tokiu klausimu manau turetum tartis su gydytoju. Manau jei uzsieni daro ir Lt turetu daryti, tik turbut nera dazni atvejai todel ir nera itraukta i operaciju sarasus.. beje gali ir e-meilu i bet kuria klinika parasyti ir paklausti
Sweikos, as irgi savo patirtim pasidalinsiu Man ausis operavo dar bunant paauglei, nors tevam zyziau nuo visai mazumes... Gavosi tuomet taipkad tevu draugai rekomendavo Radzeviciu, pasji ir nuejom, Vilniuj ten toj vieos ligoninej, ar kaip skaitosi (nelabai jau pamenu ), tai va, ir suzinojom svarbiausia toki dalyka, kad iki 16 metu jei operuoja vaikuti, tai jam buna perpus pigiau, o man per konsultacija buvo like gal du menesiukai iki 16-ojo.. Bet vat likus porai savaiciu iki gimtadienio, paskambino kad uz savaites yra laikas, tai vat ir spejom dar pigiau issioperuot Siaip jo darbu tikrai likau patenkinta, jau kiek menu praejo, ir tikrai nesigailiu, jei rektu eiciau kartoti ir antra karta, nors skausmas ir buvo kosmariskas...
Sveikos mergaites, busiu dekinga jei pasidalinsite patirtimi, dukrai balandzio 27 d. darys ausyciu korekcija, tik va dar mokslo metai tai nepasibaige, gal is patirties galetumete pasakyti, po kiek laiko jau galima iseit taip sakant i zmones? Na suprantu pasileisim plaukucius, paslepsim ausytes, bet man idomu po kiek laiko jau jus buvote darbingos?
Aciu atsakiusioms
Aciu atsakiusioms
as kiek pamenu dariausi trečiadieni, tai kiek pamenu darbingumo ne kiek neatima ta operacija, gal kiek nemalonu del didelio dvarsčio ant galvos biski nejauku buvo eiti i darba, bet kai perrišo, uzdejo mazesni tvarsti, tai as uzsidejau tokia juostele ant plauku, nu kur tipo lankelis ir pirmadienį šuoliavau i darbą, niekas net nepastebėjo, kad esu po operacijos. Sekmes jums, tikrai nieko baisaus...dariausi du kartus, pirma kart labai bijojau, antra kart ne trupucio, nes zinojau kaip ir kas...
QUOTE(sviliukas @ 2010 04 08, 08:44)
Sveikos mergaites, busiu dekinga jei pasidalinsite patirtimi, dukrai balandzio 27 d. darys ausyciu korekcija, tik va dar mokslo metai tai nepasibaige, gal is patirties galetumete pasakyti, po kiek laiko jau galima iseit taip sakant i zmones? Na suprantu pasileisim plaukucius, paslepsim ausytes, bet man idomu po kiek laiko jau jus buvote darbingos?
Aciu atsakiusioms
Aciu atsakiusioms
As taip pat dariausi operacija dar budama mokine, tai pamenu kad pirma savaite po operacijos nejau y mokykla, nes buvo uzdetas tas didelis tvarstis, tai nesinorejo visiems rodytis (zinot, vaikai ne visi supranta) o po savaites, kai nueme tvarsty, uzsidejau sportine juostele ant ausu, kadangi ja liepe nesioti dar pora menesiu berods, tai mokykloje visiems sakiau jog pakeiciau stiliu Taigi apie mano operacija suzinojo tik artimi draugai, o kiti nei neytare
Ir siaip, siulyciau leisti ta savaitele pabut namie, kadangi bent jau man tai buvo ir skausmu, tai pamokose nelabai pasedesi...
O siaip linkiu sekmes! viskas bus gerai
Vitulka mane nukreipė čia, tai pasikartosiu (nors keista, kad tema apie ausis kūno forume ). Gal kas pagelbės su informacija...
Sveikos,
Matau temos apie plastinę chirurgija čia dažnos, galvojau paklausiu - gal kas žino kur Lietuvoje ir apskritai ar Lietuvoje daro ausų mažinimo operaciją (ne atlėpusių ausų operaciją)? T.y. kuomet daro pjūvį per pačią ausį ir kažkiek jos šalinama arba tiesiog suformuoja kitaip. Čia tiems atvejams, kuomet ausys vizualiai dideles veido proporcijoms atrodo.
Skaičiau daugėlio klinikų tinklalapius, tai ten tik atlėpusių ausų operacijos minimos. Paskaičiau Anglijos klinikų tinklalapius, tai beveik visur tokią operaciją daro, tačiau ten dešimt kartų brangiau.
Ar kas nors daretės/domėjotės? Būtų didelis ačiū už bet kokią pagalbą.
Sveikos,
Matau temos apie plastinę chirurgija čia dažnos, galvojau paklausiu - gal kas žino kur Lietuvoje ir apskritai ar Lietuvoje daro ausų mažinimo operaciją (ne atlėpusių ausų operaciją)? T.y. kuomet daro pjūvį per pačią ausį ir kažkiek jos šalinama arba tiesiog suformuoja kitaip. Čia tiems atvejams, kuomet ausys vizualiai dideles veido proporcijoms atrodo.
Skaičiau daugėlio klinikų tinklalapius, tai ten tik atlėpusių ausų operacijos minimos. Paskaičiau Anglijos klinikų tinklalapius, tai beveik visur tokią operaciją daro, tačiau ten dešimt kartų brangiau.
Ar kas nors daretės/domėjotės? Būtų didelis ačiū už bet kokią pagalbą.
tiksliai nezinau,bet pries metus laiko mano buves klasiokas dares tokia operacija,na pas ji ausis buvo atlepusios..tai lyg ir girdejau,jog 400-500lt mokejo..bet deja,tiksliai nezinau..
Darem dukrytei, kai jai buvo 7 metai. Veiksmas vyko Kaune. Tikrai nesigailim, vien paziurejus i nuotraukas "pries" ir "po" matosi didelis skirtumas.
Mes irgi buvom prisiklause apie didelius skausmus pooperaciniu metu, kai baigiasi nuskausminimo efektas. Prisipirkom nuskausminamuju, laukem, kada cia tie skausmai prasides... Nu zinokit ju....nebuvo visai... Tabletes ismetem...
Su tvarsciu pavaiksiojo savaite, nuemus auseles buvo dar raudonos-melynos, jas reikejo dezinfekuoti kasdien. Randai per 3 menesius uzsitrauke, pasidare nematomi. Dabar nieks net neitaria, kad ten kas nors buvo pjauta:)
Darytume tikrai dar karta, jei reiktu.
Beje, kalbantis su gydytoju, isejo kalba apie tai, kad labai daug zmoniu yra isikalbeje sau atlepusias ausis. Ta prasme, jis pasakojo, kad neretai atvaziuoja zmones (ypac moteriskes) su paciomis normaliausiomis ausimis, ir praso operuoti...
O yra tokiu, kas nepatenkinti rezultatais?
Man isoperavo tik galineje ausies puseje, kriaukles neoperavo, sake nereikia, bet dabar praejus jau beveik 3 metams nusprendziau darytis pakartotine operacija, nes vistiek ausu kriauklytes atsikisusios
Vel ta pooperacini skausma nezmoniska kesti... o dar ir pinigus moketi
Man isoperavo tik galineje ausies puseje, kriaukles neoperavo, sake nereikia, bet dabar praejus jau beveik 3 metams nusprendziau darytis pakartotine operacija, nes vistiek ausu kriauklytes atsikisusios
Vel ta pooperacini skausma nezmoniska kesti... o dar ir pinigus moketi
sveikos. norėčiau aš ir pasidalinti patirtimi. man ausis operavo daugiau kaip 15 metu atgal. tikrai nesigailiu, kad mama nepagailejo 300 litu (tada buvo dideli pinigai) ir atlepusias ausytes pagrazino . kiek prisimenu man visai ju neskaudejo padare gan greitai operacija- teko skaiciuoti iki 200.- ir baigta nu ka tada kai operuodavo tai subintuodavo visa galvą tai vasara laksciau subintuota galva po kiemus- keistai zmones ziuredavo ypac viesajame transporte- klausdavo kas nutiko mergaitei. mno ispudziai tikrai geri. ir rezultatas irgi.tikrai verta grazinti save jei jauciates negraziai ir nepatogiai kai yra atlepusios ausytes. sekmes visoms ir nebijokite.