Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

perskaiciau jusu tema ir nusprendziau pradeti taupyti pinigelius siai grozio procedurai biggrin.gif
seip mano ausys nera tokios atlepusios, bet kazkiek tikrai yra, jau keli metai kaip viesumoje nesirodau suristais plaukais, nes jauciu didziuli kompleksa doh.gif niekam nebuvau net uzsiminusi apie si kompleksa, nes jauciu kazkokia geda del to doh.gif manau reikes kada niekam nesakius ir pasidaryti sia grozio procedura biggrin.gif
Atsakyti
tikrai verta nes pasikeicia tikrai poziuris i save ir pasitikejimo tikrai atsiranda ,mane tai labai pakeite ir plaukus bet kaip gali nesioti ir aplamai vejas pucia ir negalvoji kad ausys islys thumbup.gif
Atsakyti
tikrai verta nes pasikeicia tikrai poziuris i save ir pasitikejimo tikrai atsiranda ,mane tai labai pakeite ir plaukus bet kaip gali nesioti ir aplamai vejas pucia ir negalvoji kad ausys islys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(take @ 2010 01 13, 06:43)
tikrai verta nes pasikeicia tikrai poziuris i save ir pasitikejimo tikrai atsiranda ,mane tai labai pakeite ir plaukus bet kaip gali nesioti ir aplamai vejas pucia ir negalvoji kad ausys islys  thumbup.gif

galbut nesenai dareisi? smile.gif idomu kokios kainos siuo metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 13, 18:30)
galbut nesenai dareisi?  smile.gif  idomu kokios kainos siuo metu?  g.gif

zikok senai jau pries 3 metus siaip dariausi kaune pas Astrauska bet po to viena ausis atlepo tai teko taisyti bet taise Viksraitis ,na bet dabar jau uzmirsus kad tokias ausis turiu.
Atsakyti
QUOTE(take @ 2010 01 14, 05:36)
zikok senai jau pries 3 metus siaip dariausi kaune pas Astrauska bet po to viena ausis atlepo tai teko taisyti bet taise Viksraitis ,na bet dabar jau uzmirsus kad tokias ausis turiu.

per kiek laiko tau sugijo ausytes? ir ar dabar po tiek laiko nera ausys jautrios? smile.gif
Atsakyti
siaip sugijo per menesi bet tirpimas dingo per 7menesius o dabar jau normaliai visai nesijaucia kad kaskas daryta tik ausis i priesinga puse nei netycia smarkiau uzlaustum tai skauda bet cia jau reikia gana smarkiai uzlausti
Atsakyti
QUOTE(take @ 2010 01 15, 12:10)
siaip sugijo per menesi bet tirpimas dingo per 7menesius o dabar jau normaliai visai nesijaucia kad kaskas daryta tik ausis i priesinga puse nei netycia smarkiau uzlaustum tai skauda bet cia jau reikia gana smarkiai uzlausti

o kol gijo ausys nebuvo labai raudonos/pamelusios ?
Atsakyti
Norėčiau ir aš ausų korekcijos ax.gif reikia pradeėti taupyti pinigus operacijai...
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 16, 12:54)
Norėčiau ir aš ausų korekcijos  ax.gif  reikia pradeėti taupyti pinigus operacijai...

as jau predejau taupyti blush2.gif planuoju sia arba kita vasara pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 01 15, 21:39)
o kol gijo ausys nebuvo labai raudonos/pamelusios ?

oi buvo ir melynos ir raudonos ir gana ilgokai bet visa tai laikui pranyksta va ziema kai pasaldavo tai isvis baisu buvo o dabar visai nieko,na is vidines puses kur siule pati nematau bet kiek per veidzodi ziuriu tai jau visai nesimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(take @ 2010 01 20, 05:19)
oi buvo ir melynos ir raudonos ir gana ilgokai bet visa tai laikui pranyksta va ziema kai pasaldavo tai isvis baisu buvo o dabar visai nieko,na is vidines puses kur siule pati nematau bet kiek per veidzodi ziuriu tai jau visai nesimato thumbup.gif

o kazin ar mazdaug per menesi dingu nuo ausu melynumas/raudonumas? nes planuoju sia ar kita vasara darytis, tai nelabai malonu butu visa vasara su melynom ausim vaikscioti biggrin.gif
Atsakyti